• KLUB IDIOTÓW ATON HT Autor: ~flugowski [83.3.53.*]
    zapraszam do elitarnego Klubu Idiotów- akcjonariuszy spółki ATON HT
    wpisowe: udokumentowana strata powyżej 20 tys.
    mysle, że prezesa juz mamy- Gerg- prosze nie odmawiaj:) i sie nie gniewaj

legitymacje 2-20 otrzymuja Ci, którzy podobnie jak ja angazowali się w pisanie pism do MG itp.

do książek Moi Drodzy- o psychologii trzeba poczytac aby zrozumiec jak mozna nie realizowac 300% zysku i patrzec jak zamienia sie to w 90% stratę:)
  • Re: KLUB IDIOTÓW ATON HT Autor: ~re [77.253.56.*]
    no dobra mnie też tam wpisz......tylko ,ze ja wciąż jestem optymistą , co ze mnie za człowiek....eh
  • Re: KLUB IDIOTÓW ATON HT Autor: ~flugowski [83.3.53.*]
    był moment(p.Ładny prezesem), że nazwałbym siebie umiarkowanym optymista ale co na miłość boska spowodowało brak sprzedazy akcji po jego odejściu- nie potrafie zrozumieć!
    optymisto- zerknij na BBIZEN
  • Re: KLUB IDIOTÓW ATON HT Autor: ~xyz [213.77.38.*]
    Warunki członkostwa spełniam a ekipa tu się fajna zebrała (choć może faktycznie trochę naiwna) :) więc proszę o wpisanie
  • Re: KLUB IDIOTÓW ATON HT Autor: ~mintaj [5.184.73.*]
    również składam podanie o przyjęcie mnie do elitarnego klubu.
    Warunki przystąpienia spełniam :)

W 2010 liczyłem że jak wszystko dobrze pójdzie to zobaczymy kwotę dwucyfrowa.
    I mamy, tylko z zerem i przecinkiem po lewej stronie
  • Re: KLUB IDIOTÓW ATON HT Autor: ~Gerg [95.41.111.*]
    mintaj nie udawaj, nie podpisałeś sie pod listem do Ministerstwa Gospodarki. :)
  • Re: KLUB IDIOTÓW ATON HT Autor: ~mintaj [5.184.73.*]
    dlatego otrzymam legitymację z numerem > 20 :)

