Byłem wielkim zwolennikiem tej spółki. Poswięciłem kilka lat na promowanie nieudaczników, co więcej osób, które jak pokazuje dzień dzisiejszy działały na szkodę małych akcjonariuszy.
Technologia jest obiecujaca, i ma przyszłosć, chociaż może w weższym zakresie niz kiedys sądziłem , ale jest to bardzo ciekawa technologia i w opewnych obszarach zastosowan bardzo konkurencyjna.
Niestety układ byłego prezesa z obecnym zarzadem i niejasne powiazania części osób z RN powoduja, ze nie wolno żadnym deklaracjom ani tym bardziej żadnym plotkom rozsiewanym przez to towarzystwo.
To, co się stało na innych spółkach w których siedział pan makler daje do myslenia.
I taka reflekcja. przedwczoraj POLSAT obchodził 20-lecie istnienia. Firma się rozwija, przejmuje nowe technologie - ostatnio Plusa. Tam od 20 lat Rada Nadzorcza jest w takim samym składzie.
Dnia 2012-12-20 o godz. 10:28 ~www napisał(a):
> czyli dales sobie spokoj z akvjami atona
Nie, posiadam taki sam pakiet akcji, bo ja nie gram, ja inwestuje czasem z zyskiem a na Atonie z ogromna strata. Gromadziłem akcje od 2009, wiec średnią łatwo sobie wyobrazic. I dlatego jestem bardzo wkurw... kiedy mendy obawiające sie odpowiedzialnosci usiłuja jeszscze odwaracać uwage i maja czelność zrzucać odpowiedzoalność na wspólpracowników, akcjonariuszy itd. Szczyt dranstwa.
Nie ufajcie żadnym informacjom rozsyłanym telefonicznie. Oni to robia w celu wywołania waszych reakcji. Bez waszych reakcji, paniki, ich plan sie nie powiedzie, a plan to obnizenie wartości spółki poprzez uzasadnienie sytuacja na koncie spółki i wuceną giełdową. Gdyby z dnia na dzien musieli wytłumaczyć się dlaczego po naszym głosowaniu w kwietniu przy cenie 2,30 kurs zwalono do 0,58, nie potrafiliby się obronic.
A dzieki zwalaniu kursu z waszych kieszeni mają jakieś tam usprawiedliwienie. Ale wystarczy ,ze bedziecie zeznawać, ze wasa reakcja była efektem telefonu od kolegi...., to wątki da sie powiązać.
Wraz z pewna grupa inwestorów mamy duzy pakiet akcji i jeśli mys tracimy to oni bedą oglądac świat w kratkę. Bez obaw nie odpuszcze. Stac mnie na to.
Ty naprawde w to wierzysz czy moĹźe sciemniasz tylko towarzystwo? Sorry za takie sĹowa ale jakos trudno mi uwierzyc Ĺźe naprawde ciÄ gle moĹźesz tak myĹleÄ. spolka juĹź praktycznie zbankrutowala a Ty piszesz o ukĹadach i kombinacjach. jÄ tylko moco zaluje Ĺźe jakas resztke akcji sobie nie wiem po co zostawilem. i pomyslec ze wydawalo mi sie Ĺźe 1,80 to juz bardzo tanio:-)
Spółka leci na łeb na szyję, a jedynym komunikatem, na jaki możemy liczyć, po niezwykle wiele wnoszącej notce na temat POLEKO, jest pewnie to: http://www.imsig.pl/pozycja/2012/246/KRS/272377,ATON-HT_SP%C3%93%C5%81KA_AKCYJNA