• marzenia a realia Autor: ~selecta [95.155.97.*]
    dobry wieczór wszystkim

tak bym chciał żeby od jutra były już tylko wzrosty. żeby się okazało, że kto miał sprzedać to sprzedał i teraz już będą tylko kupujący. żeby okazało się, że miałem racje.
    ale to nie wygląda dobrze. nie ma popytu prawie wcale. a jak tylko się pojawi to od razu jest zaspokajany. klocki z prawej to nie fałszywki. ktoś na prawdę chce sprzedać takie ilości. w domyśle ktoś z rady nadzorczej. to że sprzedają mnie nawet nie martwi, tylko to że nikt tego nie chce kupić. te plotki że ktoś tam objął te 5 mln akcji tracą rację bytu.

mimo że mam średnią poniżej 1 zł to strata i tak jest już mega. mimo, że wirtualna. ale ja nie potrafię jej zrealizować. jak może upaść firma z tak (wydawałoby się) zajebistą, innowacyjną technologią. przecież ludzie się powinni zabijać o akcje, że o funduszach nie wspomnę. druga rzecz; rada nadzorcza i jej zakupy. przecież to było do cholery 3 miesiące temu jak kupowali 100% drożej niż jest teraz. to nie wiedzieli że tak źle jest z firmą?

a powiedzcie mi jeszcze jedną rzecz; gdzieś czytałem, że w ostatnie kłopoty z płynnością wpadli bo ktoś im zalega z płatnością za towar. o jaką firmę, urządzenie i pieniądze chodzi?

pozdrawiam wspólników w niedoli
  • Re: marzenia a realia Autor: ~qqq [89.191.152.*]
    dokladnie zgadzam się z Tobą, nie bedzie mitycznego inwestora, a napewmo pana F.
    ubrano w bezwartosciowe akcje drobnych graczy, tylko jedno jest zastanawiajce pan B zrobil look up i mimo takiego zjazdu nic nie dobiera??????
    dokladnie marwi btrak popytu, seria sesji spadkowych przedzielona jest jedan lepszą a pozniej lawina
    niestety ja obstawiam bakructwo, firma nic nie sprzedaje , niesety banda nieudaczników
  • Re: marzenia a realia Autor: ~mintaj [89.67.152.*]
    a mnie zastanawia jedno - jak to jest że, Prezes Barczyk pozwala swojej byłej ekipie (przecież Ewa Błażejowska to jego protegowana) tak nieudolnie zarządzać i przewalać kasę spółki w której nadal ma powyżej 2,5 mln sztuk.

Zna ich na tyle, że może kierować tą spółką z tylnego siedzenia a oni będą wykonywać jego polecenia.
  • Re: marzenia a realia Autor: ~Gerg [87.96.119.*]
    mintaj, jak ja Cie lubie. Nawet, jak masz racje, to pamietaj o co Cie prosilem. Oni juz powoli i w spsob nieudolny groża - boja sie sk....syny i sprawdzaja nas ile kwitow na nich mamy. Gowno sie dowiedza. Kradna coraz mocniej ale coraz bardziej sie boja. Tym bardziej sie bboja im mniej my sie boimy. Pamietaj mintaj, tej wiedzy i doświadczeń z 3 a u mnie 4 lat nikt nam nie odbierze. Z tymi materialami, odzyskamy, co nasze, a kilku kut... bedzie ogladac swiat w kratke, no chyba ze zachwyca nas prze komcem roku zgodnie ze strategia Pana Ladnego. Pamietamy o Panu Ladnym i jego propotorach z RN, oj my pamietamy :).
  • Re: marzenia a realia Autor: ~qqq [89.191.152.*]
    Gerg słowa, słowa, słowa, a kurs w przysłowiowej czarnej..... d.................................pie, i wyglada na tro ze jutro spadki cd
  • Re: marzenia a realia Autor: ~Gerg [85.193.222.*]
    ja tam nie wiem co Ty robisz aby temu przeciwdziałać, ja robię swoje. Nie ochodza mnie spekulacje z bankiera i innych facebooków.
    Interesują mnie tylko dokumenty i zeznania.

• Re: marzenia a realia Autor: ~xyz [79.189.133.*]
    Najgorsze że tej kasy wtopionej też nam chyba nikt nie odda :(
  • Re: marzenia a realia Autor: ~selecta [95.155.97.*]
    a co z tymi należnościami? o jakie urządzenie chodzi? kto był nabywcą i jaką kwotę jest dłużny?
  • Re: marzenia a realia Autor: ~mintaj [89.67.152.*]
    zapewne o MOSA bo nic innego nie sprzedali.

więcej nie wiem...
  • Re: marzenia a realia Autor: ~miś przekliniak [83.27.155.*]
    Mieli ponad milion należności i chodzi o MOS-y
  • Re: marzenia a realia Autor: ~selecta [95.155.97.*]
    Szukam ale nie mogę znaleźć. Ostatnia sprzedaż sfinalizowana została w lipcu 2012, mimo że podpisana była w lipcu 2011. Jeśli o tą należność chodzi, to jest to jakieś nieporozumienie. Rok czasu stracić i jeszcze pieniędzy za to nie dostać?

Dotarłem też do raportu sprzed roku. Podpisali umowę z domem maklerskim, że w razie potrzeby będą emitować obligacje do kwoty 30 mln. Chodzi o IDM? Oni mają teraz kłopoty i nie mogli pomóc Atonowi w finansowaniu? Czy Aton nie chciał finansowania bo nie ma zamówień. Ale po co te ostatnie emisje skoro mogli (pewnie o wiele taniej) emitować obligacje?

Na koniec chcę zapytać o Falentę. Skąd w ogóle się te plotki pojawiły?
[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.