Dnia 2012-12-04 o godz. 11:54 ~nc napisał(a):
> Ale to przeciez ty napisales ze "dzisiaj"
> a nie ja.
Czytanie ze zrozumieniem się kłania ..Chcesz zarobić leszczyku to trzymaj nie to sprzedawaj.. I obserwuj uważnie być może się czegoś nauczysz bo mam wrażenie ,że tylko obserwowanie ci pozostało .( i pisanie) to tyle ....
ten harro-larry to jakiś dziwny zadufany w sobie mitoman - widać ewidentnie, że leszcz, nic nie może to zaklina rzeczywistość :P
słuchając go ma się w plecy 30% - tu tylko grać na grosze i zawijać zysk - widać tak robi ktoś z większym portfelem więc nie słuchać tego oszołoma i robić swoje...gość kupił i modli się o wzrosty i tyle;)
A Ty Maciuś masz w portfelu dobrą spółkę (wiesz chyba jaką :-)) i po cholerę Ci to było. Przygód szukasz czy co? Mam nadzieję, że za namową niejakiego Pana J nie wskoczyłeś też w dase.
Liczyłem ,że już nie znajda się chętni żeby oddawać po 0,20 ale są ..W takim razie ustawiamy się niżej i jeszcze zbieramy ...Jest zabawa z leszczami ...
Widac ewidentnie że chcesz swoim głuoim gadaniem zdołowac kurs żeby dokupić. Inaczej bys na tym forum nie pisał :) Dobrze że ludzi ejuż nie wysprzedają sie z papiera bo widzą że odbiło się od dna i teraz lecimy na 30 gr
Dnia 2012-12-04 o godz. 14:50 ~mrx28 napisał(a):
> Widac ewidentnie że chcesz swoim głuoim gadaniem zdołowac
> kurs żeby dokupić. Inaczej bys na tym forum nie pisał :)
> Dobrze że ludzi ejuż nie wysprzedają sie z papiera bo widzą
> że odbiło się od dna i teraz lecimy na 30 gr
Kurs zdołować mogę nie tylko gadaniem .Ale dołowanie mnie nie interesuję a ,że są chętni do oddania to bardzo dobrze ...
Dnia 2012-12-04 o godz. 14:54 ~lary napisał(a):
> Dnia 2012-12-04 o godz. 14:50 ~mrx28 napisał(a):
>
> Widac ewidentnie że chcesz swoim głuoim gadaniem zdołowac
> > kurs żeby dokupić. Inaczej bys na tym forum nie
> pisał :)
> Dobrze że ludzi ejuż nie wysprzedają sie
> z papiera bo widzą
> że odbiło się od dna i teraz
> lecimy na 30 gr
Kurs zdołować mogę nie tylko gadaniem .Ale
> dołowanie mnie nie interesuję a ,że są chętni do oddania
> to bardzo dobrze ...
Panowie CICHO!!!!!!!!!!!!1 ,bo jak się REKIN hary -lary zdenerwuje ,to kurs zdołuje...hahahahahahaha
Dnia 2012-12-05 o godz. 10:44 ~ONA napisał(a):
> czekamy...
Chyba nie macie już wątpliwości ,że moje pojawienie się na forum tej spółki zwiastuje tylko jedno ...Ale ostrzegam przed hurraoptymizmem za dużo jeszcze tu leszczy ....A dalej radźcie sobie sami .
Ludziska spokojnie, bez hurra optymizmu. Odrazu rzucacie cyframi, a tu trzeba spokoju i rozwagi. Kto bedzie chcial pociagnac kurs to pociagnie a Wy nie macie duzo do gadania. Bez obrazy. Pozdrawiam!