miałem juz tu nie pisać ale napiszę, wiem że ludzie z zarządu noviana czytają to forum i nawet pod różnymi nickami wypisują dyrdymały naśmiewając się z wykorzystanych akcjonarjuszy noviana. prawda panie Parafiniuk???
powiem tak, pogodziłem się z tym że nie odzyskam pieniędzy. słupy w zarządzie to słupy Chmielewskiego który w majestacie prawa( POlska to dziki kraj!!!) wyprowadził cały majątek do pch capital, czyli wszystkich nas okradł. I o dziwo KNF nie widzi w tej całej sprawie nic złego!!! Pan Pulkowski razem z Panem Kamilem... złozyli sprawe do sądu we Wrocławiu o niegospodarność. nie wierzę że coś zdziałają. Novian i inee projekty pchcapital to jeden wielki przekręt, zarząd to słupy chmielewskiego. na jednym z walnych był prezes i kupa adwokatów którzy za niego odpowiadali. chmielewski jest kuty na cztery łapy. jego adwokaci zrobią co trzeba...
I na koniec pytania:
gdzie się podziały pieniądze 170milionów złotych. gdzie ta gotówka wpłacona przez akcjonariuszy?
dlaczego na tę kradzież pozwolił KNF?
kto to jest Dykiel, który najpierw ma większość w spqr a za pare tygodni okazuje sie że nie ma. i jak to możliwe w państwie prawa?
problem jest w tym że wszyscy drobni są porozrzucani i samotni i nie mają czasu.
to tyle. teraz panie Parafiniuk może sie pan pośmiać i przekazac panu chmielewskiemu który siedzi na cyprze i boi się wrócić do kraju, że mu się udało... OKRADŁ NAS DO ZERA.
Nie pierwsze i nie ostatnie wyprowadzenie kasy w majestacie POlskiego prawa. Gdzie są miliony wiadomo. Jak dobrze pójdzie to były zarząd Noviana dostanie zakaz pełnienia funkcji na rok czy dwa.
Kto jest właścicielem SPQR to się pewnie dopiero okaże. Zarząd SPQR zrobił małe zamieszanie: zmiana siedziby, wymiana odcinków zbiorowych itd. Moim zdaniem po to, żeby mieć czas i wyprowadzić cały majątek z grupy SPQR.
Ja obstawiam, że T.D. jest jednak akcjonariuszem, inaczej SPQR nie robiłby tak gwałtownych ruchów.
A P.Ch. musi mieć jednak nerwy ze stali, ja dawno wylądowałbym w Tworkach i chodziłbym z ochroną.