to podpucha, trzeba zbierac perelki, lece do providenta po pozyczke. Nie pekac chlopaki nie oddawac za bezcen. Tu sa listy intencyjne technologia HT, przejecia, spolka bez dlugow. Kwoty w listach od szejka to grube miliony. czas na zakupy.
A co napiszesz na forum jak wzrośnie? pewnie to samo co wcześniej:" no tego nie przewidziałem, ale wcześniej spadło..." jakoś nikt z Was naganiających na spadki, nie potrafi konkretnie powiedzieć dlaczego ma być 10gr? Dla Waszej informacji Ci co teraz niby sprzedają bo już zarobili (wszystko co powyżej 10gr. to wg. Was "zarobek"), to oni nie obejmowali ani nie kupowali akcji po 10gr tylko wyżej, więc nie ZARABIAJĄ!!!
Gdzie sie rodzą tacy jak np. Elzor ? Ja nie mam pojęcia. Synku graj na giełdzie, a nie pisz tych bzdetów ! Jak kurs w górę to Cię nie ma, gdy spada to się pojawiasz z tym 10 gr. To forum jest pełne zakompleksionych ludzi, którzy siedząc przed monitorem pieją z zawiści i nienawiści. Zobacz na notowania już jest 0,22. I bedzie bujać jeszcze, a Ty może poczytaj książkę na temat giełdy i napisz prosze coś "mądrego" może tym razem ,że będzie 11 gr.
Ksiazki ksiazkami i jakby sukces zalezal od ilosci przeczytanych stron to hohoho.
-Nie kupuje sie spolek ktore robia emisje akcji ( tu drobne 360 baniek perelek)
-Nie kupuje sie spolek ktore sa tanie
- nie kupuje sie spolek bez fundamentow ( IGR niec nie posiada)
- nie lupuje sie spolek gdzie rzadi animator(tzn nikt papiera nie chce)
chyba ze lubisz spekulacje to sie kupuje
Dzięki za fachowe porady, ale o tym to ja wiem. Niestety jest tutaj wielu, którzy krzyczą 10 gr. Jeśli ma być to sobie kupią ich sprawa. Ale po co pisać te bzdety. Prorokiem nikt nie był i nie będzie. Powyżej pisałeś,że to podpucha, czyli lubisz spekulacje, albo nick inny tylko,ż episany z dużej litery.
Po niku wnioskuje ze nowy jestes. Mnie tu malo nie zjedli jaki pisalem prawde.
Dzis pisze pod dyktando tych ow naganiaczy. ze jest pieknie, super i bedzie rakieta.
Nie spotkalem spolki ktora drukujac , rozwadniajac 9x urosla. Obecnie jest 40 z ku.atsikiem akcji a po emisji bedzie 400 mln. To ci co pisza ze bedzie 10 groni wedlug mnie maja racje. Ale ty tez mozesz bronic tezy ze kurs wzrosnie. masz prawo wierzyc w to co uwarzasz. I powaznie to jak na razie to im sie spieszy by wywalic ten badziew.
Nie bronię żadnej tezy. Akcje posiadam, jeśli spadnie na 10 gr mówi się trudno. I nie naganiam na wzrosty. Ja nie pisze,że będzie 0,30 i dlatego dziwię się tym dzieciom, że pisząc o 10 gr "martwią" się np. o moje pieniądze.Przecież im chodzi o to by kupić taniej. Patrząc na dzisiejsze notowania, według mnie maja ciśnienie sprzedać resztę co maja p[o 0,22. Nikt z nas nie wie jaki algorytm wklepali w kompa. Dowiemy się po zamknięciu. Nowy nie jestem, nie udzielam sie często,ale już nie mogę patrzeć na te głupoty pisane o 10 gr. Dodruk jest, zgadza się, ale żeby spadło na 10 gr to jeszcze maja co sprzedawać, więc jeśli już to będzie 10gr ale w 2013.
to się cph zdecyduj,bo przeczysz sam sobie :D kupuje albo nie kupuje :P są tacy, którzy tylko takie kupują i zarobili na pewno więcej kasy na tym niż Ty widziałeś
Kopenhaga, widzę, że się zniżasz do poziomu tych mądrych, co to od kilku tygodni dużo się tu pojawiło...
