Ptasie Wedla jest zaprawiane CHEMICZNIE a rajskie mleczko Coliana Jutrzenki jest naturalne wiec to nie ta liga!
Wedel kupil kilka lat temu linie do przyspieszonej produkcji ptasiego i teraz idzie TYLKO na ilosc produkcji.
No i dobrze, że wygrało! Produkty coliana są wg mnie na najwyższym poziomie na polskim rynku (obok solidarności ale asortyment tu sie nie pokrywa przez co mariaż byłby BARDZO ciekawy), Wedel, wawel, mieszko... fajnie wygladają ale... nie smakują. Przynajmniej mi. Dobrze że ktoś w końcu to docenił w teście (i nie sugerwoał się kiepskim marketingiem). Niestety klient w sklepie jest podatny na markeiting dlatego - J.K. zrób coś chłopie bo Twój team śpi w tym temacie!
Ja nawet nie wiem co to za marka, wolę sprawdzone, nasze rodzime marki i ptasie mleczko od wedla, które nie ma sobie równych. Od dzieciństwa jest moim ulubionym smakołykiem i żadne inne ptasie mleczko tego nie zmieni.
W wartości c/wk też wygrywa colian 10 krotnie,a i zyski mu rosną dzięki zakupowi Solidarności.Na razie Colian został w starterach ale przyjdzie czas,że to nadrobi
z nawiązką.Na dziś cena akcji Coliana jest po prostu śmieszna.