• srednia Autor: ~tomi [46.113.3.*]
    moja srednia nie stety wysoka bardzo 0,54 !
    czy odrobie straty i wyjde na zero do konca roku..?
  • Re: srednia Autor: ~tomi [46.113.3.*]
    to co jadymy na gorne widly?
  • Re: srednia Autor: ~miś [89.191.162.*]
    większość wywali akcje przy 40groszach, a my pojedziemy powolutku na 90groszy
  • Re: srednia Autor: ~9656 [194.181.128.*]
    ja czekam na 0,76 złotych polskich
  • Re: srednia Autor: ~cph [77.66.1.*]
    Na pewno odrobisz, wystraczy odrobina cierpliwosci i zaufania do nowego zarzadu.
    Nowy wlasciciel, podmiot co odkupil i sprzedal komus tam akcje deklaruje zwiekszyc swoj angaz a wiec bedzie dobrze. MOze zamiast prezentow, zainwestuj w perelki. Maja duza moc wdlug wielu tu na forum , niemal pewne jest to krok milowy juz zostal pokonany. Obecnie to wielki finish, sprint Majchela Jonsona po widly na mecie 100 m.
    Poczekaj na nowe otwarcie, co wymysli nowy zarzad jaki kierunek rozwoju obierze, czy beda to Buty, reklama czy nowe technologie na bazie interentu. Spolka ma bogate w tym doswiadczenie. Ujma dla starych projektow jest to ze odszedl najbardziej doswiadczony pracownik i akcjonariusz, szanowany w srodowisku, uczciwy i zsaluzony Pan Jan Ryszard Wojciechowski. Byly harcerz czlonek komunistcznej organizacji bezinetesownej pomocy ZHP. Opiekun mlodziezy, nauczyciel i wychowawca. Ale dzis powstaje nowe jutro, nowa mysl, nieznana galatycznym jeszcze istotom, bedzie dobrze a kurs zachaczy o niebiosa w slowa sky is the limit.
    Z pozdrownieniami
    P.S
    Pamietaj rowniez o teorii feng shui, abys mogl zarobic musisz wpierw starcic lub aby byl przyplyw musi byc odplyw, a to co obecnie doswiadzczasz to odplyw wiec niedlugo pedzie przyplyw i ta optymistycznym zwrotem chcialbym cie pocieszyc.

