• Widzę , że ... Autor: ~bau [46.204.92.*]
    przestano już śledzić i komentować komunikaty
    http://notowania.pb.pl/espi/2890851,94840

a tutaj treść raportu 3/2012
    http://www.open.net.pl/relacje/raport/38/rb-32012-podpisanie-przedwstepnej-umowy-nabycia-sieci-telekomunikacyjnej-cyberx

no i czekamy na nowych :)
    http://www.open.net.pl/relacje/raport/75/rb-332012-zakonczenie-oddelegowania-czlonka-rady-nadzorczej-do-sprawowania-funkcji-czlonka-zarzadu

• Re: Widzę , że ... Autor: ~Luk [80.171.214.*]
    to są niestety już stare rzeczy i kazdy o tym wie...
  • Re: Widzę , że ... Autor: ~bau [46.204.92.*]
    A możesz mi pokazać raport z dokonania tej transakcji ?
  • Re: Widzę , że ... Autor: ~nieogar [91.146.208.*]
    lipa obroty spadły!!!
    teraz jak ktoś ma z 10 tyś z!!!ł w tych akcjiach już trzęsie portkami czy nie spadnie!!!
    bo płynność coś słabiutka!!!!
  • Re: Widzę , że ... Autor: ~bau [46.204.92.*]
    Raczej trzęsą ci co sprzedali , bye :)))
  • Re: Widzę , że ... Autor: ~123 [79.139.109.*]
    Tu będzie wysoko i to może już wkrótce, a po co maja być obroty duże? to dobrze ,że małe i nie ma za wielu jak widać do oddawania za grosze.....a z dnia na dzień po kilka % do góry-czyli więcej kupujących niż sprzedających.

Jakby było aż tak źle jak niektórzy piszą to akcje spadałyby cały czas na dużych obrotach , bo ludzie pozbywali by się.

A tak powoli spokojnie i do góry, a na dniach wystrzał na ponad 3 pln i dalej...góra.
  • Re: Widzę , że ... Autor: ~re [178.252.18.*]
    dziwnie sobie to tłumaczycie ale niech wam będzie ,rzeczywistości i tak nie zmienicie
  • Re: Widzę , że ... Autor: ~123 [79.139.109.*]
    raz w końcu chłopie mądrze napisałeś
  • Re: Widzę , że ... Autor: ~samarytanin [89.77.83.*]
    Wczoraj nie można było dodzwonić się do spółki, dzisiaj nie działają telefony. Na maile nie odpowiadają. Czy to jest poważna spółka w której dobrze się dzieje?
  • Re: Widzę , że ... Autor: ~bau [46.205.35.*]
    ...nastała cisza. Ci co wyskoczyli z zamiarem odkupienia pozawisali na hakach innych spolek a reszta dała już sobie spokój :)
    Piątki najczęściej są zjazdowe ale czy tym razem rownież?
  • Re: Widzę , że ... Autor: ~878 [94.197.127.*]
    Tak.piątek .pamiętajcie że cierpliwość się opłaci .wielu ma różne myśli i mimo że nie najlepiej to wygląda to i tak wiadomo jak to się skończy.

