• Melisa, herbatka miętowa i stoperan Autor: ~Maruder [83.10.229.*]
    Po pierwsze.

Transakcje pakietowe WI były przeprowadzone w dniach 13 i 14 grudnia. Wywiad z Panem Sawalą był przeprowadzony w dniu 17.12.2012 tuż przed godziną 18:00.

Uważacie że Pan Sawala mówił o planach na najbliższy czas, rejestracji w KNF,a nawet że może poznamy cenę jeszcze w tym tygodniu bez dokładnej wiedzy na temat co zamierza Pan Wiśniewski? Moim zdaniem mało prawdopodobne.

Zwłaszcza że Pan Sawala jest v-ce Prezesem Zarządu.

Po drugie

Ktoś kupił 2,2 mln akcji po 0,35 gr !!!!

Po trzecie

Czy może mi ktoś wytłumaczyć merytorycznie co się stanie jak kurs akcji dojdzie do 10 gr? Będziemy mieli dużą stratę procentową - ok. Ale jak ktoś w innym poście słusznie stwierdził, że nie będziesz mieć jeżeli nie sprzedaż akcji. Po prostu potrwa to dłużej. A kto już tutaj dłużej siedzi to posiedzi jeszcze trochę.

Reasumując

Póki co nie jest źle jak tutaj wielu nostradamusów wieszczy. Miś zapewne ustawi się na 16 gr / 17 gr i będzie czekał na zakup. A jak kupi to będzie piał że teraz tylko wzrosty.

Jeszcze jedno. Stanę tutaj w obronie Procki, Zajączka i wielu innych osób, które dobrze życzą IGR i jej akcjonariuszom.

NIE WYŻYWAJCIE SIĘ NA NICH !!!

Starają się podzielić swoim spostrzeżeniami, nie nagabują, merytorycznie odpowiadają na pytania.

Trochę kultury.

Spadki to nie ich wina. Oni wam żadnej krzywdy nie zrobili.

Po takiej serii sesji każdy jest wkurzony. Więc zgodnie z tytułem melisa, herbatka miętowa i dla niektórych stoperan.

Spokojnego wieczoru. Pozdrawiam

• Re: Melisa, herbatka miętowa i stoperan Autor: ~ddddaaaawwww [83.26.185.*]
    Fajny wpis :)

Pozdrawiam i głowa do góry :)
  • Re: Melisa, herbatka miętowa i stoperan Autor: ~diagon [80.55.37.*]
    Popieram jak najbardziej, można też Persen aplikować, jest na ziółkach i nie zaszkodzi:))
  • Re: Melisa, herbatka miętowa i stoperan Autor: ~Maruder [79.110.197.*]
    Mam nadzieję że co niektórzy się zastosowali do naszej porady i dzisiaj na spokojnie podejdą do dzisiejszej sesji.

Wiem że emocje są wielkie i chce się jak najlepiej, ale pośpiech i emocje są złym doradcą, gdyż pośpiech - to on powoduje, że trudno nam uwierzyć we własną głupotę.

Jeszcze nie usłyszałem sensownej i merytorycznej informacji od nostradamusów na temat powodów spadku na 15 - 16 gr, 10 - 12 gr i tak dalej ...

Proszę nie krzyczcie dzisiaj o spadkach, tylko na spokojnie przedstawcie argumenty. Ja osobiście liczę na powrót na 20 / 21 gr i tam poczekanie na konkretne ustalenia.

Herbatka miętowa z rana i z uśmiechem przyglądajmy się kolejnej sesji.

Powodzenia
  • Re: Melisa, herbatka miętowa i stoperan Autor: ~INKA [192.109.140.*]
    SAMA MAM AKCJE I ŻAŁUJE , ZE NIE SPRZEDAŁAM PO 0.32 ( ŚREDNIA0.50)TERAZ NAWET JAK WIŚNIA DOPROWADZI WSZYSTKO DO KOŃCA , POŁĄCZEENIE ITD....TO COS MI SIĘ ZDAJE BY ODZYSKAĆ SWOJĄ KASĘ JUŻ BEZ ZYSKU POCZEKAM ZE DWA LATA . DLACZEGO ? A DLATEGO , WSZYSTKICH AKCJI PO DODRUKU MA BYĆ OKOŁO 400 MLN .(COŚ KOŁO TEGO ) JAK POWIEDZIAŁ WIŚNIA SAMI CHCĄ MIEĆ OKOŁO 75% AKCJI , TO JEST300 MLN AKCJI. ZAKŁADAJĄC ŻE TE 40 MLN NA DZIEN DZISIEJSZY JEST JUŻ U STONKI DOZUCĄ JESZCZE 60 MLN. A WTEDY BĘDZIE BARDZO CIĘŻKO PODNIEŚĆ KURS.
  • Re: Melisa, herbatka miętowa i stoperan Autor: ~leo7 [213.128.122.*]

Witam wszystkich po wieczornej sraczce.