Wiem, że wiele piszesz dla prowokacji, ale mógłbyś zachowac chociaż minimum logiki.
Po co w kółko wracasz do tego ile to ma (czyli nie ma) IGR ? Przecież samo IGR praktycznie już nie istnieje - została tylko nazwa i strata podatkowa, reszta - ale na dziś najważniejsza reszta a w zsadzie podstawa dalszego działania - to WI i ich aktywa - może warto się trochę zapoznac...
Nie sądzę też, że jesteś aż tak głupi, że nie rozróżniaż nominału od ceny emisyjnej i że nie rozumiesz, co to jest emisja połączeniowa za aktywa.
Jeśli tak logicznie myślisz podczas swoich nocnych inwestycji, którymi nieraz się tu chwalisz, to nic dziwnego, że masz trafienia - nie pamiętam dokładnie liczby - ale chyba podawałeś, że na poziomie ok. 30%...
A może po prostu masz za mało snu, skoro działasz całą dobę... - zdrzemnij się trochę, a logika wróci...;)
Masz racje, prowokuje, pisze jezykiem naganiaczy od rakiet itp. Przyszly tydzien nie zapowiada sie ciekawie na rynkach, wiec nie wiem jaki bedzie miec to wplyw na IGR.
I teraz logicznie. Do swiat zostalo 5 dni sesyjnych. Czy uwazasz ze wszystko te wszyskie plany inwestycyjne, listy itp dopna do swiat. Ja w to watpie, rowniez watpie by do czegosc doszlo. Za duzo kombinacji, jak sama piszesz, sprzedaz kupno, sprzedaz podmiotom by kazdy mial mniej niz 5 %.
Pan W wykorzystal swoj wizerunek i kapital by zbic, zarobic pare grosza na trupie.
Na początek sorry za "rozróżniaż" - aż sama nie mogę patrzec na takiego byka;), to chyba też ze zmęczenia - tylko ja nie przez inwestycje, a przez 9-miesięczną pociechę;)
Co do meritum - wiem, że mało czasu, ale jeśli chce trochę jeszcze w tym roku skorzystac z części tarczy, to się postara - dlatego tylko częśc emisji na ten rok, bo tyle wystarczy...
Przyznaję - nie podobają mi się metody, przyznaję - w tym punkcie się zawiodłam, ale nie można wnioskowac, że cały temat jest nakierowany na zarobek na tych groszowych różnicach - chyba nie o taki rząd wielkości tu chodzi.
Piszesz, że wykorzystał m.in. swój wizerunek, by zbic i zarobic - gdyby tylko o to chodziło, to nie uważasz, że wykorzystanie wizerunku w ten sposób oznaczałoby zarazem utratę tego wizerunku ? Chyba to nie ten styl działania...
A co do zbijania kursu - w wątku "Do zajaczek" napisałam w piątek wieczorem swoją teorię na temat kto i w jaki sposób teraz zabawia się kursem - skomentował to tylko Zajączek, nikt więcej - nie wiem, może nikt nie czytał, a może to aż taka głupia teoria, że została po prostu olana. Mi się wydaje całkiem realna.
Często sceptycznie podchodzę do tego, że ktoś coś wie i próbuje przemycac te informacje na forum, ale w przypadku Zajączka jakoś mam przeczucie, że nie ściemnia i jakieś tam dojścia ma - pisał o cenie emisyjnej dużo wyższej niż 0,10 - nie jest to wykluczone, biorąc pod uwagę rzeczywista wartośc aktywów WI.
Wiem, że jak są cały czas uszustwa, fałszywe listy i inne ściemy, to już się człowiek nastawia, że zawsze tak musi byc, ale nie wyklucza to wariantu, że jednak może będzie dobrze - jednak w międzyczasie trochę się zmienił stan faktyczny, więc dajmy szansę nowemu...:)