Cześć, orientujecie się na jakich poziomach będziemy mieć opór? Zanosi się bardzo mocno na przekroczenie w nadchodzącym tygodniu (już na stałe) poziomu 90,- ale nie mam pojęcia co do najnowszych analiz...
Własnie wszystko zalezy ile kasy przeznaczyli na ten skup akcji. Z tego co podali to srednio 100 tys dzienie wydaja na ten skup. Zobaczymy do ilu dojdzie cena.
Myślę, że do końca tygodnia całkiem realne jest 5,1. Kurs wyraźnie jest w trendzie wzrostowym. W chwili obecnej ma trudności z przebiciem 5 ale nie sądzę żeby stanowiło to poważny opór. 3,-... chociaż komentować nie warto jednak muszę napisać, że 3,- to Science Fiction, absolutnie nierealny spadek na tej spółce.
Nie wiem o czym Ty w ogóle piszesz drogi kolego... Nie wartości wycen są tutaj kwestią do rozmyślania ale wiarygodność i uczciwość samej analizy. Kiedyś dowiedziałem się jak działały(działają ) agencje rating'owe podczas początków kryzysu w USA i uważam, że jak najbardziej takie sytuacje mają miejsce w tworzeniu analiz giełdowych. Prościej pisząc analizy są sponsorowane i służą do manipulacji kursem. No ale na pewno Ameryki nie odkryłem...
Tak, czy inaczej dziś był bardzo ważny dzień ponieważ przekroczyliśmy 5,- Wcześniej pisałem o tym, że do końca tygodnia będzie k. 5,1,- Nadal uważam ten scenariusz za prawdopodobny.
Po spadku uśredniłem do ceny 4.60 szkoda ze pierwszych nie sprzedałem po 5 zl ale kto myslal ze prognozy tak zdoluja kurs. Nauczke dostałem teraz chciałem stop losa ustawic tylko na ile ??
Zakup akcji pod BUYBACK okazał sie trefny bo gra ktos sam ze soba. Pozdrawiam.