• Czy to już koniec? Autor: ~Umoczony w JHM [213.195.170.*]
    Coś mi się wydaje że czeka nas spadek poniżej 0,34gr. a po przebiciu tego poziomu lawinowo w dół. ZERO kupujących, totalna stagnacja i nie widać ani troszkę chęci na zmianę trędu, Jednym słowem porażka, nie pamiętam kiedy widziałem tu kolor zielony?! Czy ktoś w zaw widzi jakieś szanse na wzrost kursu w najbliższym czasie?
  • Re: Czy to już koniec? Autor: ~1973 [46.169.10.*]
    Ja umoczonemu zalecam sprzedaż.
  • Re: Czy to już koniec? Autor: ~ANALFABETA [89.161.21.*]
    Kolego, zielony kolor, na JHM. Dobry dowcip..

Tu będzie panika, jeszcze dwóch trzech takich jak ty i jedziemy na 20 groszy.
    Obyś tylko zdążył sprzedać.

Ale...
    Pocieszę cię... Na 25 groszy ustawiłem małe zlecenie kupna, to część odbiorę.....
    .... Jak zaczniesz mocniej skomleć to 20 groszach ustawię większe zlecenie i wybawię cię z kłopotu.

Pamiętaj nadzieja na wzrosty to matka głupich

Przestań skomleć wywalaj i daj zarobić takim jak ja

Pa
  • Re: Czy to już koniec? Autor: ~mir [89.76.15.*]
    tu jest panika
    takich głupiutkich jak ty co po 0,21 nie brali:)
  • Re: Czy to już koniec? Autor: ~Umoczony w JHM [213.195.170.*]
    No to co? dziś 0,32zł ?
  • Re: Czy to już koniec? Autor: ~TTT [81.210.65.*]
    najlepiej sprzedaj swój tysiąc akcji na otwarciu
    Widzę symptomy paniki.
    Jeszcze chwila, jeszcze minutka i zaczniecie się tratować.
    Skomlenie nic nie pomoże,
    Zaklinanie i pisanie zaklęć nic nie pomoże.

Podpowiadam - czekam na 25 groszy, a dla mocno skomlących mam większy pakiet ustawiony na 21 groszy
  • Re: Czy to już koniec? Autor: ~jkl [83.22.108.*]
    baran jesteś i tyle
  • Re: Czy to już koniec? Autor: ~do analfabety [82.177.83.*]
    skąd ty to wiesz wszystko?
    przeciez to rynek pokaze a nie ty
    Nie wiem , ale przewiduję, a to różnica.
    Przewiduję mocny spadek i tratowanie się akcjonariuszy.

Myślę, że już niedługo, myślę , że potracicie szmal, a ja zarobię.
    Jeżeli kupię po 21 groszy, to oddam wam po 30 groszy i będę blisko 50 % do przodu.

Takie jest życie Wy tracicie, a ja zarabiam.

Na 34 groszy ktoś wystawił pakiet 17000 tys. na sprzedaż.
    Niech tylko przyłączy się ktoś drugi i jak pojawi się 30 - 40 tys. na sprzedaży to przewidują wyprzedaż i puszczanie krwi.

W/G starodawnej medycyny puszczanie było leczniczym zabiegiem, a i wam to dobrze zrobi.
  • Re: Czy to już koniec? Autor: ~1973 [95.41.228.*]
    Chrup,chrup -mniam (Ja czerninkę uwielbiam )
  • Re: Czy to już koniec? Autor: ~wujoT. [78.131.193.*]
    Teraz to Ty puściłeś, ale wodze swojej nierealnej fantazji.
  • Re: Czy to już koniec? Autor: ~ttt [81.210.65.*]
    A skąd niby miałbys miec odwage na zakuo jak jej juz po 0,25 raz nie miałeś?

inni juz zarobili kilkadziesiat procent a ty tylko mozesz ujadac
    i to twoją panike z tego powodu widać
    sądze ze w przy całej twojej inteligencji analfabetyzm nie jest najwiekszym problemem
    Panika w sektorze była kwiecień-lipiec. Kto nie wykorzystał to ciapa i tyle na temat
    Jak słusznie zauważyli przedmówcy ciapą był nasz analfabeta wypisujący brednie.
    Gdzie byłeś na przełomie sierpnia i wrzesnia ? Analfabetyczny mądralo
    Po pierwszej fali przyszła mała faleczka odreagująca, a teraz spodziewam się potężnej fali wyprzedaży.
    Chwilowy spokój i ratowanie kursu na dłuższą metę nie pomoże.

