bo dla prezesa najważniejsza nowa laska,nowe spa a akcjonariusze wiszą mu wiadomo gdzie,żenujące że złodzieje wchodzą na giełdy a potem dymaja ludzi którzy chcą inwestować w akcje
Leci ustawka,myślę że już niebawem odbicie przyjdzie bo ile można sobie samemu sprzedawać akcje ??? Cyrk do2. a Wojtek to kundel bury i nic kompletnie nie robi-jemu to na rękę -odkupi trochę za bezcen !!!
nie ma jak to inwestowanie na banana.pl-normalnie smiech przez lzy.swiat na szczytach a gro polskich spolek prawie na dnach i jak oni chca przyciagnac nowy narybek.a fundach i ''analach''szkoda gadac.mozna tylko boki zrywac
akcje leca bo sa drogie od poczatku do konca ,kiedys przy cenie c/z 15 kryzs w deweloperce zdyskontowal wycene dzis przy c/z 60 zyskow nie ma wcale i kurs przy tej wycenie nie moze sie dzwignac.Akcje ;lecą bo byly drogie sa i będą
a jets u co ponawiac?trzeba byloby zrobic bardzo solidna analize nie tylko samej spolki ale i konkurencji kto ma na to czas?Nie wiem nawet ile w tej chwili zadluzenia ma ta spolka i nie interesuje mnie to specjalnie.Ze zlodziejami sie nie handluje, prosta konkluzja nie wymaga suplementow.
i jeszcze jedno, w 2008 ? firma prowadzila skup akcji wlasnych miala nadwyzki gotowki w kasie ,dzis musi prowadzic emisje bo kasy brak!To jest dobre podsumowanie zarzadzania.Gdzie sie podzialy pieniadze z emisji hehe?czyzby wszytsko poszlo na kochanki no nie wierze