• Re: srednia Autor: ~swojak [80.50.228.*]
    kopenhaga nie martw sie o naszą kasę,zacznij się martwić o swoją perełkę Ecard bo tam widzę obroty robią wrażenie ,poszło 13 tys papiera po 0,18 gr.no no nieżle
  • Re: srednia Autor: ~miś [89.191.162.*]
    CPH = najemnik
    masz racje sluze tajnej sjonistycznej organizacji, zwalczajacej zlo i chcacej wprowadzic dobrobyt na swiecie.
    ja sie nie martwie choc mam tau topionych ponad 100 k zeta. wyznaje teorie feng shui i widocznie niebiosa tak chca by po tyle papier latal.
  • Do swojskiego chlopaka Autor: ~cph [77.66.1.*]
    aha powiem cos by ci i innym poprawic humorek. Znajac katolicka polska nature, Polak katolik nie ma wiekszej radochy jak sasiadowi krowa zdechnie. Mam tam duza strate ponad 50 k zeta. czujesz sie juz lepiej przyjacielu. czuwaj
  • Re: Do swojskiego chlopaka Autor: ~swojak [80.50.228.*]
    a gdzie ja napisałem ,że sie cieszę z twojej straty,napij sie wódy ,idż na dzi wki ,chłopie wyluzuj się
  • Re: Do swojskiego chlopaka Autor: ~frendzel [178.56.172.*]
    cph to typowy polaczek - łazi, wszystkim gra na nerwach i się z tego cieszy
  • Re: Do swojskiego chlopaka Autor: ~cph [77.66.1.*]
    sorry to sie pomylilem, ale chcialm co niektorych pocieszyc i stad moja troska.
    Pozdrawiam
  • Re: Do swojskiego chlopaka Autor: ~miś [89.191.162.*]
    CPH nie przestraszysz obecnej ekipy, wzrostów nie zahamujesz, tu zostali twardziele.
  • Re: srednia 0,39 Autor: ~grami [46.113.34.*]
    moja 0,39 ponad 150 K ! nie jest dobrze, mialo byc do konca roku przynajmniej 0,70 a tutaj 0,30 nie jest w stanie przebic raz a dobrze!
  • Re: srednia 0,39 Autor: _zajaczek_ [31.174.92.*]
    Do konca roku jeszcze duzzzo czasu:)
  • Re: srednia 0,39 Autor: ~grami [46.113.34.*]
    widac co tutaj bedzie , czyli nic szczegolnego, zeby mialy byc jakies rewelacyjne informacje to by kurs w inna strone sie poruszal od paru dni!
  • Re: srednia 0,39 Autor: ~miś [89.191.162.*]
    ja na spadkach dokupuję, im wiekszy strach tym wiekszy zarobas
  • Re: srednia 0,39 Autor: _zajaczek_ [31.174.92.*]
    No ja juz nie mam za co dokupowac. Mam jak juz wczesniej pisalem 500k akcji. I nie rusze dopoki dojedzie 1pln. A tego jestem pewien. A kurs jeszcze dzis a najpozniej od srody powinien obrac dobry kierunek. Wczoraj dostalem ciekawe infa co wprawilo mnie w swiateczny nastroj:) ehhh mili moi. Bedzie po prostu piknie:D
  • Re: srednia 0,39 Autor: leo7 [213.128.122.*]
    Dnia 2012-12-10 o godz. 10:22 _zajaczek_ napisał(a):
    > No ja juz nie mam za co dokupowac. Mam jak juz wczesniej
    > pisalem 500k akcji. I nie rusze dopoki dojedzie 1pln. A
    > tego jestem pewien. A kurs jeszcze dzis a najpozniej od
    > srody powinien obrac dobry kierunek. Wczoraj dostalem
    > ciekawe infa co wprawilo mnie w swiateczny nastroj:) ehhh
    > mili moi. Bedzie po prostu piknie:D

Nu zajec, jak to nie wypali, to chyba będą tu polować na Ciebie.
    Ja mam całkiem nie mało akcji po 0,55 i narazie jeszcze nie płaczę. Stara dewiza na giełdzie mówi, że dopuki masz akcje to nic nie straciłeś. W plecy masz wtedy, gdy sprzedasz ze stratą. Ja jeszcze nie mam zamiaru i czekam na 1 PLN.

Pozdrawiam,
  • Re: srednia 0,39 Autor: ~agent_orange [194.63.135.*]
    ja miałem średnią gdzieś w okolicach 42-44 już dokładnie nie pamiętam... ale uśredniałem bardzo dużo i mieliłem sporo na początku roku... gdybym miał średnią 55 to na pewno nie byłbym taki spokojny. No ale to giełda, trzeba coś sobie tam przyjąć. Na pewno wesołe izastanawiające jest to, że pojawiło się nagle TYLU "OPTYMISTÓW" na tym obsranym forum...
  • do zajaczka Autor: ~grami [164.126.226.*]
    zajaczek z całym szacunkiem do Ciebie i Twojej wiedzy na temat IGR. ale skoro ma tak byc dobrze i Ty o tym wiesz, a co za tym idzie nie tylko Ty to na co wszyscy z tą wiedzą - pewną infodmacją czekają. dlaczego nikt tego nie kupuje skoro maja byc tutaj takie wzrosty.
  • Re: do zajaczka Autor: _zajaczek_ [31.174.92.*]
    Prawda jest taka ze nie wszyscy wiedza. Wiekszosc sie tylko domysla jak bedzie. Duzo sie obawia co bedzie. A jeszcze inni tylko czekaja na to co bedzie. Nic nie poradze na toze na razie nic sie nie dzieje. Ale zacznie. Zwracaj uwage na pakiety. Pozniej sie wszystko wyjasni. Z panem W caly czas aktualne!!!!!! I tyle. I ani wiecej nie powiem:D
  • Re: do zajaczka Autor: ~grami [164.126.226.*]
    zapakowany po uszy jestem i wiadomo nie wywale teraz po 0,2 - 0,3 , takze pozostalo mi tylko czekać na pozytywny rozwoj zdarzen i oczywiscie wzrost kursu akcji!
  • Re: do zajaczka Autor: ~Maruder [79.110.197.*]
    i kolejny pakiet już jest .....