Naprawdę współczuję tym , którzy z giełdy uczynili sobie jedyne źródło dochodu z giełdy i niemało wtopili w tego dziwoląga (IGR), a jest tu takich kilka osób.
    Sam jestem na siebie zły ,że nie posłuchałem swoich wcześniej utartych zasad (tylko gra na krótko) i wpakowałem większość pakietu , którym gram na giełdzie w to gówno , licząc że za kila miesięcy bedą kokosy.
    Dlatego rada do tych co nie są tu pewni przyszłości. Tu trzeba szybko podejmować decyzje i słuchać swego wewnętrznego "ja". Ci co nie stracili, niech podejmą dzisiaj decyzję i mają spokojne święta ,a Ci co głęboko umoczeni i tak będą tu czekac na pozytywny zwrot. Sądzę niestety, że jeżeli on nastąpi to będzie powolny. Nowi inwestorzy raczej są nastawieni na skorzystnie z całości tarczy w przeciągu kilku lat ,a nie zrobienie z tej spółki mocnego gracza na giełdzie.
    Jedyny pozytyw (póki co), o którym pisałem kiedyś. Jeżeli nie sprzedałeś akcji nic nie straciłeś, więc ja trzymam.

Pozdrawiam wszystkich (szczególnie Prockę), bo chyba najwięcej się tu zaangażowała.

Jeszcze jedno do zajączka.
    Na przyszłość chwal się lepiej oficjalnymi informacjami.
    I jak nastrój po otwarciu?

Trochę osób jednak zdecydował się sprzedać akcje. Nie uważam że ktoś inny sprzedawał.

Pytanie jest jedno i bardzo interesujące. Co się stanie jak w czwartek lub piątek podadzą cenę emisyjną inną niż 10 gr?

Póki co jest wywołany duży niepokój i niepewność. A o to im przecież chodziło.
    Co nas nie zabije to nas wzmocni :)

Przyłączam się również do pozdrowień dla Procki i wszystkich dobrze życzących IGR.
  • Re: Melisa, herbatka miętowa i stoperan Autor: ~miś [89.191.162.*]
    skoro nie ma już wisni i jego funduszu to wszystko zaczynamy od początku
    WI sprzedało komuś akcje. Wiśniewski i jego ludzie są dalej w zarządzie i radzie nadzorczej. Więc Pan Wiśniewski dalej jest w IGR i jego ludzie również.

Przecież nie było infa o rezygnacji osób z zarządu. Chyba że się mylę a Ty masz jakieś lepsze newsy ....

Misiu skończ już bla bla bla

Informację z wczoraj czytałem i nie wieszczę tutaj ani trzęsienia ziemi ani żadnej tragedii. Moim zdaniem zbyt często pojawia się kwota 35 gr. Nowa emisja będzie skierowana głównie do akcjonariatu WI. Patrząc na CV ludzi z zarządu, to wiele firm mogłoby pozazdrościć tak wykształconych i doświadczonych ludzi. Ja wiem że oni mają swój plan i wcale on nie polega na tym, aby teraz uciekać.

Nie zaczynamy nic nowego, jest teraz kolejny etap w układance, którą zapewne już w najbliższych dniach poznamy.

Pozdrawiam
    Cisza i spokój.Tylko pojedyncze zlecenia. W porównaniu do ostatnich sesji mały obrót.

Czyżby herbatka miętowa pomogła? Nerwy ukojone, teraz czas na ruchy nie zależne od nas. Zdążą czy nie zdążą, uda się, czy się nie uda.

Pakietówek póki co nie ma. Czyżby miały zacząć się po infie, ale tuż przed?

Pozdrawiam wszystkich ...

[x]
WINVEST 18,89% 0,04 2025-07-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.