• Tak sobie myślę... Autor: spekulant24 [178.36.110.*]
    Mam kilka projektów do zrealizowania, może zgodzą się na współpracę :-)
  • Re: Tak sobie myślę... Autor: ~natalia_S [94.229.211.*]
    Jakich projektów jak chcesz być klientem Weedo to pewnie mogą podpisać z tobą kontrakt ale kiedy zrealizują go tobie? niewiadomo mają mase pracy....

Jeśli szukasz tonącego co się brzytwy chwyta to nie tutaj...

Dream Works

Pozdrawiam

Natalia_S
  • Re: Tak sobie myślę... Autor: spekulant24 [178.36.110.*]
    Pani Natalio, nie rozumiemy się. Powodzonka życzę
  • Re: Tak sobie myślę... Autor: ~Natalia_S [94.229.211.*]
    Jak już napisałeś osobny temat ro rozwiń myśl, bo słowo może się zainteresują jest dość mocno tajemnicze a zarazem bez fajerwerków:)

Pozdrawiam

Natalia_S
  • Re: Tak sobie myślę... Autor: spekulant24 [178.36.110.*]
    A co tu rozwijać. Może będą chcieli pisać dla mnie aplikacje, 30% udziałów w zyskach ze sprzedaży dla nich :-) Szukam polskiego dobrego developera, szczerze powiedziawszy wolałbym pracować z Polakami niż obcokrajowcami. Wyślę zapytanie do Weedo i zobaczymy co o tym powiedzą.

W chwili obecnej współpracuję z dwójką developerów z Kanady i z Wielkiej Brytanii, wspólnie działamy dla XTB.
  • Re: Tak sobie myślę... Autor: analytyk [178.181.240.*]
    witaj spekuś
    mi wydaje sie , ze jesteśmy w dobrej inwestycji.
    miałem możliwośćrozmowy i z gównym wlaścicielem i z prezesem swego czasu, to kreatywni ludzie,
    zadaj zapytanie a zapewne będą otwarci na współpracę, o ile to możliwe.
    a co do kursu to z jednej strony zmartwiła mnie obsuwka, ale z drugiej strony to dobry chyba moment do zwiększenia mojego skromnego pakietu, zamierzam kupić pare kilo po 1,5.
    spodziewam sie za kilka lat ceny w okolicach 5-10 pln, bo coprawda za jakiś czas wejdzie emisja z pp , ale zapewniano mnie , że w najbliższym czasie nie bedą jużplanować emisji a już nie napewno dla drobych , co najwyżej dla dużych graczy i to nie po niskich cenach.
    Pan Hudak za to to gruby zawodnik, który produkuje luxusowe jachty warte za sztukę kilka milionó euro,
    więc wbiłem sie w doborowe towarzystwo.
    CDE SA jest dla inwestorów swoistym gwarantem prawidłowego działania firmy ze strony spięcia biznesu pod kątem cyfr (czyt. rozwoju )
  • Re: Tak sobie myślę... Autor: spekulant24 [178.36.195.*]
    A mi się wydaje, że cwaniacy znikną. Już jeden w piątek poleciał.

Co do kursu. Bartuśmyślał, że jak umieści logo na koszulce Mammeda to coś się ruszy. Najwyraźniej chłopiec pomylił się o 180 stopni. Bartuś jest słaby, a jego obecność wspierająca akcjonariusza jest jak wyrok dla spółki.

• Re: Tak sobie myślę... Autor: ~adam [89.76.36.*]
    Hi.
    Czy jest wiadomo kiedy pp beda notowane? Zaplacilem kilka miesiecy temu i nic.
  • Re: Tak sobie myślę... Autor: analytyk [37.31.185.*]
    też ciupkę objęłam i czekam,
    jeszcze nawet sąd nie zarejestrował, czyli zanim sąd,kdpw, dokument informacyjny+ uchwały giełdy , uzbroić należy się w cierpliwość, : 2-3 mies jak nic
[x]
SEAMASTER -8,26% 2,00 2016-02-16 09:07:23
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.