• jak widac zbieranku trwa na 0.22 :) Autor: ~olo [83.28.188.*]
    nawet sie rymuje ! dzisiaj zahaczymy o 25 gr ? Bardzo mozliwy scenariusz !
  • Re: jak widac zbieranku trwa na 0.22 :) Autor: ~diagon [83.3.231.*]
    Czyżby wobec takiego bezruchu to metoda na wyleszczenie akcji po 22gr od niecierpliwych?Czy bedzie jakiś konkretny ruch up lub down??
  • Re: jak widac zbieranku trwa na 0.22 :) Autor: ~cph [77.66.1.*]
    na pewno to zbieranie przed odpalem. do swiat 1 zeta a do swiat 2 zyla, tak pieknie jeszcze kilka tygodni tu pisano, tylko dzis pisza wciaz te same osoby o innych nikach.
    Kupowac bracie bedzie wysoko, a jak bedzie emisja to akcje beda wysoko leciec
  • Re: jak widac zbieranku trwa na 0.22 :) Autor: ~in [85.222.114.*]
    Dobry doradco, co napiszesz jeśli kurs akcji wzrośnie ? Ja wiem, nic nie napiszesz, zmienisz nick. Mam nadzieję, że czytający to forum nie wierzą w doradzanie bez korzyści. Chroń swój kapitał, " nie dbaj" o pieniądze innych. Takich ludzi juz nie ma. Po prostu naganiasz na spadki. Pewnie to też jest metoda na kupienie niżej. Ktoś chce wywalić jeszcze po 0,22 gr, to niech sprzedaje, co Ci do tego ? Nie przestrzegaj przed spadkami, może być odwrotnie, to giełda ja nie wiem co będzie za chwilę i Ty tego nie wiesz, więc wrzuć na luz z tym przestrzeganiem. Nie martw się i tak Cię ubiorą w akcje jak nie na tej spółce to na innej, jesteś leszczem jak my i pora się z tym pogodzić,hehe.
  • Re: jak widac zbieranku trwa na 0.22 :) Autor: ~elzor [79.191.136.*]
    Nie kupujesz? przecież 22 to tanio. A 21 to już promocja jak w biedronce.
[x]
WINVEST 1,12% 0,04 2025-07-17 15:27:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.