• No i DOCZEKALISMY SIE ..... Autor: oilman [83.25.60.*]
    Przez ostatnie 3 lata pies z kulawa noga nie interesowal sie firma na forum, a teraz mamy az nadmiar "pseudo ekspertow":)

Pisza, ze zaklad nie taki nowoczesny, ze zysk czysto papierowy, ze firma jest zle zarzadzana, itp. itd.:)

Jako wieloletni praktyk gieldowy mowi mi to jedno, ze jest wrecz odwrotnie, i w perspektywie czeka nas spokojny, systematyczny wzrost kursu:)

Panowie, dajcie spokoj! Spolka totalnie odleszczona!:) Prosze poszukac na spolkach groszowych:)

Zycze Wszystkim Jeszcze Trwajacych Wesolych Swiat:)
  • Re: No i DOCZEKALISMY SIE ..... Autor: ~grześ [87.207.74.*]
    Zauważ Oilmanie, że te wszystkie bzdety wypisuje jedna i ta sama osoba.
  • Re: No i DOCZEKALISMY SIE ..... Autor: ~sAdam [83.30.210.*]
    Na forum Parkietu też mocno nadaje ten forumowicz. To dobry znak :-)
    Sprawdziłem i rzeczywiście gość wypisuje to samo na "PARKIECIE"
  • Re: No i DOCZEKALISMY SIE ..... Autor: oilman [83.8.52.*]
    Spokojnie ... nie ma sie co przejmowac:) Niech SZCZEKAJA:)
  • Re: No i DOCZEKALISMY SIE ..... Autor: ~flugowski [83.3.53.*]
    zawsze mnie zastanawiali tacy społecznicy...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [213.195.165.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: No i DOCZEKALISMY SIE ..... Autor: ~andrzej [80.94.100.*]
    Co racja to racja:)

Pseudoanalitycy zaczeli sie interesowac spolka, jak zaczela rosnac, a nawet wypisuja androny, ze przewartosciowana i zle zarzadzana:)

Panowie, wiem, ze chcecie kupic po taniosci, ale taniej tutaj juz nie bedzie, zwlaszcza w kontekscie ostatniej podpisanej umowy:)

Dobrze tu moj przedmowca sugeruje, zebyscie poszli na spolki groszowe i tam wciskali licealistom swoje przemyslenia:)
    Tak, najlepiej niech idą na miraculum, tam może za tydzień ogłoszą bankructwo. Albo na advadis.
  • Re: No i DOCZEKALISMY SIE ..... Autor: ~Mr. X [83.238.211.*]
    Akutrat człowieku umowa jest zlaeżna od ilości rzeczywiscie zrealizowanych - Krynicki zawsze obiecuje hutom duzo, a potem dostarcza połowe. Przy tak duzej skali juz chyba tego nie ogarnie. Zwlaszcza ze ta dotacja na drobne szklo to lipa i ja ja osobiscie zaskarze. Kupuje normalne szklo na rynku pod nazwą "szkło o granulacji ponizej 10 mm". Jesto to nieuczciwa konkurencja bo inne firmy musza kupic towar na wolnym rynku i nie są dotowane. 8 baniek, które dostał Krynicki na "materiał testowy" wystatrczy na 80 000 ton szkła czyli 30 % rynku za free. On za to beknie...
    A wyniki sa mocno podkręcone... Jakim cudem taki przychód skoro pracuja na wolumienie podobnym do Rhenus a wyniki maja 2 razy wiekszy? To niemozliwe... takze panowie szykujcie sie na dwie bomby w najblizszym czasie... radzilbym sprzedac bo jest dobrze, póki co
  • Re: No i DOCZEKALISMY SIE ..... Autor: oilman [83.25.164.*]
    A ty pewnie kolego byc kupil:))) He, he:)))

Niemniej jednak dziekuje za troske o moje finanse:)))
  • Re: No i DOCZEKALISMY SIE ..... Autor: ~Mr. X [83.238.211.*]
    Nie kupiłbym. Nie gram na giełdzie. W ogóle mnie to nie interesuje... A już najmniejszą troską obejmuje Twoje finanse. Piszę tylko co wiem, a wiem znacznie więcej akurat o tej spółce bo jestem z branży i wiem co się dzieje na rynku. Nikt nie musi przecież do niczego się stosować. Ale żaden analityk nie ma takiej wiedzy ani nawet ochoty się tym zajmować. pod koniec roku porównasz rzeczywistość z tym co napisałem.
[x]
KREC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.