czym jada, jakim kapitałem, to nie do gr tylko do spekulacji, sporo osób wisi na poziomach powyzej 13 gr , moze i poleci wyzej napewno nie w tym roku , chziaz zycze tym co na hakach zeby odzyskali kapitał, inwestowanie na giełdziue robi si coraz ciezsze i niepewne
a co tu analizowac ,spekulacyjnie moze byc tu nawet zlotowka do kona roku,na oko widac ustawiane zlecenia,i silny skup,bedzie dzida predzej czy pozniej,nie wiem pod co ,ale bedzie...
Chłopaki na dołku się kupuje na górce sprzedaje, dla mnie górka to 14-15gr, pozatym obłudni naganiacze się pojawili.
Także bawcie się dobrze i żegnam do następnego dołka.
masakra dobrze, że dziś sprzedałem po 0,12 szkoda tylko, że tego wczoraj nie zrobiłem to bym po 0,13 opchnoł no cóż lepszy wróbel w garści nieźli gołąb na dachu
Pisząc wczoraj, że "należy dziś kupować jutro otwarcie będzie tylko króciutko po 0.13 gr i pójdzie jak nic na 0.15 gr", a później przekonując mnie do swojej racji, sprzedałeś po 0,12 zł? Proszę o odpowiedź.
tak naprawdę nie jestem wstanie do końca Ci tego wytłumaczyć, gdyż sam nie wiem jak to się dzieje do końca, że bardzo, ale to bardzo często dosłownie ocieram się. Myślałem, że to już jest ten dołek te 0,10 gr i że teraz już powinno iść na te 0,15 gr. Pytanie więc dlaczego sprzedałem dziś swoje akcje 11:27:32 i 11:31:53 myślałem, że lepiej będzie jak wejdę w Global mam teraz jego akcje po 0,10 i nie jestem pewien czy, aby na pewno jest to najniższa cenna i czy tego nie sprzedać. Przepraszam Cię jeżeli na podstawi mojej wypowiedzi jesteś teraz do tylu
Ludzie proszę, nie macie swojego rozumu?! "Przepraszam, że sprzedałem" z zyskiem?! Widzę, że mnóstwo tutaj pseudoinwestorów, którzy nie mają pojęcia ani o tej spółce ani o giełdzie.
nie to, że nie mają pojęcia o giełdzie ja sam siedzę wydaje mi się już dość długi czas i nie raz mnie zaskakuje co róż coś giełdy nie da się do końca przewidzieć
no i jest wybicie bo znalezli inwestora placi 20gr za akcje wlozy 8 mln zl Sobet uratowany nie upadnie a Runicon sporo zarobi na ni w przyszlosci sprzedajac za kilka lat w pakietowce moze i po 1zl w szczycie hossy wszystko jest przewartosciowane to nie wiecie ale jednak nabycwycy sie znajduja heh wtedy sie sprzedaje a kupuje wlasnie teraz w dolkach i zarabia! :)