dzisiaj skromnie może jedynie 0,45 gr.................i oczywiście nie widze możliwości sprzedaży poniżej uzyskanych poziomów .........kierunek juz obrany.........więc ..................... do dzieła ............ A dla idioty bawiącym sie kursem kilka słów Wyp.......................aj !!!!!!!!!!!
Wszystko to zmierza w jednym kierunku,ku lepszemu.wznosimy sie powolutku na wyższe poziomu.codziennie grosik wyżej.oby tak dalej.za chwile strzał i marzenia o zakupie na tym poziomie cenowym. Koniec promocji zbliża sie wielkimi krokami. Spółka ta jest po prostu z dużym potencjałem.zarząd nie spoczywa na laurach a prężnie działa.fakty mówią same za siebie.stały rozwój sieci sklepów,umozenie pokaznej kwoty długów,umowa z kanzem,rozszezenie asortymentu,kto umie poruszać te fakty,domyśla sie jaki będzie scenariusz!oj niebawem będzie sie działo!!!
Podoba mi się co raz bardziej. Ruch i wymiana akcjonariatu, której od roku już tu nie widziałem. Znaczy się ci którzy zarobili sprzedali akcje tym , którzy wiedzą , że zarobią tu jeszcze ładne 100 - 200, a może i 400% :)
Spokojnie trzymać i nie sprzedawać .............. na razie się nic nie dzieje .......nie ma co się cieszyć bo to nie są poziomy tego papierka -chyba tylko z tego że został dostrzeżony i trochę drgneło .... wartość z każdym dniem będzie szybowała (po groszu ) . Papiera jest tak mało że pod koniec grudnie może być już miło i będzie na karpia
oczywiście, że umówione. Gdyby ktoś tak po prostu rzucił tyle papiera przy płynności i popycie jakie tu mamy to by zleceń kupna nie starczyło ;)
inna sprawa, że śmiesznie trochę zrobili tą wymianę - wystawiając sobie jawnie kolejne pakieciki. Gdyby ktoś miał refleks i ochotę to by mógł im to pozabierać :)
Fajnie, że jakiś obrót (ustawiony czy nie) w końcu się pojawił.
Nie sprzedawać.........standardowe podejście przekreciarzy......... jak wiadomo że bedzie dobrze ....To trzeba jeszcze bardziej nazekać i dołować walorek.....szykuje sie %%%%%%%%%%%%%