• PERŁA!!!! KOSMOS NA DENTAMDC, 10.000% a potem Autor: ~Rozwódka samotna [193.93.91.*]
    Dentamdc zobacz na słupy Tego niema dużo wsam raz żeby przez nie przerzucić bo że 4 zostanie zmieciona to niema watpliwosci to sprawa jasna * zobacz nawet matematycznie sprawa jest pewna ktoś zarobi osobiście nienamawiam bo sprawa jest pewna . tylko sie zastanawiam gdzie sie ustawic żeby wrazie w jak najwiecej zarobić 5 a moze 6 a moze wyżej zobaczymy
  • Re: PERŁA!!!! KOSMOS NA DENTAMDC, 10.000% a potem Autor: ~DENTAMDC [193.93.91.*]
    DENTAMDC
  • Re: PERŁA!!!! KOSMOS NA DENTAMDC, 10.000% a potem Autor: ~challenger [109.196.120.*]
    z duzym prawdopodobienstwem powiem ze jestes z debicy, poniewaz 80% akcji jest w rekach ludzi z debicy.
    Nie wiem czy dokladnie wiesz o czym mowisz ale 6 groszy za akcje tej spolki to kosmos, przy obecnej ilosci akcji to daje 36 mln wartosc spolki ktora nie robi nic, nie wiem czy byles na ostatnim spotkaniu w goldzie, jesli nie to ci opowiem ze prezes na miesiac przed koncem roku nie potrafil powiedziec jaki przewiduje obrot i ewentualny zysk na podstawie obecnych "kontraktow".
    Jak wiez spolka pozbyla sie swoich "klinik", swoja droga z tad ten wynik netto za ostatni kwatral, moze jakas kreatywna ksiegowosc, przy takiej kasie za emisje akcji taki many wynik (ok. 80 tys, netto) spokojnie mozna podkrecic.
    Juz zakilka dni dowiesz sie co jest warta spolka bo jak wiesz zaraz na poczatku stycznia pzu ma podobno podjac decyzje o wspolpracy z dent..., co z niedowierzaniem zapowiadali prezes ze swoja laska, jak byles to wiesz ktora.
    Spolka ktora zatrudnia tylko kilkoro pracownikow i to na dyrektorskich stanowiskach to wg mnie cos nie halo, plichta by nawet na to nie wpadl.
    Ostatnia sprawa, wiekszosc akcji emitowana byla po jednym groszu dla dwoch , moze trzech akcjonariuszy, chyba wszystkie z nich juz na cyprze.
    Konczac, szczesliwego nowego roku i zycze tobie i innym akcjonariuszom zeby spolka naprawde podpisala kontrakt z pzu bo mam kilku "utopionych" znajomych, sam na cale szczescie nie posiadam i nie posiadalem akcji, chociaz namawiano mnie na nie przy 11 groszach
  • Re: PERŁA!!!! KOSMOS NA DENTAMDC, 10.000% a potem Autor: ~szczęśliwa [193.93.91.*]
    utpionych na wyżsszych poziomach 12 ,10 14 czyli jak podpisza na dniach to bede bogata teraz kosztuje 4grosze sprzedam za 8groszy 100 % zysku od kazdej sumy
  • Re: PERŁA!!!! KOSMOS NA DENTAMDC, 10.000% a potem Autor: ~kl [85.221.208.*]
    eureka
  • Re: PERŁA!!!! KOSMOS NA DENTAMDC, 10.000% a potem Autor: ~challenger [109.196.120.*]
    jesli chodzi o ta spolka to bogata bedzie i juz jest ta czarnula z dlugimi nogami, chyba jaks dyrektor od czegos w spolce,
    ale jak napisalem wczesniej na samym poczatku stycznia sie o tym przekonasz
    a swoja droga ciekawe gdzie prezesina wraz ze swoja łania spedza ostatni dzien roku
  • Re: PERŁA!!!! KOSMOS NA DENTAMDC, 10.000% a potem Autor: ~Renia [193.93.91.*]
    SZĘŚLIWEGO NOWEGO YORKU 2013
  • Re: PERŁA!!!! KOSMOS NA DENTAMDC, 10.000% a potem Autor: ~Rozwódka samotna [193.93.91.*]
    jak oni ja podpisza to ile maxymalnie moze pujsc w gure żebym wiedziała 0.40 o MATKO !!!!!!!!!!!!! to będzie chyba tak jak na nicu z pleysteyszyn czy cus takiego z 4 zrobiło sie 0.40
  • Re: PERŁA!!!! KOSMOS NA DENTAMDC, 10.000% a potem Autor: ~challenger [87.116.227.*]
    mam dwie sprawy do ciebie kochana rozwodko:
    - przy 40 groszach za akcje wartosc spolki wynosilaby 240 mln zlotych, spolka ktora nie ma juz zadnego majatku i tylko 4 dyrektorow.
    spokojnie z zakupami poczekajcie do ogloszenia decyzji o podpisaniu umowy z pzu w ktora osobiscie nie wierze. a ta juz podobno za kilka dni (wg zapewnien prezesa i jego swity

- druga sprawa to bardziej przyziemna w porownaniu z kosmosem, challenger ostatnio nie dolecial, nawet calkiem blisko ziemi sie rozpie..., a mianowicie skoro jestes samotna rozwodka i przy okazji moze mloda samotna rozwodka to moze spotkamy sie na jakies pukanko
  • Re: PERŁA!!!! KOSMOS NA DENTAMDC, 10.000% a potem Autor: ~Renia [193.93.91.*]
    nie sprzedawac za 4 czekamy
[x]
EKOOZE 0,00% 0,09 2024-05-21 12:14:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.