Chciałem jutro napisać, że byłem w błędzie co do spółki. Myślałem, że jednak wychodzi na prostą, a podbitka była po to by ktoś mógł zarobić jeszcze na waciki.
Obstawiacie jutro spadek czy wzrosty po takim infie z dziś?
logika podpowiada spadek
pytanie ile akcji juzjest zebrane i kto jeszcze ma do sprzedania. Na podbitke to dziwne bo sporo tego sie przewaliło a jak wiadomo nie poto zeby z tymi akcjami zostać. przy tak małej płynnosci i tak złych info trudno te ilośc sprzedać. mysle ze syndyk sprzeda majątek po dobrej cenie a to co zostanie podzieli na akcjonariuszy
Gdzie CI się sporo akcji przewaliło? Bo chyba nie na gpw.
Syndyk nie sprzeda po tyle ile są wycenione aktywa na 30.09, bo po tyle by właściciel mógł sprzedać i dalej funkcjonować.
Tutaj bez poważnego inwestora nie ma co kupować akcji, poważny inwestor to nie osoba która wydrukuje sobie po 10gr akcje 1mld akcji, oczywiście nie będzie to jeszcze wkład pieniężny tylko aktywa, będące na rynku po kilka mln zł.
Podzielić akcjonariuszy to Syndyk może jajkiem na Wielkanoc, żadnych pieniędzy od syndyka nie zobaczycie, bo po pierwsze On ich nie ma, po drugie żaden Syndyk nie wyprowadził spółki po to by przynosiła zyski to nie jego zadanie, po trzecie Syndyk będzie chciał się pozbyć tych zapasów i jak sprzeda za 50% wartości to będzie super (sądzę, że 30% to maksymalne możliwości).
no cóż pozostaje już tylko jedno.czekac na super promocje w sklepach i kupic sobie na pamiatkę jakas kurteczkę to się jeszcze opłaca bo akcji nie radze kupować..to było wiadome co tu się stanie
Nie wiem po co ludzie kupują akcje, sądzę, że liczą na szybki zysk (tylko czy tak będzie?).
W środę i czwartek ludzie napalili się na akcje jak szczerbaty na suchary, widać dziś jak na tym wyszli.
Oczywiście będzie odwołanie, ale chyba propozycje układowe są tak słabe, że banki nawet nie chciały podjąć dyskusji.
Bez informacji o inwestorze spółka nie ma szans na przetrwanie, prezes ma prawo do znaków towarowych na swojej spółce, a majątek EMK to tylko te "szmaty" na magazynie.
Syndyk niestety nic z tego nie ukręci, bo pewnie się jeszcze okaże, że są źle przechowywane i nie nadają się na sprzedaż tylko do utylizacji.
Mam nadzieję jednak, że spółka przetrwa, nie chce żebyście tracili pieniędzy, może kiedyś spotkamy się na jakiejś innej spółce i będziemy po tej samej stronie barykady.
kolo jestes tk tępy czy nie pomyliłeś walory??? zobacz ile euromark ma zarejestrowanych akcji a ile sie przewala. Jak wiesz co piszesz to policz ile to % dzisiejszy obrót. Przypomnij ile miałnp ING przed wywalaeniem