• Wniosek o ogłoszenie upadłości obejmującej likwidację majątku IGR Autor: ~bochun [94.251.238.*]
    czy IGR ma jeszcze jakikolwiek majątek ? przecież nie mają nawet jednej własnej akcji .To jest już naprawdę żenujące , Ambergold to przy IGR małe miki . Przekręt stulecia . Trzy lata się sadzili , by wyjść na prostą , a tu znowu takie zagrywki.W rynek są walone takie ilości akcji .... pozbyli się już chyba wszystkie . Jak gram już troche bo prawie 18 lat tak pierwszy raz mam tak gigantyczna strate .Sorki ale mi troche skoczylo i musze wziąć prochy .
  • Re: Wniosek o ogłoszenie upadłości obejmującej likwidację majątku IGR Autor: ~xyz [188.47.178.*]
    to juz nie sa jaja to jest robienie z ludzi debili
    jak to jest mozliwe? spolka wychodzi z upadlości i jest prawomocne postanowienie sadu i znowu wniosek o upadłośc po ty jak sawala w telewizorze mowi ze spolke maja zbadana i wierzyciele sa splaceni i pozostaly jakies drobne naleznosci....
    a teraz upadlosć?
    czy oni sa bezkarni-to jest zlodziejstwo w bialy dzien...to jest skurw.....two
  • Re: Wniosek o ogłoszenie upadłości obejmującej likwidację majątku IGR Autor: ~agent_orange [194.63.135.*]
    tyle gracie na GPW, a powinniście wiedzieć, że rynek dyskontuje przyszłość... mega spadki, bo tak można je nazwać z poziomów 50/60 gr (czyli klepnięcia układu) do 20gr powinny dać wam małym specjalistom do myślenia. Pociągi, odpały... cóż... moim zdaniem na bankrutach, ale tylko na bankrutach czyli spółkach, które ogłosiły upadłość i spadły np. 70% można zagrać na odbicie, pod konkretne infa dot. układu. Tutaj obecnie nie ma już nic. NIC. NULL. Ostatnia gra dla starej gwardii była na podbitce na 60 gr po ogłoszeniu układu. Dla tych co tutaj siedzą i nie sprzedali było już później uśrednianie, dla nowych były kolejne podbitki z poziomów 27 na 35 a później z 18 na 32 o ile dobrze pamiętam. Kto nie sprzedał od razu, czyt. realizował zysków został wydymany bez pomady. Gdyby miały być tutaj zajebiste rzeczy to zapewniam was, że akcje nie byłyby wywalane w ulicę w takim stopniu. Dla mnie to oczywista kropka nad "i" do tego wszystkiego co obserwuję od października 2011 roku. Tyle w temacie.

Dla posiadaczy zostaną jeszcze mrzonki co do inwestorów, przejęć, tarczy podatkowej... itp.

Info z mojego źródła: POZAMIATANE.
  • Re: Wniosek o ogłoszenie upadłości obejmującej likwidację majątku IGR Autor: ~ddddaaaawwww [83.30.178.*]
    Ty źródlaną to możesz mieć wodę.
    Ciesz się wzrostami na Poljadle może wyjdziesz na zero, jeśli nie masz akcji Igr a tak ujadasz jesteś chory psychicznie, znając życie ustawiasz się do zakupów.

Jesteś jak niejaki k. na Intakusie który płakał gdy była po 13 gr. Zresztą ty też odradzałeś tę spółkę a dziś radziłeś grać na krótko.

Znawca.
  • Re: Wniosek o ogłoszenie upadłości obejmującej likwidację majątku IGR Autor: ~ddddaaaawwww [83.30.178.*]
    Ten wniosek jest gówno warty, nie pierwsze i nie ostatnie takie zagranie na GPW, nie pierwsze na IGR.
[x]
WINVEST 18,89% 0,04 2025-07-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.