• info Autor: ~miś [89.191.162.*]
    jak nie przyjdzie to lecimy na pysk
  • Re: info Autor: ~raf [62.61.37.*]
    Faktycznie prowadzimy działania, aby znaleźć się w akcjonariacie Internet Group. Rozmawiamy z osobami, które odkupiły akcje od Jana Wojciechowskiego – mówi Wiśniewski. – Mam w portfelu niepubliczny perspektywiczny i rentowny podmiot, który za pomocą IGroup można by zagospodarować – tłumaczy biznesmen.

Czy chodzi o jego spółkę W Investments, która miała giełdowe plany, a do której należą m.in. akcje PPG i TPH – nie komentuje. – Interesuje mnie przede wszystkim strata podatkowa, którą spółka wygenerowała w minionych latach.
  • Re: info Autor: ~miś [89.191.162.*]
    to już wiemy, ale to za mało aby dźwignąć kurs
  • Re: info Autor: procka [83.4.187.*]
    To co miał niby do 10 grudnia podac nowy Prezes, to i tak nie byłoby jako oficjalny komunikat - pewnie znowu jako jakiś list na www.

Ale tak czy siak dzisiaj raczej nie ma się czego spodziewac, bo popełniłam maila do Relacji Inw. - takie tam, że dzis obiecany 10 grudnia, nawet że trochę dziwne metody z tym kursem itd., nieważne - fakt faktem, że dostałam odpowiedź, którą wklejam:

"Szanowna Pani,
    Starajmy się być cierpliwymi – przed nami istotne WZA.
    Z poważaniem,"

WZA o 15, dowiemy się cokolwiek pewnie jutro późnym wieczorem, ale czy coś więcej niż wynika z uchwał i z listy na WZA ?
    Fakt faktem, że jeszcze jutrzejsza sesja raczej w dalszej niewiedzy, ale potem - miejmy nadzieję - dużo lepiej :)

Za dużo tych "fakt faktów" w mojej wypowiedzi, ale już po 17-tej, sorry ;)
  • Re: info Autor: ~grami [5.173.215.*]
    chciałbym zeby było inaczej, ale tutaj nic rewelacyjnego nie bedzie! kurs max 0,30 do konca roku - NIESTETY!
  • Re: info Autor: ~Maruder [83.10.174.*]
    I to jest jakiś pozytywny akcent na koniec dzisiejszej sesji.

W środę może zaczną się jakieś ruchy. Miejmy nadzieję że jutro wieczorem będziemy trochę mądrzejsi, a na pewno bardziej zorientowani.

Wytrwałości życzę Procka, gdyż ostatnio odniosłem wrażenie, że stałaś się z lekka poddenerwowana.
    W sumie to dobre wrażenie odniosłeś, a przyczyną jest głównie to, że nie lubię takich manipulacji i niejasności.
    W dodatku odezwało się chyba zmęczenie materiału - wiesz, po tych przejściach na IGR przez 2 lata, to czasem można miec chwile czy nawet okresy słabości.
    Ale wszystko na tyle pod kontrolą, że nie tylko nic nie sprzedałam, ale nawet dokupiłam - nie jakoś super dużo, bo już nie ma za co, ale zawsze.
    Czyli do puszczenia wszystkiego PKC jeszcze daleka droga była, więc spokojnie;)

A dzisiejszy artykuł na Parkiecie w sumie mnie "pokrzepił" - jutro WZA, potem konferencja - może jednak coś z tego będzie.

Jeszcze dodam, że najbardziej to wkurzona byłam nie na sytuację, która w zasadzie dla giełdy jest normalna, ale na siebie - np. za to, że nie obróciłam większą częścią środków - taka głupia pazernośc;)

Ale generalnie to ze mnie spokojny człowiek, no może nie tak jak Ty - bo Twoje wypowiedzi są zawsze stonowane i takie akuratne (w dobrym znaczeniu tego słowa).
    A do tego u mnie jeszcze czasem dochodzą babskie hormony, a z nimi nie wygrasz :)))

Pozdr.:)
[x]
WINVEST 1,12% 0,04 2025-07-17 15:27:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.