To co tu się dzieje na tej spółce to niewiarygodne . Same złdzieje i przekrętasy . Szkoda ,że z akcjonariuszy , którymi niewątpliwie jesteśmy robią wielkie nic mają nas za zero. Zobaczcie na Intakakusa poszlo info i co ? tak powinna zachowywać się normalna spółka jak bym dowiedział się ,że wygrałem w lotto to bym skakał z radości a nie płakał a Zarząd igroup ciąglae " płacze " tylko kombinują jak najwięcej zarobić na lewo a nie obchodzi ich tak naprawdę rozwój spółki . Wydaje mi się ,że zmiany nic nie dadzą bo to jedna klika jest jak w dawnym PZPN .
niestety jest to majstersztyk i nic się z tym zrobić nie da. Każda osoba wypowiedziała porozumienie inwestycyjne i nie można im zarzucić, że manipulowali, albo wiedzieli... każdy powie teraz, że on działał w dobrej wierze i wg najlepszej na dany moment wiedzy, a że sprzedał akcje... a co miał trzymać? rozwiązał porozumienie i nic go nie wiązało ze spółeczką... czysta sytuacja. Piękne. Naprawdę jestem pod wrażeniem i czekam z niecierpliwością na dalszy rozwój wypadków.
Chlopie dobier, chca wystraszyc i zebrac jak najwiecej. POczytaj zanwcow tematu to ci wytlumacza ze spolka jest na drodze mln zyskow. Ta upadlosc to dla wystraszenia leszcza.
Ladowac do wora i nie oglada sie za siebie. do konca roku i tu zacytuje niektorych analitykow forum beda grube zlotowki.
Po wejściu Wiśniewskiego w tą spółkę, de facto IGRUOP przestał działać.
Przeanalizujcie wywiad z Sawalą i wszystkie wpisy w mediach dotyczące wejścia naszego milionera.
Oni wyraźnie wszędzie mówią, że robią to dla :
a) wykorzystania tarczy podatkowej - i czemu by mieli tego nie zrobić;
b) wprowadzenia na giełdę swojej spółki W Inwest.
c) otwarcie też mówili, że nie wykluczają zmiany nazwy spółki.
Zastanówcie się wszyscy teraz co to wszystko znaczy ?
Powstanie za kilka miesięcy jakiś nowy podmiot prawny (spółka akcyjna notowana na giełdzie), uwzględniająca aktywa WINWEST. i IGROUP do której nikt się nie będzie mógł przyczepić z czystą kartą i odpisem na początek.
I teraz jeżeli chodzi o wartość akcji IGROUP. Będziemy się tu kisili przez jakiś czas, a wartością akcji onie na razie nie zaprzątają sobie głowy bo to się ma nijak do ich planów powstania nowej spółki.
Na działania, zmierzające ku wzrostowi akcji IGR lub raczej nowej spółki będziemy mogli liczyć, gdy zakończą wszystkie formalno-prawne działania z ich strony.
Dowodem na to są dwa dzisiejsze komunikaty.
Pierwszy, w którym sami jako IGR dążą do odzyskania kasy od starego dłużnika, bo potem z formalno-prawnego punktu będzie za późno i drugie lustrzane odbicie sytuacji, gdzie ludzie z poprzedniego układu tj, pan S. i pozostali zrozumieli zamiary obecnych władz i chcą wyrwać co się da lub zablokować przejęcie IGR (np, poprzez upadłość) bo wiedzą , że rekompensty za zerwanie porozumienie nikt tu nie dostanie, a gdy powstanie nowa spółka to będą mogli ich pocałować w d.....
Pozdrawiam,
Najgorsze rozwiązanie, gdy Wiśniewski stwierdzi, że nie chce mu się czekać i ganiać po sądach aby to wszystko wdrożyć w życie, ale nie wydaje mi się bo przecież na początek wpóścił do spółki prawników aby wszystko sprawdzili.
Mądry wpis, na prawdę ciekawe masz sposoby na zabawę, pisanie na temat spółki która cię nie interesuje, dla ciebie mogę być panem, okres dzieciństwa mam już za sobą bezpowrotnie, niestety.
igroup interesuje mnie teraz, tak samo forum, jak rubryka kroniki kryminalnej z przekrętami... już jest 18 groszy. CIekawe kiedy będzie prawdziwa panika?
Prawdziwej paniki nie ma i nie będzie, oni tylko przerzucaja z wora do wora, kompletnie bez strachu. Nawet jak by dzisiaj zjechali do 0,01zł. i tak im nie oddam. Pozdrowienia dla wytrwałych.
Masz racje, tez bym nie oddal a bym jeszcze dobieral na twoim miejscu. Tu beda grube zlotowki do konca roku. argumenty. Liczne listy intencyjne, porozumienia, technologia, kompetentny nowy zarzad, liczne pomysly biznesowe i tarcza podatkowa to na pewno bedzie miec pozytywny wplyw na kurs. NIe panikowac, wszystkie infa sa po to by wystraszyc. Ja wchodze przy kursie 1,2 w sprzedam po 5 zeta. pozdro wystarczy tylko zaufac i cierpliwie poczekac.
Ty wchodzisz teraz i oddasz wyżej, to już nie pierwszy raz.
Kiedyś podobnie kłamałeś i również zbierałeś akcje, chwaląc się później zarobkiem-żenada.
Ja przynajmniej nie muszę manipulować ludźmi, by wyjść na swoje.