Mrozy to nie problem poki tory nie zamarzają . Na większości kontraktów zima to pora robienia zapasów na wiosenny rozruch i nie zaleznie od tego czy są to mieszanki czy grysy . Jeżeli mają komu sprzedać i sprzęt da radę to może to być dobry czas na pare złotych do kasy.
Dnia 2012-12-04 o godz. 14:57 ~obserwator napisał(a):
> a co ty matole tu robisz, skoro jak matoł się pozbyłeś
> akcji? Won mi stąd...
JUŻ CI KIEDYŚ NAPISAŁEM ŻE JESTEŚ PROSTAK I NIE CHCĄ Z TAKIM NIKIM DYSKUTOWAĆ A TY WPYCHASZ SIĘ MIĘDZY WÓDKE A ZAKĄSKE - PRZYPOMINASZ MI TĘ PANIĄ Z HLEWA
Autor: ~Matoł[46.76.208.*], 2012-12-04 15:14
Dnia 2012-12-04 o godz. 14:57 ~obserwator napisał(a):
> akcji? Won mi stąd...
JUŻ CI KIEDYŚ NAPISAŁEM ŻE JESTEŚ PROSTAK I NIE CHCĄ Z TAKIM NIKIM DYSKUTOWAĆ A TY WPYCHASZ SIĘ MIĘDZY WÓDKE A ZAKĄSKE - PRZYPOMINASZ MI TĘ PANIĄ Z HLEWA
Po raz kolejny MATOLE nakazuje ci wrócić do podstawówki i podszkolić się w ortografii. Ta "PANI Z HLEWA" to twoja stara - ty pajacu?
Juz ci kiedys odpisywalem zebys nie wypisywal swoich zlotych mysli - bo robisz bledy ortograficzne i w dodtaku to co piszesz jest belkotem "PANI Z HLEWA" hihihhi- bez logicznego sensu. Sprzedales MATOLE akcje to sie tu juz nie udzielaj i nie szukaj wsrod formulowiczów kolegów...
Dnia 2012-12-04 o godz. 15:26 ~obserwator napisał(a):
> Autor: ~Matoł[46.76.208.*], 2012-12-04 15:14
Dnia
> 2012-12-04 o godz. 14:57 ~obserwator napisał(a):
>
> > akcji? Won mi stąd...
JUŻ CI KIEDYŚ NAPISAŁEM ŻE
> JESTEŚ PROSTAK I NIE CHCĄ Z TAKIM NIKIM DYSKUTOWAĆ A TY
> WPYCHASZ SIĘ MIĘDZY WÓDKE A ZAKĄSKE - PRZYPOMINASZ MI TĘ
> PANIĄ Z HLEWA
Po raz kolejny MATOLE nakazuje ci wrócić do
> podstawówki i podszkolić się w ortografii. Ta
> "PANI Z HLEWA" to twoja stara - ty
> pajacu?
Juz ci kiedys odpisywalem zebys nie wypisywal
> swoich zlotych mysli - bo robisz bledy ortograficzne i w
> dodtaku to co piszesz jest belkotem "PANI Z
> HLEWA" hihihhi- bez logicznego sensu. Sprzedales
> MATOLE akcje to sie tu juz nie udzielaj i nie szukaj wsrod
> formulowiczów kolegów...
A TERAZ NIE DOUCZONY NIEUDACZNIKU PRZECZYTAJ SOBIE , CHCESZ KOGOŚ UCZYC A SAM NIE UMIESZ BEZ BYKA NAPISAC MIERNOTO heeeee.. heee......
Autor: ~MATOŁ [89.72.99.*], 2012-12-04 21:51
A TERAZ NIE DOUCZONY NIEUDACZNIKU PRZECZYTAJ SOBIE , CHCESZ KOGOŚ UCZYC A SAM NIE UMIESZ BEZ BYKA NAPISAC MIERNOTO heeeee.. heee......
Widzisz MATOL - pisze się "niedouczony" a nie jak ty analfabeto... Jesteś pusty jak portfel emeryta i masz ciezkie teksty do zrozumienia... Twoj poziom jest najwyzej przedszkolaka i ostatni raz sie wciagam w tą bezsensowną polemike z takim przygłupem jak ty MATAOŁ.
Jedyne co ci wyszło to dobranie nicka - MATOŁ...
Widzisz MATOL - pisze się
> "niedouczony" a nie jak ty analfabeto...
> Jesteś pusty jak portfel emeryta i masz ciezkie teksty do
> zrozumienia... Twoj poziom jest najwyzej przedszkolaka i
> ostatni raz sie wciagam w tą bezsensowną polemike z takim
> przygłupem jak ty MATAOŁ.
Jedyne co ci wyszło to dobranie
> nicka - MATOŁ...
WIDZE ŻE JESTEŚ NA FORACH KILKU SPÓŁEK A MĄDRY JESTEŚ WSZYSKIM DORADZASZ A NIKT Z TOBĄ NIE CHCE PROWADZIC POLEMIKI CO INNEGO JA TO Z LITOŚCI CIEKAWE CZY WOGULE POSIADASZ JAKIEŚ AKCJE heeeee.. heeee.. przypominasz mi bajke z NUMEREM.7 w roli głównej heeee.. heee...