Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: jak widac zbieranku trwa na 0.22 :)

Dobry doradco, co napiszesz jeśli kurs akcji wzrośnie ? Ja wiem, nic nie napiszesz, zmienisz nick. Mam nadzieję, że czytający to forum nie wierzą w doradzanie bez korzyści. Chroń swój kapitał, " nie dbaj" o pieniądze innych. Takich ludzi juz nie ma. Po prostu naganiasz na spadki. Pewnie to też jest metoda na kupienie niżej. Ktoś chce wywalić jeszcze po 0,22 gr, to niech sprzedaje, co Ci do tego ? Nie przestrzegaj przed spadkami, może być odwrotnie, to giełda ja nie wiem co będzie za chwilę i Ty tego nie wiesz, więc wrzuć na luz z tym przestrzeganiem. Nie martw się i tak Cię ubiorą w akcje jak nie na tej spółce to na innej, jesteś leszczem jak my i pora się z tym pogodzić,hehe.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WINVEST 1,12% 0,04 2025-07-17 15:27:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.