Koniec grudnia i koniec rodziny na swoim.
    Następny program wspomagania najwcześniej za pół roku.
    Jeżeli w ogóle powstanie.
    A znając "pracowitość" PO to może dopiero pod koniec roku 2013.

A do tego czasu w dół.
    Tsunami spadkowe - oj będzie płacz i szlochanie.
    Będzie płacz

I żeby nie było na mnie potem.

Wszystkie moje poglądy są jedynie poglądami prywatnymi autora i nie ponoszę odpowiedzialności za nietrafione decyzje akcjonariuszy, a w szczególności za dokupowanie mocno moim zdaniem przewartościowanych akcji.
    Każdy sam ponosi odpowiedzialność za swoje decyzje inwestycyjne lub pseudoinwestycyjne.
    Pomyliłeś chyba sektory ? To nie jest typowy deweloper mieszkaniowy. Coraz większe znaczenie ilościowe w spółce ma część komercyjna a nie mieszkaniowa i właśnie w obszarze komercyjnym spółka będzie najwięcej inwestować w 2013 roku.
    Cóż prawo analfabety-nie wiedzieć.
    dopiero teraz spodziewasz się potęznej fali ?? hahahah
    to znaczy ze terz spadek bedzie wiekszy niz złotówka na akcje?

nie umiesz pisac nie umiesz liczyć
    co umiesz analfabeta poza panikowaniem?
    ttt,

Śmierdzisz strachem,

Jedzie skunksem - boisz się?

Wiemy, wiemy dlaczego - czyżbyś miał akcje JHM?

Wszystko jasne - niedługo będziesz śmierdział mocniej ( w gaciach)
    Zawczasu kup pampersa.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [193.111.166.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Czy to już koniec? Autor: ~xxx [82.177.83.*]
    nie reagujcie na głupola analfabete to się odczepi
  • Re: Czy to już koniec? Autor: ~1973 [46.76.142.*]
    To tak na oświecenie szarych komórek analfabeto co do Marywilskiej i jej rozbudowy w 2013(oraz zysków z wynajmu)
    Niedobór powierzchni handlowych winduje stawki czynszu

Warszawski rynek powierzchni handlowej nadal plasuje się wśród najniżej nasyconych spośród polskich aglomeracji, dysponując łącznie 1,33 miliona m kw. nowoczesnej powierzchni handlowej. Odsetek wolnych powierzchni jest bardzo niski i wynosi zaledwie 1,6% łącznych zasobów, przy czym są to powierzchnie głównie w starszych i słabiej radzących sobie centrach. Wskazuje to na wyraźną przewagę popytu nad podażą. W 2012 przybędzie bardzo niewiele nowej powierzchni, w zaledwie dwóch projektach, zlokalizowanych w dzielnicach podmiejskich. Pierwszy z nich to Galeria Brwinowska (10 000 m kw. GLA) oddana do użytku w I kw. w Brwinowie, a drugim będzie pierwsza faza centrum handlowego Auchan Łomianki (łącznie 33 600 m kw. GLA), którego otwarcie planowane jest przed końcem roku. Na rok 2013 planowane jest oddanie do użytku dwóch nowych projektów w Warszawie: Galerii Miejskiej Plac Unii, która zaoferuje 15 300 m kw. powierzchni handlowej, oraz Factory Annopol, nowe centrum outlet w dzielnicy Białołęka. Brak dostępnej powierzchni handlowej tworzy presję na wzrost stawek czynszu w najlepszych galeriach i lokalizacjach, przez co lokale handlowe w Warszawie są zdecydowanie najdroższe w Polsce. Czynsz za najlepsze lokale wynosi ok. 90 euro/m kw./miesiąc (za lokal o powierzchni 100 m kw. w bardzo dobrym miejscu w jednej z wiodącej galerii), natomiast średnie stawki czynszu wynoszą 30–45 euro/m kw./miesiąc. Stawki czynszu za lokalne przy głównych ulicach handlowych wynoszą średnio 70-90 euro/m kw./miesiąc.

