• POLICE Autor: ~tubylec [83.168.108.*]
    Weźcie Wy zróbcie cos z ta swoją Spółką! To przechodzi już ludzkie pojęcie! Przecież to już przejechac nie mozna obok tych Zakładów Chemicznych w Policach - Noc i dzień tylko sznur TIR-ów i TIR-ów, po nawozy. Drogi prawie zablokowane, kierowcy na drogach, w końcu ktos kogoś przejedzie :( Aż Straż Zakładowa kieruje ruchem Eh! :( - Ile mozna kupywać tych nawozów, bieli itd. - powariowali!?
  • Re: POLICE Autor: ~marysia [46.204.113.*]
    Nie ściemniaj
  • Re: POLICE Autor: ~tubylec [83.168.108.*]
    Od ściemniania i kitowania to Ty jestes specjalista(ka) - ja nie musze - ja tu mieszkam! i codziennie jezdże obok Zakładów. Z dwie godzinki temu tez,. Specjalnie z dedykacja dla Ciebie ;) policzyłem z grubsza te TIR-y jak przejezdżałem. Naliczyłem 24 szt. - tylko przed jedna bramą wjazdową i na poboczach, czekających na wjazd! A za bramą na wagach tez kolejkę było widac, a na pakowniach pewnie jeszcze więcej stoi - i tak co dzień! To sa fakty! A nie twoje bzdury, z fusów! :) Pewnie nie słyszeli o twojej katastrofie planetarnej na 21 grudnia czy wojnie z Iranem ;) i pakują się po uszy, nieświadomi. hehe
  • Re: POLICE Autor: ~zorro [83.23.105.*]
    POLICE idą na 20,oo PLN

A co do trotylu...
    jeżeli to urządzenie i jeszcze jakieś inne wskazuje, że był to trotyl to prawdopodobieństwo, że go nie ma jest dla mnie równe zeru.
    Jak ten trotyl tam trafił? Czy został naniesiony przez ludzi, którzy na co dzień mają do czynienia z materiałami wybuchowymi – to już nie moja sprawa. To sprawa śledztwa, chęci i możliwości jego przeprowadzenia. Zakładam, że jeśli urządzenie Pilot-M, Mo2M i urządzenie zachodnie wykazały obecność trotylu, to ten trotyl tam był. Nie można mówić o urządzeniu rzędu najwyższych technologii, które są stosowane przez siły specjalne w ponad 60 krajów m.in. Francja, Belgia, Stany Zjednoczone, Indie, Chiny, Rosja, Polska.
    W Polsce te urządzenia są na wyposażeniu Kancelarii Prezydenta, Kancelarii Premiera Rady Ministrów; są w 7 portach lotniczych i wszędzie mają być przydatne. Nie są to rzeczywiście urządzenia do wykrywania perfum, dlatego że jeżeli by miały tak duże błędy to nie kosztowałyby tyle ile kosztują; nie byłyby kupowane.
    Wypowiedź Jana Bokszczanina na posiedzeniu sejmowej komisji sprawiedliwości na temat ewentualnej obecności trotylu na wraku Tu-154 M. Jan Bokszczanin jest producentem urządzeń używanych do wykrywania śladów ewentualnych materiałów wybuchowych.
  • Re: POLICE Autor: ~nieporozumienie [77.254.211.*]
    Już widze że puchniecie z zazdrosci a ja zarobas niemiłosiernie a wy robicie za grosze z a2000zł miesiecznie tyle to ja w trzy dni wyciągam na czysto
  • Re: POLICE Autor: ~Endo2004 [87.207.133.*]
    Dnia 2012-12-07 o godz. 17:42 ~nieporozumienie napisał(a):
    > Już widze że puchniecie z zazdrosci a ja zarobas
    > niemiłosiernie a wy robicie za grosze z a2000zł miesiecznie
    > tyle to ja w trzy dni wyciągam na czysto
    Obrazek Polskiej mentalności, śmieszne i zarazem tragiczne.
[x]
POLICE -3,95% 8,26 2025-10-14 16:20:41
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.