IGROUP PLARIEL00046 0,23 500000 115,00
  • Re: do zajaczka Autor: procka [83.27.111.*]
    W innym wątku się zdziwiłeś, po co transakcja na 9 akcji po 0,25 - teraz już wiadomo po co.
    Max różnica między ceną pakietu a ostatnim kursem na sesji to 10%.
    Gdyby nie spadło na chwile na 0,25 to nie mogliby zrobic pakietu na 0,23 bo róznica między 0,26 a 0,23 to 11,5 %.
    Ale po co im zależy żeby pakiety były tak nisko ? - przeciez ktoś to po takiej niskiej cenie sprzedaje...
    No chyba, że ktoś skupuje z rynku i potem puszcza w pakiecie taniej celowo - robiąc sobie stratę - w końcu zbliża się koniec roku i słupki też musza coś z tego miec...:)
    Ale to znowu gdybanie.
  • Re: do zajaczka Autor: ~Maruder [79.110.197.*]
    Procka masz rację jeśli chodzi o pakiety. My niestety nie mamy wiedzy kiedy, ile i za jaką średnią kwotę pójdą. Dzisiaj póki co nie sypią i jak to określił "miś" - nuda.

Wcześniej poszło 4,5 mln akcji, czyli jeszcze drugie tyle zostało. Może rzeczywiście tak jak piszesz słupy zrobiły i zyskały swoje. Teraz czas na innych ...
  • Re: do zajaczka Autor: procka [83.4.187.*]
    Niezależnie od tego, że suma sumarum będzie dobrze, że to wiesz, że kurs dojdzie do złotówki, że trzeba to przetrzymac bo warto, itd. itd., to czy nie uważasz Zajączek, że metody, które stosują nie są do końca w porządku ?
    Przyjmując że to wszystko prawda, to ci co są twardzi - wytrzymają, ale sporo drobnych sprzeda ze stratą i na Święta będzie im smutno...
    Wiem, ich problem, ale moim zdaniem trochę nieludzka formę przejęcia sobie Pan W. wybrał... Mogłoby sie to odbyc naprawdę dużo przyjemniej, a tak to jest zwykłe lanie na akcjonariat - można nawet powiedziec, że większościowy - bo przeciez oficjalnie jest nas przecież 100% :)
    Masz jakiś komentarz do tego ?
    Procka. Widzoalas zeby ktos kiedys w biznesie robil cos "w porządku" wobec innych. Juz nie wspomne ze grubasy mialyby byc ok w stosunku do plotek;)
  • Re: do zajaczka Autor: procka [83.4.187.*]
    Ok., zgadza się - to niestety reguła i oczywiste, że zdaję sobie z tego sprawę.
    Tylko idąc tym tokiem rozumowania, to wcale nie jest takie pewne, że kurs kiedykolwiek będzie tak wysoko jak piszesz...
    Zgaduję, że tak jak i ja zaliczasz się do płotek - no to niby dlaczego "gruby" miałby nam dac zarobic w końcu? ...

Ale to tylko takie teorie, nieważne...