W sektorze logistycznym coraz mniej wolnych powierzchni

Warszawski rynek powierzchni magazynowych radzi sobie w roku 2012 całkiem dobrze, choć jego rozwój jest mniej intensywny niż w innych głównych ośrodkach. W III kw. nie oddano do użytku żadnych nowych powierzchni magazynowych w tzw. Sektorze I (Warszawa w granicach miasta) ani w Sektorze II (region warszawski), których łączne zasoby wynoszą ponad 2,7 mln m kw. nowoczesnej powierzchni magazynowej. Obecnie w Warszawie buduje się 50 000 m kw. nowych magazynów, co stanowi 19% powierzchni w budowie w całym kraju. W pierwszych trzech kwartałach 2012 r. podpisano umowy najmu na 380 000 m kw. powierzchni magazynowej w Warszawie, co stanowiło 30% nowo wynajętej powierzchni w Polsce w tym okresie. Najnowsze umowy najmu podpisał Rohlig SUUS na powierzchnię w Prologis Park Janki oraz Tradis w Prologis Park Błonie II. Odsetek wolnych powierzchni spadł do 17%, ale na najemców ciągle jeszcze czeka ok. 450 000 m kw. powierzchni do wynajęcia. Wyjściowe stawki czynszu dla obiektów w Sektorze I wynoszą 4,50-5,00 euro/m kw./miesiąc, a dla Sektora II od 2,60 do 4,00 euro/m kw./miesiąc, przy czym istnieją spore różnice pomiędzy stawkami wywoławczymi a efektywnymi stawkami płaconego czynszu.
    Coraz dłuższe elaboraty, coraz więcej "wyjaśnień",
    Coraz bardziej nerwowo,

I coraz więcej na sprzedaży !!!!

Buhahabuhhhhaaaa,

Panika naszym hasłem jest
    No widac analfabeto u biebie panike widać
    to opowiedz nam jak akcja po 0,34 spadnie ponad złotówke:)
    Analfabeto- zmień dealera bo ta trawka ci nie służy
  • Re: Czy to już koniec? Autor: ~Analfabeta [89.161.21.*]
    Widzę, że wy palicie trawkę o nazwie Optymizm, ja natomiast jaram Pesymizm
    Jeśli o mnie chodzi to Racjonalizm.
    raczej palisz miałem pełne gacie przy 0,21 pln a inni sporo zarobili:)
  • Re: Czy to już koniec? Autor: ~Zenek [217.212.230.*]
    A mnie sie wydaje ze jest to podstepna gra kogos przeciwko komus i dlatego tak kursy sa zanizane i pewnie nie tylko na tej spolce,przeciez Wig 20 jest pw.2500 pkt!ten ktos niech sie nie przejmuje i ma gleboko w ......tego kogos hi a dla inwestorow jest okazja do kupna kiedys sadze ze za niedlugo wroca wlasciwe poziomy.
  • Re: Czy to już koniec? Autor: ~anty1973 [79.189.194.*]
    kolego 1973 przyjedz ty sobie do warszawy choc raz i zobacz te marywilska jak ty porownojesz to do galerii mokotow czy majacej powstac placu unii to tak jakbys pisal ze jest popyt na ferrari i prognozowal na tej podstawie wzrost sprzedazy cinqocento. ta twoja propaganda jest tak naiwna i nieracjonalna jak ta cala marywilska.
  • Re: Czy to już koniec? Autor: ~Zenek [217.212.230.*]
    Wcale nie jestem guru,analfabeta czuje ze chyba tu nic nie wskora i zaraz czmychnie jatrzyc i podkopywac gdzie indziej,wcale nie zdziwilbym bym sie gdyby kurs skoczyl do 40 groszy,wtedy grzdyl by mu skoczyl hi
  • Re: Czy to już koniec? Autor: ~Zenek [83.30.148.*]
    Czy to ktoś podszywa się pode mnie, czy tylko przypadek, że obaj mamy "Zenek" ?
  • Re: Czy to już koniec? Autor: ~Umoczony w JHM [213.195.170.*]
    Proszę tylko o poważne odpowiedzi, kupiłem niedawno akcje za 0,39 zł cza sztukę co robić? czekać czy może sprzedawać i uciekać, proszę o Wasze opinie!!
  • Re: Czy to już koniec? Autor: ~zxz [79.163.43.*]
    Jak wszyscy mówią że to spada i będzie spadać to na pewno będzie rosło.
[x]
JHMDEV 0,00% 1,76 2019-12-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.