Chciałem wybadać ile czasu zajmie im produkcja aplikacji
Bardzo kompetentna osoba wypytała o zakres prac Zaproponowała spotkanie z handlowcem który przyjedzie i zrobi ofertę .
Przesłano mi zaraz po rozmowie kwestionariusz oraz portfolio ( bardzo profesjonalne )
Z portfolia dowiedziałem się jeszcze o kilku nowych klientach których nie mają na stronie internetowej.
W trakcie rozmowy dowiedziałem się że mają tyle pracy że najbliższy termin to luty -marzec.
Takie informacje dobrze wróżą na przyszłość.
Sprawdzałem całą branże w googlach Weedo jest wszędzie na pierwszej pozycji to znaczy że na ich stronach musi być bardzo duży ruch .
Postanowiłem odkupić to co zbyłem
My finansową aplikację mobilną dla XTB z której możesz handlować na kilkuset instrumentach finansowych + autorskie wskaźniki, ukończyliśmy w 2 tygodnie. XTB oferuje bardzo korzystny procent w udziałach ze sprzedaży tej aplikacji, więc jeżeli wszystkie testy wypadną pozytywnie i XTB zaakceptuje projekt, w przyszłym roku posiadacze konta w XTB będą mogli handlować z naszej autorskiej platformy mobilnej.
Xtb Boże chroń znam od podszewki i przestrzegam Puste obligacje liczą na naiwność rynku
To kogo możesz polecić jako alternatywę do produkcji app
Mam pomysł do swoich medycznych etc ...?
nie zamierzam poniżej 3 pln zbywać, może drożej.
dla mnie to czarny koń NC na 2013r
mocno angazuję się w walor
zaplaci kaskę:)
już mam wysoką stopę wzrotu:
aplikacja podobno robi furrorę
wyobraź sobie firmę produkcyjną np Żywiec
ma ilu kilka tysięcy handlowców
i weź upilnuj chołotę
ile każdy z nich na lewo paliwa wyjeździ
ile prywatnych rozmów wykona
wyobraź sobie , że z ich aplikacją pracodawca śledzi każdy ruch, gdzie gość jeździł, ile czasu gdzie stał
gdzie maile wysyłał, gdzie dzwonił
i to wszystko za pare złotych od łba
tylko tu skala
x kilka tysięcy ludzi
i tak co miesiąc kaska leci
firma oszczędza, weedo krocie zarania ilością skali
tylko eldorado handlowcom uwalone
dla mnie mega hit
szacun 100% za produkt
Jaka inwigilacja? a co ma powiedzieć 100tysięczna armia pracowników w biedronce? ktrózy są obserwowani non stop na ręce poprzez kamery..
hahah
śmiech w grupie żywiec czy innych kampaniach piwowarskich handlowcy zmieniają się jak skarpetki, albo wyrobi target jak nie to out, a program robiony przez weedo to inowacja która pozwoli firmą na oszczędnośći w setkach tysięcy a rocznie miliony złotych, jaki prezez odmówi 3miliony dodatkowego zysku?
Dziś takie czasy a pamiętaj że w kryzysie nie szanuje się pracownika tylko pieniądze
Tzn piszemy o wyrabianiu targetu czy o monitoringu pracowników ?
I w czym niby ta aplikacja ma pomóc, w wyrabianiu targety ? Jeżeli pracownik jest beznadziejny to mu nawet Twój polski Steve nie pomoże :-)
Nie kompromituj się dziewczyno. Nie szanuje się pracownika to robi się dym pracodawcy i tyle w temacie.
anal napisał: "wyobraź sobie , że z ich aplikacją pracodawca śledzi każdy ruch, gdzie gość jeździł, ile czasu gdzie stał
gdzie maile wysyłał, gdzie dzwonił"
Czyli pracodawca będzie naruszał prawo do ochrony korespondencji, może zwolnić takiego pracownika, ale pracownik może pozwać pracodawcę do sądu i wygrywa :-)
Kamery w sklepach służą bardziej bezpieczeństwu. Porównujesz kasjera z biedronki do przedstawiciela handlowego z Żywca :-)
Po co te ujadania chłoptasiu? Jak nie jesteś pewien to grzeczniej trochę
Jest to całkowicie legalne gps w telefonie? Czy czytanie firmowej poczty?
Widać oderwanie od rzeczywistości....
Gps w telefonie firmowym jest dla pracownika bezpieczeństwa, to co mają powiedzieć setki tysięcy kierowców w europie z gps w aucie? o zgrozo ja mam w kurtce coś namieżającgo jutro wystosuje do Campusa o odszkodowanie (siks splajtowali)
Śledzenie pracowniczej poczty? przestańcie każdy przełożony ma prawo do wglądu firmowej poczty.
OPczywiście wszystkie powyższe pkt mogą być realizowane dzięki wcześniejszemu poinformowaniu pisemnym pracowników.
Tak działa to w RP.
Więc program może być hitem
A czym handlowiec z żywca jest lepszy od kasjera w biedronce? że ma samochód służbowy Skode fabie? Wszyscy jesteśmy równi