W każdym razie ja trzymam dalej (+ symboliczne zakupy).
  • Re: do zajaczka Autor: ~raf [62.61.37.*]
    Zobaczcie 4 grudnia pakietówka była po 0,31 bo kurs poleciał do góry...widocznie im nie na rękę te wzrosty były ze względu na pakiety.....zapewne puszczą kurs po zakończeniu pakietówek....+- 10%
    Procka. Uważam że kurs może być o wiele wyżej niż pisze. Nie 1 czy 2 pln tylko 5. ..7. Albo wiecej. Jedyne co sie musi stac to przejecie przez pana W. ( co wydaje mi sie pewne) a pozniej wprowadzenie jakiejs fajnej spółki na gpw poprzez IGR (co tez wydaje mi sie pewne, bi po co innego pan W mialby przejmowac IGR). WSZYSTKO POZOSTAJE KWESTiĄ CZASU!! a i owszem, jestem płotką z pakiecikiem 500k. Po prostu mam znajomisci tu i uwdzie. Wiem ze nie strace:) pozdrawiam. Czuwajcie!!!!!
  • Re: do zajaczka Autor: ~miś [89.191.162.*]
    Dnia 2012-12-10 o godz. 17:06 _zajaczek_ napisał(a):
    > Procka. Uważam że kurs może być o wiele wyżej niż pisze.
    > Nie 1 czy 2 pln tylko 5. ..7. Albo wiecej. Jedyne co sie
    > musi stac to przejecie przez pana W. ( co wydaje mi sie
    > pewne) a pozniej wprowadzenie jakiejs fajnej spółki na gpw
    > poprzez IGR (co tez wydaje mi sie pewne, bi po co innego
    > pan W mialby przejmowac IGR). WSZYSTKO POZOSTAJE KWESTiĄ
    > CZASU!! a i owszem, jestem płotką z pakiecikiem 500k. Po
    > prostu mam znajomisci tu i uwdzie. Wiem ze nie strace:)
    > pozdrawiam. Czuwajcie!!!!!

no to troche pomarzyłeś
  • Re: srednia 0,39 Autor: ~raf [62.61.37.*]
    http://www.winvestments.pl/pl/biuro-prasowe/media-o-nas/parkiet-wi%C5%9Bniewski-mo%C5%BCe-przej%C4%85%C4%87-igroup
  • Re: srednia 0,39 Autor: ~jacek [194.181.128.*]
    moja średnia 0,77 mam 430 tys akcji
  • Re: srednia 0,39 Autor: ~raf [62.61.37.*]
    Czyli co Panie Zajączku koncepcja W investment ? ;-)
  • Re: srednia 0,39 Autor: ~cph [77.66.1.*]
    Tu beda grube zlotoki do konca roku. Zajac dal mi slowo ze bedzie przejecie do swiat gdyz jak sadze obecnie sa lekkie poslizgi z skupem perelek. Papiera nie posuadam ale jak przebije przed siwetami 2 zeta to wchodze. czuwaj
    najlepiej to dzis ustawic sie na kupno perelek, trzeba byc pierwszym. Ja lece do banku po kredycik na perelki.
    rzucili by trochę w tłum po 25groszy, a tak nuda
    no proszę i sprowokowałem wrzutki, a teraz proszę po 24grosze
  • Re: srednia 0,39 Autor: ~kl [89.77.193.*]
    mowisz masz :-) ...
  • Re: srednia 0,39 Autor: ~Maruder [79.110.197.*]
    Miś czy sprzedałeś na wyższych poziomach i teraz liczysz na odkupienie?
    50% ożeniłem
  • Re: srednia 0,39 Autor: ~ddddaaaawwww [83.30.115.*]
    A ja zbieram,
    27,26,25...
    Mnie to satysfakcjonuje
    ja powoli zasysam
    teraz poproszę po 24groni
  • Re: srednia 0,39 Autor: ~rom [83.20.139.*]
    jak myślicie czy jutro dojdzie do 0,35??????
    dobre info i 40groszy, brak i 23grosze
  • Re: srednia Autor: ~agent_orange [194.63.135.*]
    uuu bracie
[x]
WINVEST 18,89% 0,04 2025-07-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.