• do paula Autor: ~artudit [37.31.41.*]
    co tam analityku moze zwrocisz pieniadze tym ktorych zes skusil swoim naganianiem czy moze tak jak pisiorki zaslonisz sie to nie ja to nie tak ja tylko i wogole buhhhhaaaaa zmiana trendu skupuja i nie ma kto sprzedawac buhhhaaaa na rolno spozywcza ekspercie tam pietrucha handlowac detalicznie. na gpw potrzeba troche wiedzy i doswiadczenia panie bla bla bla
  • Re: do paula Autor: ~Basia K [83.24.98.*]
    A jak duzo osób kupiło 2000 akcji
  • Re: do paula Autor: ~artudit [37.31.41.*]
    tak tak basiu w zeszlym tygodniu obrot byl 2000 akcji ale chyba jeszcze na matmie do takich duzych liczb nie doszlas co ?
  • Re: do paula Autor: ~Kris [148.81.254.*]
    Witaj artudit jak oceniasz, czy będą dalsze spadki,ja się powoli zastanawiam czy to już nie ten czas, dziś był ciekawy ruch pakiet na s i k prawie pusty, nagle zlecenie na s-362 i na k-362 po 1,7 (oczywiście widły) nagle panika i po stronie s-14000 akcji po 1,90 i ktoś to wciągnął nosem, liczby nie powalają ale coś tu się święci i nie chciałbym nic przegapić, sytuacja zaczyna być podobna do tej z X-XI/2012, myślę że problemem jest brak żadnych informacji ze spółki, analiza wykresów w przypadku spółek w upadłości to pomyłka... Chciałbym poznać twoją opinię bo widzę że spółka mocno Cię interesuje (zresztą mnie również)....
  • Re: do paula Autor: jumper1985j1 [178.43.209.*]
    Moim zdaniem kurs powróci w okolice 0,72 To będzie dobry moment na uśrednienie. Ta spółka jeszcze da zarobić ładny procent, ale w perspektywie jakichś 2 lat. Ja będę uśredniał jak kurs będzie na ok 0,75-0,72 Pozdrawiam
  • Re: do paula Autor: ~nowy1 [83.31.19.*]
    I padliną jest zainteresowanie,szczególnie sępów,którzy ubierają naiwniaków w garnitury.A maskują się w ten sposób,że udają niewiniątka mało wiedzące o spółce.
  • Re: do paula Autor: ~artudit [37.31.131.*]
    mysle ze mozna zaryzykowac na odbicie w okolicach zlotowki 1 zl zwykle bywa wsparciem psychicznym chyba ze po drodze bedzie jakas dobra wiadomosc ale nie wiem jaka by to miala byc moze o nie wplaceniu zaliczek chociaz obiektywnie to bez znaczenia ale wielu leszczy znowu moze uznac ze to dobra wiadomosc jak nie to mysle ze do konca stycznia zlotowka bedzie i w jej okolicach moze troche kupie ale generalnie moim zdaniem to bankrut a te aktywa jak przyjdzie co do czego to ponizej 0.5 ksiegowej da sie moze sprzedac i na zobowiazania nawet nie straczy a co dopiero dla akcjonariuszy
  • Re: do paula Autor: ~Bambo [195.216.109.*]
    R2D2 widzę, że awansowałeś na Prezesa. Moje gratulacje.
  • Re: do paula Autor: ~Glad [78.10.111.*]
    Psychiczny to Ty jesteś sam, naprawdę niesamowicie rozbraja mnie fakt, jak rozmawiasz ze sobą z kilku nicków prosząc sam siebie o radę. To pewnie już któryś raz z rzędu, kiedy odpał jest na Alterco, ale Ty jak zwykle nie kupiłeś, lub trzymasz jeszcze pakiet kupiony po dwucyfrowej sumie. Pewnie pazernie czekałeś na jeszcze niższe poziomy i się przeliczyłeś, a teraz płaczesz naganiając na spadki. Problem tylko, że grubsi gracze nie bardzo siedzą na forum, by móc czytać Twoje złote, fachowe analizy techniczno-fundamentalne, a nawet gdyby, to myślę, że taki świetny analityk jak Ty nie zaskarbił sobie jak na razie uznania w niczyich oczach. Składam kondolencje, zawsze możesz dołączyć się po wyższej cenie.
[x]
ALTERCO -50,00% 0,02 2016-05-23 15:17:27
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.