Wzrosty są , ale w wyobraźni zaczadzonych i okadzonych pierdnięciem Karkosika.
W/G mnie śmierdzi w tej spółce i wokół nie.
Jeżeli zarządzający i Prezesi i mający dostęp do informacji poufnych jak Golec, Karmelita wywalają akcje i to wywalają milionami, to nie jest dobrze w tej spółce.
Zazwyczaj jest tak, jak jest dobrze w spółce, to zarząd akumuluje akcje. a tu wywalają
Oczywisty zabieg pozbywania się akcji przy wejsciu grubego akcjonariusza - skupuje od nich akcje za grosze pozbawiajac leszczykow akcji on sam je skupuje za grosze od drobnych ktorzy spanikowali na taka informacje. A gora ktora mu sprzedala w dolku odkupi pozniej w okolicach >0.30 i i tak zarobi na tym... do zobaczenia
sprzedaja z 3gr zyskiem a zas odkupuje 30gr drozej i traca bo korekta przychodzi tak juz robia leszcze nie wiem czemu ich zapytaj :D ja kupilem po 22 i 23gr i czekam na 1,50zl narazie :)
Dnia 2012-12-27 o godz. 10:02 ~Rubicon napisał(a):
> sprzedaja z 3gr zyskiem a zas odkupuje 30gr drozej i traca
> bo korekta przychodzi tak juz robia leszcze nie wiem czemu
> ich zapytaj :D ja kupilem po 22 i 23gr i czekam na 1,50zl
> narazie :)
Zgadzam się, taka będzie jazda, że ci co wejdą za 0,5 PLN będą sie cieszyć z tak dobrej ceny. Pozdrawiam. Grzecznie czekam, średnia 0,28 PLN.
bo są prawdziwymi leszczami, i 3gr to dla nich bezpieczny zarobek i wystarczający. dla mnie 20gr to zarobek przy 500k akcji. Buduje dom na samych zarobkach na akcjach i przez 2 lata nie wpadlem
Dramat - obkupili się po 40 groszy i robią wszystko aby nagonić leszcza by im opchnąć.
Ale leszcz już wyszkolony jest i nie łapie haczyka od naganiaczy.
Słabo zanęcacie na kupno śmierdzącego gorącego kartofla.
Przecież dramat to ty jesteś dramatem naganiaczu
na spadki wszędzie jesteś i dupe zawracasz jakie to te
spółki są niedobre do chwili zakupu przez ciebie
później już są cacy jak masz sprzedać
wypad z stąd.
szeroki zakres tych długów cos nie możesz się zdecydować, utopiłeś wszystko na euroimplancie i teraz płaczesz, tutaj krezus kupował i liczy na super zyski, posłuchałeś karkosika w wywiadzie, liczy tutaj na bardzo duży zysk
masz racje kolego , bez nowej krwi to to tu tylko bankructwo , ale widzisz pisałem czas nieudolnych nadchodzi, wiesz dlaczego oddają po tyle , bo to wartość ich rządów , to był warunek ratowania tego , ale bez nich