• no to was łapali na haczyk Autor: ~papi [5.173.182.*]
    ta sama sytuacja co na drewexe , piałem wczoraj i przestrzegałem ped kupowaniem , jak cos rosnie wiecej jak 100% korekta 50% taka to juz jest , zaczna sypac a skoczkowie pozabijają sie, nie wróze wam zle ale najblizsza sesja bedzie korekta, na dreewexe kupowali po 60 gr a przestrzegałem i pisałem suma sumarum spadło na 48 i poleci dalej , a tu ten sam scenariusz, kto mądry ten realizuje zyski i w nogi , powodzenia ......uczcie sie i zarabiajcie nie oddawajcie kapitał
  • Re: no to was łapali na haczyk Autor: ~RE [83.16.82.*]
    Nie siej paniki. Mało kto ma ten papierek poza tym każdy ma swój rozum. Jest ryzyko - jest zabawa. Gdyby słychać wszystkich "przestrzegaczy" to strach byłoby chować pieniądze nawet w skarpecie (bo podobno potrafią same wybiec z domu i nie wrócić). Fortuny nikt tu nie umoczy (patrz obrót).
  • Re: no to was łapali na haczyk Autor: ~papi [5.173.182.*]
    no i co ??? podoba sie zabawa , z ryzykiem zjazdu na -20% lub wiecej? korekta jak nic , no ale kto lubi ryzyko nie ma potem kapitału i marzy ze odrobi heheheeh
    To giełda zawsze jest ryzyko. ;)
    ryzyko sie eliminuje, teraz jest wywalanie pod widłami i to jest ryzyko kupowania akcji , tak jak pisałem luka jest i zjazd w dół , no lae jak ktos lubi ryzyko to potem lata bez kasy i zamiast sie uczyc to szuka okazji aby wskoczyc i na siłe odrobic , i znowu wdupia , no ale jest ryzyko :)
    Nikogo nie namawiam na kupowanie akcji. Na to był czas. Choć po pierwszych wzrostach nastu procent też ryzyko było duże biorąc pod uwagę sytuację spółki a tym bardziej trend. Mamy ciszę informacyjną więc teraz to loteria jeden wygra drugi straci ale wcale nie jest powiedziane, że nastąpi to dzisiaj. Jeśli ktoś nie posiada jakiejś informacji to może najwyżej wróżyć z fusów co było do tej pory grane
    wrózenie to dobre dla nieuków, gracz musi miec wiedze o giełdzie mechanizmach i scenariuszach jakie sa grane, to sie powtarze i sa tego wcześniej symptomy, tak jak wczoraj na drewekxe pisałem jak było po 5x gr i doszło do 61 gr , ze to bedzie strata dla tych co kupia od manipulatorów a towidac ze tez jest zmanipulowane rosnie nie naturlnie to nie jest inwestycja ale oddawnie kapitału , stanie sie tu to samo co wczorj na drewexe....
    Wiedza przeciętnego gracza może ograniczać się jedynie do AT bo wiedza o zamiarach spółek jest tylko dla nielicznej grupy (prócz wiadomości prasowych). Ja uważam że wiedza, ta dostępna, to tylko część sukcesu. Potrzebne jest też szczęście i wyczucie, którego nabiera się po kilku latach grania. Oczywiste jest, że w takie spółki nie inwestuje się całego kapitału. Ja np mam część kapitału, która służy mi do zabawy z losem - bo po prostu lubię grać. Zgadza się, że kto nie ma kasiorki nie powinien się nią bawić i ryzykować utraty włosów.
  • Re: no to was łapali na haczyk Autor: ~Wiara w cuda one2one [89.191.129.*]
    Spółka one2one nie ma teraz żadnych dobrych wiadomosci, więc teraz zrobili raj dla naiwnych.Jutro bedzie płacz,że tyle stracili pieniedzy ,dzisiejsi naiwni co kupili dzisiaj akcje one2one.
[x]
ONE2ONE -20,00% 0,04 2015-06-30 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.