buhaha sam dopieraj sobie bankruta !!! kupuj smialo hahaha podbitka jest dobra ale dla dzieci zeby sie nabrac !!!!a potem placz ubranych jak zwykle !!!myslisz ze ktos sie nabieze na podbitke buhahaha chyba tylko dziecko buhaha
Dnia 2013-01-09 o godz. 15:53 ~tedi napisał(a):
> Musi wróci,ć do poziomu z którego zaczęło spadać.Takie
> prawidła rynku i giełdy.
dokladnie .1,sstrefa pierwszej sprzedazy 3.6-4.02 zl. potem zalecam czekanie ,jak przebijemy 4.02 potem okolice 4.8zl potem 8zl./ale na to trzeba poczekac,2.jutro 2.9zl.ja kupilem po 1.75 i wczesniej po 2.03zl srednia 1.95 bede oddawal po 3.5zl.potem wchodze w westa-zajebiscie zarobileem na intakusie,rok zaczynaM SWIETNIE.NO COZ ZA POPRZEDNI NIESTETY BEDE MUSIAL ZAPLACIC ZAJEBISTY PODATEK OD ZYSKU,ZYCZE WAM TEGO W NOWYM ROKU,NA 50 TRANSAKCJ WSZYSTKIE BYLY ZAROBIONE,POWODZENIA CHLOPALI I POZDRAWIAM.spadek na alterco mozer i bedzie ale teraz 3 minimum bialasy/biale swiece/
tylko że teraz to akcje już poszufladkowane ,sam kupowałem wówczas w okolicy 1,70pln (szczerze mówiąc miałem dużo szczęścia) sprzedając powyżej 4zeta ale teraz sytuacja jest nieco odmienna ,na korzyść posiadaczy