• Układ Autor: ~mels [91.189.219.*]
    Witam, czy wie ktoś może kiedy planowany jest układ z wierzycielami? Bez żadnej informacji to kurs dalej będzie taki zamrożoy na tym poziomie. dzis w pporownaniu do poprzednich dni troche obroty wzrosly. ale dlaczego ?

pozdrawiam
  • Re: Układ Autor: ~daria [83.25.209.*]
    Robią straty podatkowe;). A układ najszybciej w IQ2013.
  • Re: Układ Autor: ~mels [91.189.219.*]
    myślę że końcówka stycznia / początek lutego w końcu sfinalizują rozmowy i ruszy układ a wraz z nim kurs, tylko do jakiego stopnia? Myślę że nie więcej niż 2,5 - 3 zł. Miejmy ttaką nadzieję :)

Pozdrawiam
  • Re: Układ Autor: ~op [85.222.28.*]
    Nie podniceać się. Ktoś wywalił papier z portfela przed końcem roku a animator skorzystał z okazji żeby tanio dopakować . Układ najwcześniej za kilka miesięcy i nie lasujcie mózgów leszczom bo i tak są nieźle posr.ani że od 4 miesięcy 1,20 /akc i ani drgnie.Nie wiadomo czy wywalić czy trzymać bo układ daleko i jeszcze nic przecież pewnego czy będzie. Ja obserwuję ale kasy nie zamierzam trzymać bo ryzyko ogromne. Jak będzie układ wolę kupić nawet kilka procent drożej i na pewno zdążę. Przez tych kilka miesięcy okazji na zarobek gdzie indziej na pewno nie zabraknie i nie trzeba ryzykować na bankrucie.
  • Re: Układ Autor: ~KEM [89.239.126.*]
    Układ coraz bliżej...
  • Re: Układ Autor: ~Matoł [89.72.99.*]
    MATOŁ - układa się ale do snu ..... heeeeeeee.. heee....
  • Re: Układ Autor: ~obserwator [212.244.52.*]
    Już ci mówiłem matoł że twoje wpisy jak twój nick - jebnięte i niezrozumiałe.. Kogo obchodzi przygłupie ze kładziesz się spać?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.72.99.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Układ Autor: ~obserwator [212.244.52.*]
    jesteś matołem ortografii "WONPIE"- hahahah. W dodatku twoje wpisy są takie płytkie i bez warości merytorycznej że lepiej tu nie wypisuj swoich jebni..tych złotych mysli. Wyzbyłeś się pepiera to przenieś się na fora tych spółek, których trzymasz jeszcze papier i tam zarzucaj swoimi jebni..tymi wpisami.
    Jedne co ci wyszło tutaj to dobranie nicka - MATOŁ :-), w tym się okazałeś genialny.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.169.22.*]
  • Re: Układ Autor: ~obserwator [193.218.150.*]
    Nikt normalny nie używa nikcow; matoł, knur , które powszechnie deprecjonują wartość człowieka - ale ciebie akurat rozumiem że innych nie mogłeś użyć bo jesteś MATOŁEM i KNUREM co ledwo skończył gimnzajum . Czytaj uważnie co teraz napiszę -postaram się w prostych słowach to napisać - NIE MAJĄC NIC KONKRETNEGO i MERYTORYCZNEGO DO POWIEDZENIA NA TEMAT DSS TO ZAMIAST ZAŚMIECAĆ FORUM MAŁO ISTOTNYMI I DEBILNYMI INFORMACJAMI (np. o tym że ty idziesz spać- ;-)) WALNIJ SOBIE BARANKA NA ŚCIANĘ ZE TRZY RAZY...
  • Re: Układ Autor: ~obserwator [193.218.150.*]
    ~KNUR [89.72.99.*] 2012-12-28 20:58
    NARAZIE TO SAM SIĘ PRZYSAŁEŚ JAK PROSIE NIKT Z TOBĄ NIE CHCE DYSKUTOWAC TO SZUKASZ KOGOŚ ŻEBY GO ZACZEPIC I SPROWOKOWAC - PO TWOICH BAZGROŁACH WIDZE ŻE JESTEŚ SMARKACZ ZLE WYCHOWANY KTÓRY MA TERAZ FERIE I CZAS , UWAŻAJ BO JAK OJCIEC SIĘ DOWIE TO CI SKÓRE WYGARBUJE ALBO NIE DOSTANIESZ KIESZONKOWEGO I ZAKAZ DOSTĘPU DO INTERNETU ZA KARE TAKŻE BIEŻ KSIĄŻKI I ŁUCZ SIĘ BO BĘDZIESZ KROWY PASŁ NA ŁĄCE A TO TEŻ TRZEBA UMIEC.....

hahahahaha - jesteś pojeb..em do entej potęgi. Udzielę ci MATOLE-KNURZE ostatniej darmowej rady :-) - idź do lekarza leczyć paznokcie u nóg bo na leczenie twojej mózgownicy jest już za późno... Pamiętaj analfabeto że słowo "BIEŻ" pisze się w języku polskim - bierz....
  • Re: Układ Autor: ~Matoł [89.72.99.*]
    Dnia 2012-12-28 o godz. 08:28 ~obserwator napisał(a):
    > Już ci mówiłem matoł że twoje wpisy jak twój nick -
    > jebnięte i niezrozumiałe.. Kogo obchodzi przygłupie ze
    > kładziesz się spać?
    ZNALAZLEM DLA CIEBIE 1 MIEJSCE W SZPITALU BO CHYBA JESTEŚ CHORY NA GRYPE heeee... heeeee... ( W TOSZKU )
  • Re: Układ Autor: ~DZIAD [89.72.99.*]
    Sprzedaj te 2grosze niżej jak masz sprzedac a nierób z siebie dziada że kupisz po 1,15 ( krakersy to centusie )
  • ten dziad matol knur to widze nie zły debil:Dskad tacy sie biora?haha Autor: ~kolo [83.10.254.*]
    jak widze takich tepaków to jestem za eutanazja:D
  • Re: ten dziad matol knur to widze nie zły debil:Dskad tacy sie biora?hah Autor: ~max [95.40.129.*]
    Ukłąd nie wczesniej jak na wakacje 2013 co nie znaczy że jakies rozstrzygnięcia nie będa wczesniej a co za tym idzie...wzrosty.
  • Re: ten dziad matol knur to widze nie zły debil:Dskad tacy sie biora?hah Autor: ~WIELKI [89.72.99.*]
    Dnia 2012-12-29 o godz. 16:00 ~kolo napisał(a):
    ZAPOMNIAŁEŚ O SOBIE = każdy sądzi według siebie , przydała by ci się robota w
    kamieniołomie tylko kilof i woda a rozum masz w krótkim czasie na miejscu powodzenia w nowym roku .
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [193.218.150.*]
[x]
DSS 100,00% 0,04 2015-09-10 15:22:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.