Przyjmuje to odznaczenie. Tak, doszedłem też do podobnego wniosku, i się nie gniewam, bo trudno dyskutować z faktami, ale .... aż tak surowo bym nas wszystkich nie oceniał.
    Gdyby firma była producentem szemranych rzeczy, to epitet byłby trafiony, ale firma jaśniała na firmamencie gwiazd NC, wygrywała państwowe konkursy. Uczestniczyła w międzynarodowych, unijnych projektach. Mieliśmy prawo ufać. Była na rynku odpadów, na którym są ogromne pieniądze.
    Straciliśmy dlatego, że ufaliśmy spółce i sobie nawzajem. Ufaliśmy komunikatom Pani Haha chichi, telefonom od Pana Jarosława R. wespół z jego informatorem Jarosławem A, co lubi mówic o ludziach gnidy.... . Zawsze serwowano nam nowe menu.., a to z Chin, a to z USA czy innej Hiszpanii. Zapewnieniom Barczyka i Parosy, potem Ładnego nie było końca, a komu mamy ufać jak nie wynalazcy technologii i dwóm prezesom? Jak miałem nie ufać, skoro zapewnienia otrzymywałewm pisemnie???
    Nie ubieraliśmy innych. Oni nas ubierali. Tymczasem, z perspektywy czasu, zachowanie spółki jej władz i kluczowych pracowników, sposób traktowania Klientów wskazuje, ze mogła to być firma powołana tylko po to, aby ograć inwestorów. Wybacz, gdyby to było zaplanowane nie mozna o sobie mówic w tak ostry sposób. I ponownie refleksja - czy Green Evo i odpowiedni podsekretarz stanu w Ministerstwie Środowiska byłoby wspólnikiem w tym "oszustwie"?
    Nie jesteśmy idiotami. Oszukiwano nas w trybie przewidzianym przez Komisję Nadzoru Finansowego oficjalnymi ale kłamliwymi komunikatami w systemach informacyjnych New Connect, oficjalnymi informacjami, które wiecznie obiecywały, emisjami, kótre rozliczano bo taki był układ głosów na Walnym, a faktycznie to było przykrywanie przejadania naszej kasy. Dlatego część z nas obudziła sie w tym roku i głosowała przeciw na Walnym 2012. To ważne głosowania.
    Dobrze, że wspomniałeś o liście adresowej z MG. Kiedyś się przyda.
    Gerg- ciesze sie, że sie nie gniewasz. Nazwe Klubu możemy zmienic na KLUB GIEŁDOWYCH IDIOTÓW- tutaj będę się upierał-:) Gerg- wystarczyłoby abyś zrealizował 300 % zysk bo wiekszosc ze starego akcjonariatu miała taka mozliwośc i zostawił sobie 30 %akcji- 70% miałbys w kieszeni, a losy tych 30%, które zostawiłbys w portfelu nie byłby Ci obojetny a jakby sie perspektywa zmieniła...Jesli jakakolwiek z posiadanych spółek osiagnie kiedykolwiek 100% zysku, 50 % lutuje w rynek nie ogladając sie na żadne fakty, obietnice itd. - wycofuje kapitał a potem moge sobie patrzec jak zyski maleja:)
    Tak, masz absolutną rację.
  • Re: KLUB IDIOTÓW ATON HT Autor: ~max [93.159.56.*]
    niektórych z was mogło tu nie być.....
    jak się przyjmuje same pozytywne infa do wiadomości przez 4 lata to tak bywa
    BŁAD AFIRMACJI
  • Re: KLUB IDIOTÓW ATON HT Autor: ~max [93.159.56.*]
    w końcu lutego będzie 5 LAT ATONA na NC
  • Re: KLUB IDIOTÓW ATON HT Autor: ~www [83.15.77.*]
    chyba nie bedzie:)))
    Ale MY bedziemy:) KLUB POŻYTECZNYCH GIEŁDOWYCH IDIOTÓW
    KPGI
  • Re: KLUB IDIOTÓW ATON HT Autor: ~Boss [37.225.119.*]
    Www fundamentalnie to bedzie Aton.
    A ze juz pod inna nazwą :)
  • Re: KLUB IDIOTÓW ATON HT Autor: ~maciekk [78.31.167.*]
    Planujecie członkostwo platynowe 200+? ...
  • Re: KLUB IDIOTÓW ATON HT Autor: ~miś przekliniak [83.4.190.*]

Ja też chce się do Was zapisać chociaż gdybym miał te 20 tyś straty to byłbym w skowronkach.

Przyznam że takich akcjonariuszy jak my to próżno szukać zarówno inteligentni, pomysłowi i poniekąd łatwowierni ale przynajmniej mamy Prezesa heh.

Właściwie gdybyśmy zebrali nasze pakiety akcji byłby w sumie niezły kawałek.

• Re: KLUB IDIOTÓW ATON HT Autor: ~mintaj [89.67.152.*]
    inteligentni ludzie z dystansem do siebie powinni się podnieść i nie popadną w depresje.

Odrobi się gdzie indziej. Troszkę to zajmie ale się odrobi.
  • Re: KLUB IDIOTÓW ATON HT Autor: ~xxx [80.240.166.*]
    No nie wiem...tyle straciłem...że nabrałem niechęci do całej giełdy. 20 tyś... to samych akcji mam więcej. Dopiszcie mnie do klubu Idiotów, bo jak nie być jego członkiem gdy się nie sprzedało jak było w okolicy 10 zł. A teraz...dalej mam Atona.
[x]
ATONHT 0,00% 0,18 2022-05-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.