Ps.widzieliście dzisiaj jak ktoś sprzedał 2k po 2.6
    A to tylko po to żeby potem odkupić po 2.5 -2080 akcji
    Nie oddawać tanio to kupno się podniesie.Nara
    Wczoraj też ktoś próbował rozbujać popyt i podciągnął kurs do 2,65 ale chętnych na zakupy dalej nie było. A Ty i bau robicie co możecie, żeby zachęcić chociaż czytelników bankiera do zakupów, ale niestety nic z tego nie wychodzi.
  • Re: Widzę , że ... Autor: ~bau [37.30.51.*]
    nikogo nie zachecam.
    nie kupowac !
  • Re: Widzę , że ... Autor: ~Marek [88.220.88.*]
    Dlaczego nie kupować?
  • Re: Widzę , że ... Autor: ~pete0507 [82.132.218.*]
    Kupujcie,kupujcie bo nigdy nie sprzedam :D widze,ze dzis obroty tez rekordowe
  • Re: Widzę , że ... Autor: ~bau [37.30.51.*]
    tak sobie napisalem.
  • Re: Widzę , że ... Autor: ~masło [164.127.222.*]
    Podobno IV kwartał miał być taki dobry.
    Pytam się -gdzie są komunikaty ze spółki?
  • Re: Widzę , że ... Autor: ~GOGO [83.29.226.*]
    Najpierw zbieranie i wyzbieranie a pozniej dobre informacje w celu odsprzedarzy po 20 -30 zl.
  • Re: Widzę , że ... Autor: ~bau [46.204.62.*]
    co tam słychać ? :))))))))))))
  • Re: Widzę , że ... Autor: ~re [178.252.18.*]
    po staremu dalej sypią,tylko troche wyżej:)
  • Re: Widzę , że ... Autor: ~johnyy [149.156.189.*]
    po co pomagasz leszczom ? Niech sobie skrobia te marne zyski na petrolu, gancie i innych szulerniach ;)
  • Re: Widzę , że ... Autor: ~prizm [87.116.236.*]
    te, rekin :)
    Na razie kurs nawet jeszcze nie dotarł do linii trendu spadkowego. Brakuje paru groszy, nie mówiąc o porządnym przebiciu. Można stwierdzić z pewnością, że obowiązuje trend spadkowy. Ale ze względu na wczorajszy wzrost na całkiem niezłych obrotach spółka warta obserwacji. Patrząc tylko na wykres. Mając informacje ze środka spółki, można mieć minorowy nastrój.
  • Re: Widzę , że ... Autor: ~johnyy [46.113.216.*]
    Mozna tez zinterpretowac to w sposob taki, ze byly trzy fale spadkowe i jedna wzrostowa, wiec teraz przelamana zostala 3 fala, poprzez kolejna wzrostowa, wiec teraz tak naprawde byc, albo nie byc tzn pokonanie poziomu 3,68 i jazda na nowe poziomy 3,68- 4,70, badz nie pokonanie oporu, potrojny szczyt= kontynuacja trendu spadkowego (1,80-2,26) Co sadzisz o mojej krotkiej analizie ?"
    Pozdrawiam ;)
  • Re: Widzę , że ... Autor: ~prizm [46.186.47.*]
    bez dobrych wyników możliwa opcja 2zł.
    Natomiast jeśli wyniki będą co najmniej dobre poziom 4 I WYŻEJ nie będzie problemem.
    Ja spodziewam się tej drugiej opcji. Mam akcje - więc może widzę to co chcę.
  • Re: Widzę , że ... Autor: ~fobi [5.184.174.*]
    jakich wyników ? w 3 kwartale masz zysk 238 tys zł ! Wszystkie "złe" rzeczy za nami: wymiana akcjonariatu, zrzucenie akcji "komuś" a teraz : Info kto jak kiedy , co kto gdzie i po co , komunikaty na temat prac postępowych. Gadaj co chcesz ale szczena Ci opadnie !
  • Re: Widzę , że ... Autor: ~prizm [46.186.47.*]
    :) jestem za.
  • A mi przebiło linie trendu spadkowego w piatek i w poniedzialek kupuje Autor: ~Jankes [178.43.174.*]
    http://stooq.com/q/a/?s=ope
  • Re: Widzę , że ... Autor: ~Zbych [46.134.102.*]
    Oczywiście możemy myśleć życzeniowo ale.... od tygodnia mieliśmy marazm.. i to bardzo duzy ... w dniu wczorajszym ktos skubał bardzo duzymi pakietami... do godz 14 było 7 k przemielone a w dwie godziny poszedł skup za 120 tys zł i myślicie ze nagle ulica skrzyknęła się i po 14 zrobiła ten obrót ? Spodziewam sie ze w nadchodzącym tygodniu przywitamy 4 xx. Oczywiście ktoś mi zarzuci ze myślę życzeniowo ale zastanówcie sie sami ? w jaki sposób poszedł skup, po jakim marazmie, jakie pakiety poszły a gdy patrze na wykres jestem przekonany ze 4xx to nic nadzwyczajnego a przy dobrym info wcale nie zdziwiłbym sie jazdy kilkaset procentowej.
    Pozdrawiam Was i zycze miłego weekendu.
  • Re: Widzę , że ... Autor: ~jw [178.43.174.*]
    Czyli podazielasz moje zdanie -CZAS NA ZAKUPY.
  • Re: Widzę , że ... Autor: ~bau [37.31.64.*]
    Pare dni temu pisałem ,kto skorzystał to jego ale mógł tez przyglądać sie i biadolić jak samarytanin,który pewnie dalej bedzie sie przyglądał. To jest NC i opieranie sie na AT może być zwodnicze. Tutaj co róż są przebijane linie trendu w obie strony bez wyraźnego powodu.
    Spojrzcie na obrót piątkowy,przy tym ff (oficjalnym) powinien być trzykrotnie większy . Spojrzcie rownież na wykres. Pisałem już ze do "szczęścia" brakuje aby Marshall sie wysypal. Spojrzcie na wakaty i .... A teraz to wszystko do kupy plus pare innych ciekawych rzeczy.
    W następnym tyg. spodziewam sie inf. A od wagi tych inf i oczywiście operatora zależy jak daleko zalecimy. Myśle ze w tym ruchu przejdziemy 4 zł .
  • Re: Widzę , że ... Autor: ~KAZEK [79.186.214.*]
    Dnia 2012-12-08 o godz. 16:36 ~bau napisał(a):
    > Pare dni temu pisałem ,kto skorzystał to jego ... A od wagi tych inf i
    > oczywiście operatora zależy jak daleko zalecimy. Myśle ze w
    > tym ruchu przejdziemy 4 zł .

