Witam. Z gory chce powiedziec ze nakrecanie ludzi i naganiani nie jest moim zamiarem zawsze jak pisalem to chcialem tylko i wylacznie podzielic sie swoja wiedza z innymi. I zrobie to po raz kolejny chociaz wiem co mnie za to czeka. Ale co mi tam.
Podobno sprawa z HRO jest juz zalatwiona, chodzilo o jakis smieszne grosze niebawem ma byc o tym info. Nowe info odnosnie emisji jest takie ze ma byc po 32 gr:/ nie do konca mi to pasuje ale lepsze to niz 10gr. I tyle. Teraz czekam na zacnych panow ujadaczy az mnie obszczekaja. Reszte pozdrawiam. Czuwajcie!!!!!;)
Ty zajac to co z ta flaszka, jak to zamierzasz zalatwic, masz propozycje.
Chyba pamietasz zaklad i twoje info ze do swiat na 99% mialo byc przejecie.
czuwaj
Nie zebym byl lakomy na wode choc wasze zdrowie chetnie bym wypil.
No rozumie i szanuje to co napisales, tylko nie wiem jak to mozna zrobic, gdyz nie chcialbym tak na forum jak mrs procka pisac co i jak. Masz Propozycje. Skad jestes.
POzdrawiam
Jak tak się bardzo boisz, że od razu wszyscy się rzucą, żeby sprawdzac kim jesteś, to załóż dla tego celu adres mailowy, a po skontaktowaniu się z Zajączkiem po prostu go (ten adres) zlikwiduj.
Druga propozycja - możecie się kontaktowac przez moje konto na nk - nikomu nie powiem kim jesteście i jak wyglądacie :))) To żart oczywiście, chociaż - jak bardzo Wam będzie zależec...;)
W tym sęk, że już tu kiedyś zapodałam link (na kilka godzin) i potem mi się baaaaardzo oberwało od kilku osób, że obnażyłam swoją prywatnośc - nie chcę się więcej narażac;)))
Zresztą - ci, którym coś tam wówczas chciałam udowodnic, mieli sobie okazję sprawdzic i niech tak już zostanie...
Dlatego tak napisałam wyżej Kopenhadze, bo On akurat wówczas wszedł na mój profil na nk i teraz na forum czasami uprzejmie zwraca się do mnie po imieniu :)))
A Ty DDDDaaaawwww Zawsze sam możesz podac swoje ;)
ktoś ma jeszcze konta na n-k? masakra... tak samo fejsbuń, umrze za 2-3 lata. Procka, czy na naszej klasie ludzie nadal zamieszczają zdjęcia zrobione w Egipcie przy nie swoim samochodzie, albo baby którym zwisają z cyca dzieci? Pytam z ciekawości?!
Ja tam się nigdy w żadne fejsbuki nie bawiłam. A na nk założyłam konto chyba pod koniec 2007 - jak zaczynało byc to modne, wówczas jeszcze do celów w miarę przewidywalnych czyli skontaktowania się z kumplami z dawnych klas. W sumie w 95% własnie do takich celów do dziś używam tego konta - nawet w miniony piatek mieliśmy kolejne spotkanie klasowe z podstawówki i kontakt odbył się przez nk - więc się przydaje:)
A zdjęcia z Egiptem, willą, basenem i żoną sąsiada;) - pewnie nadal sa praktykowane, średnio to śledzę. Wiesz, to też jest miejsce na swego rodzaju terapię - pochwalic się żeby pozazdrościli, zwłaszcza jak w szkole niezbyt szło albo było się pośmiewiskiem... - nikt nikomu nie broni...
W sumie nie mam nic przeciwko i sama chętnie oglądam, jak ktoś zapodaje zdjęcie z konkretnego znaczącego wydarzenia w stylu ślub czy potomek, no i przede wszystkim kontrolnie jedno zdjęcie żeby sprawdzic jak ktos wygląda po latach - to OK.
Ale są tez tacy, którzy regularnie np. co tydzien zamieszczają zdjęcie z cyklu "mój syn zrobił kupkę, a tu pierwszy raz był tu, a tu zrobił tamto,,, itd." - to trochę męczące, ale nikt nie zmusza do oglądania.
I ty te wszystkie portale ogarniasz. A tak poza tym to co sie mozna robic na fejku czy nk. bo nie wiem po chu...ja ludzie tam siedza godzinami i cos stukaja w telefonie.
A na naszej klasie lubie czasmi popatzrec jak ludzie wstawiaja zdjecia z wakcji np. z Egiptu :-) , ze maja nowa bryke i ze stoja przy samolocie. Historie sukcesu bezcenne
DDDDaaaawwww, jeżeli bez linka, którego wówczas nieopacznie podałam - mnie odnalazłeś, to lekko jestem zdziwiona, bo to raczej niemożliwe.
Nie wiesz jak mam na imię, nazwisk na 'proc' jest od groma - chyba, że jakaś telepatia albo masz swoje źródła...;)
Ze bezcennością spokoju masz rację, ale gdy wtedy podałam namiar na mój profil i link był widoczny na forum przez kilka zaledwie godzin, to przyznaję, że nagle zdjęcia na moim profilu miały około 30 dodatkowych wejśc - tacy ciekawscy są forumowicze IGR ;)))
Natomiast dziwnych wiadomości nie dostałam żadnych, zresztą takimi akurat nie ma się co przejmowac...
panowie od takich ustawek są specjalne portale... trzeba tylko zrobić zdjęcie telefonem swoich organów i już można profil zakładać. tam się umówicie i zrobicie co należy... hotel, nakładka na prysznic, folia na łóżko i już możecie robić tę swoją flachę ;)
Widzisz. Rzecz w tym ze ja tez bym wolal pozostac anonimowy i jak najmniej o sobie opowiadac. Miedzy innymi skad jestem. Hmmm. Jak wpadne na pomysl odnosnie gąsiorka znapitkiem to sie odezwe. Ale masz to u mnie gwarant.:)
podpowiem wam jak się załatwia takie tematy. zakłada się konto w paczkomacie.pl na fikcyjne dane. karta sim kupiona w markecie. nastęnie wybiera paczkomat na drugim końcu miasta. zajączek z fikcyjnej firmy wysyła na fikcyjnego Pana Kopenhagę do realnej skrzynki na stacji benzynowej. Jedyne zagrożenie jest takie, że na stacji są kamery i mogą cię sfilmować.
Wersja lajt dla mniejszych paranoików. Prosisz gościa na portierni gdzie masz biuro, że przyjdzie paczka na ten adres z dopiskiem Mark Zuckerberg i to będzie do Ciebie. Proste?
Agent daj se siana. o flasze nie rob i sie takiego zachodu. choc przy okazji, jako pretekst, spotkac kolesia i umowic sie na piwo i pogadac. koles wyadje sie uczciwy i honorowy i za to mu sie nalezy szacun. co do flaszki to prawde mowiac .. wole wino lub piwo.
o dobre piwo ciężko. Mam kilka regionalnych, które czasami pijam. Wlewam tylko łyskacza i wódkę. Nie ufam innym alkoholom. Są oszukane jak wszystko inne... Nie ma to jak smak dobrego łyskacza z fajnymi ludźmi w zaciszu :)
Co do piwa sie zgadza, wiekszosc to siki wieworki. Lubie pilsnera czeskiego, jeszcze trzyma smak. Nasz zywiec, tyskie i okocim smakuja tak samo nijak.
Z wyskacza to chyba famouse grouse jest najlepsze, jak dla mnie.