po 1 to nic poza tym ze panuje tam niesamowity balagan, tak wiec czy wiemy cos na temat projektu domkow w krakowie - oczywiscie nic nie wiemy zadnych konkretow, po 2 strona internetowa tej spolki to nieporozumienie nr telefonu podany caly czas odrzuca polaczenia na maile nie odpisuja, kolejna rzecz to to c sie dzieje w wewnatrz firmy nawet nie wiadomo czy spolka posiada jakiekolwiek aktywa, prezesem spolki byl jakis tumon ktory doił ludzi z kasy, kolejna rzecza jest to ze niewiadomo kto chce kupic akcje od taxusa i straszne krecenie wokol tej sprawy tak wiec spolka kaput
ajjj uwielbiam Was za te naganianie ! :) pokazuje ze macie cisnienie na te akcjie !
Gadacie głupoty ze szok ! spólka podala ze maja inwestorów podali plany inwestorów co do mdev , było NWZA było jechac ! na meile odpisują !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dla sprostowania bo pewnie nie wiesz :
Sztruks to osoba która trafia przez przypadek na tzw grypserkę , wszyscy sie z niej śmieją poniżają ale jest dumna za tam mimo wszystko siedzi !
Janku a moze odpowiesz mi.. jak to zrobiłes ze byłes na walnym które sie nie zakończyło ? ale najbardziej mnie nurtuje jedno ... jak to zrobiłes ze bedac tyle kilometrów ow walnego twierdzisz ze byłes ? teleportacja ? uuuuu czyżby kolego KŁAMAŁ ?
wtedy miałeś pryszczu okazje wywalić po 10 gr w poniedziałek 7gr otwarcie, ale ostrzegałem, ale ty pewnie powiesz że wywaliłeś już i będziesz kupować jak to zawsze studenciaku z tobą jest obłudna szujo.
jak dobrze zagrają to spółka będzie się rozwijać z pożytkiem dla wszystkich....
coraz więcej bankrutów budowlanych i deweloperów.
Ziemia tania na licytacjach syndyków.
Resplit odwrotny split to jest to co mi się podoba.
A nie mln akcji ile jest spółek co drukowały mln w setkach i kurs stoi na 1-2gr brak zainteresowania.....obroty po 50zł lub wcale
Jak widzę większość siedzi tu i czeka na Cuda! cuda będą na NEMEX tu już były cuda i nie wrócą górne poziomy.... a Wy tu siedźcie i płaczcie , albo pocieszajcie się nawzajem powodzenia....
Lepiej z mądrym dwa razy zgubić, niż z głupim raz znaleźć. To takie motto dla zarozumialców bez żadnych podstaw, poza zdolnościami gracza spod budki z lotto.