Korzystam, ale spójrzcie na wskaźniki akumulacji:

WAD2, AD i OBV.

Ostatni taki silny wzrost wskaźników był 14.11.2012 roku.

Pozdrawiam

• Re: Widzę , że ... będzie OK Autor: ~KAZEK [83.20.241.*]
    Dnia 2012-12-08 o godz. 16:36 ~bau napisał(a):
    > Pare dni temu pisałem ,kto skorzystał to jego ale mógł tez
    > przyglądać sie i biadolić jak samarytanin,który pewnie
    > dalej bedzie sie przyglądał. To jest NC i opieranie sie na
    > AT może być zwodnicze. Tutaj co róż są przebijane linie
    > trendu w obie strony bez wyraźnego powodu.
    Spojrzcie na
    > obrót piątkowy,przy tym ff (oficjalnym) powinien być
    > trzykrotnie większy . Spojrzcie rownież na wykres. Pisałem
    > już ze do "szczęścia" brakuje aby
    > Marshall sie wysypal. Spojrzcie na wakaty i .... A teraz to
    > wszystko do kupy plus pare innych ciekawych rzeczy.
    W
    > następnym tyg. spodziewam sie inf. A od wagi tych inf i
    > oczywiście operatora zależy jak daleko zalecimy. Myśle ze w
    > tym ruchu przejdziemy 4 zł .

AT wygląda pozytywnie i prowzrostowo. AT na NC sprawdza się jak są obroty pow. 100 tys. zł na sesji. Stosują to kryterium wszedłem w ZWG (14 luty 2012) miłe to było, na EE wcześniej na NC też AT działała.
    Ja kupiłem i trzymam OPEN-NETA.

Obserwujcie też MGAMES - też rosną obroty i kurs. W Mikołaja po 0,36 zeta sporo łyknąłem.

Piszesz, że biadolę, a kurs po raz kolejny odbił się od linii trendu spadkowego. Po wczorajszej pseudo euforii nie ma śladu. Dodzwonić do firmy nie można się i dzisiaj. Może mają nie zapłacone rachunki i odłączyli im telefony? A moje, jak Ty to mówisz biadolenie, nie jest bezpodstawne. Chyba i u Ciebie zaczynają wkradać się wątpliwości, jeżeli nie jesteś tutaj dla podbudowywania atmosfery pro wzrostowej.
  • Re: Widzę , że ... Autor: ~Jankes [178.43.174.*]
    Bau ty jestes blisko zwiazany z Openetem? czy tylko tak sobie gawedzisz.jesli to nie tajemnica odpowiedz.
    Bau zrobił swoje, bau odszedł. Opowiedział, że kurs w piątek będzie rósł. Jak zaczął rosnąć, trochę czytaczy forum bankiera dało się nabrać. Ciekawe, czy jeszcze gdzieś, na inny forach, robi to samo?
[x]
OPENNET 0,00% 0,13 2017-06-13 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.