Dnia 2012-12-20 o godz. 10:28 ~www napisał(a):
> czyli dales sobie spokoj z akvjami atona
Nie, posiadam taki sam pakiet akcji, bo ja nie gram, ja inwestuje czasem z zyskiem a na Atonie z ogromna strata. Gromadziłem akcje od 2009, wiec średnią łatwo sobie wyobrazic. I dlatego jestem bardzo wkurw... kiedy mendy obawiające sie odpowiedzialnosci usiłuja jeszscze odwaracać uwage i maja czelność zrzucać odpowiedzoalność na wspólpracowników, akcjonariuszy itd. Szczyt dranstwa.
Nie ufajcie żadnym informacjom rozsyłanym telefonicznie. Oni to robia w celu wywołania waszych reakcji. Bez waszych reakcji, paniki, ich plan sie nie powiedzie, a plan to obnizenie wartości spółki poprzez uzasadnienie sytuacja na koncie spółki i wuceną giełdową. Gdyby z dnia na dzien musieli wytłumaczyć się dlaczego po naszym głosowaniu w kwietniu przy cenie 2,30 kurs zwalono do 0,58, nie potrafiliby się obronic.
A dzieki zwalaniu kursu z waszych kieszeni mają jakieś tam usprawiedliwienie. Ale wystarczy ,ze bedziecie zeznawać, ze wasa reakcja była efektem telefonu od kolegi...., to wątki da sie powiązać.
Wraz z pewna grupa inwestorów mamy duzy pakiet akcji i jeśli mys tracimy to oni bedą oglądac świat w kratkę. Bez obaw nie odpuszcze. Stac mnie na to.