miałem juz tu nie pisać ale napiszę, wiem że ludzie z zarządu noviana czytają to forum i nawet pod różnymi nickami wypisują dyrdymały naśmiewając się z wykorzystanych akcjonarjuszy noviana. prawda panie Parafiniuk???
powiem tak, pogodziłem się z tym że nie odzyskam pieniędzy. słupy w zarządzie to słupy Chmielewskiego który w majestacie prawa( POlska to dziki kraj!!!) wyprowadził cały majątek do pch capital, czyli wszystkich nas okradł. I o dziwo KNF nie widzi w tej całej sprawie nic złego!!! Pan Pulkowski razem z Panem Kamilem... złozyli sprawe do sądu we Wrocławiu o niegospodarność. nie wierzę że coś zdziałają. Novian i inee projekty pchcapital to jeden wielki przekręt, zarząd to słupy chmielewskiego. na jednym z walnych był prezes i kupa adwokatów którzy za niego odpowiadali. chmielewski jest kuty na cztery łapy. jego adwokaci zrobią co trzeba...
I na koniec pytania:
gdzie się podziały pieniądze 170milionów złotych. gdzie ta gotówka wpłacona przez akcjonariuszy?
dlaczego na tę kradzież pozwolił KNF?
kto to jest Dykiel, który najpierw ma większość w spqr a za pare tygodni okazuje sie że nie ma. i jak to możliwe w państwie prawa?
problem jest w tym że wszyscy drobni są porozrzucani i samotni i nie mają czasu.
to tyle. teraz panie Parafiniuk może sie pan pośmiać i przekazac panu chmielewskiemu który siedzi na cyprze i boi się wrócić do kraju, że mu się udało... OKRADŁ NAS DO ZERA.