A co oznaczaja te kolka i krzyzyki :-) Eeee tam wasze analizy i do tego na bankrutach.
Ja tu zerkam i czekam na info o przejeciu perelki, gdzy z niejakim tu zajacem sie umowilem. Kiedy bedzie ? poniedzialek odpuszczam ale moze do swiat sie wyrobia, podobno wszystkim sie spieszy,
Moze przegram, lecz znajac zycie do tranzakcji nie dojdzie, gdyz w takich sytuacja slow G... no znaczy, a ludzi chonorowych i zasadami trudno spodkac, choc nie zaprzeczam ze moge sie myslic.
Tylko wciaz nie wiem kto ma byc inwestorem, na razie to jakies infa zbycie, kupno poza gielda. wciaz mi brakuje ceny i zbioru akcji z rynku. odnosze ze to troche nieuczciwie, bo nawet ceny nie podali a mielone infa ze ktos co kupil ze przekroczyl jakis prog wydaja sie zbyt interesowne.
A ladna jestes. tzn masz zgrabne nogi. A jak facet to moze kumpel by reflektowal.
Ja mam slabosc do ciemnych oczu, jak nie spelniasz warunkow to sam kupuj
Rzeczywiście, chonorowych trudno spodkac :))) ale honorowych juz trochę łatwiej:)
Każdy jakąś wersję obrotu sprawy sobie przyjmuje - wiedząc przy tym mniej lub więcej zza kulis...
Tak naprawde to mnie wkurzają takie yessy, jeny, misie i tym podobne, którzy są głównie od gadania, a handel uskuteczniają pewnie góra kilkadziesiąt kilo sztuk i cieszą się jak zarobią na tym pare groszy. Zaraz o tym oczywiście informują i mają ogromną satysfakcję, że przechytrzyli innych.
To fakt, że kurs łatwo popchnąc w obie strony małymi ilościami, więc dla tych, których satysfakcjonuje taki zarobek, to całkiem wygodna sytuacja.
Jak ktoś zakupił konkretnie, to sprzedaż pakietu zniosłaby kurs do 1 gr, więc taki ktoś na pewno się nie bawi w groszowe historie.
Albo temat wyjdzie albo nie i tyle - ja się cały czas trzymam swojej wersji.
A cenę transakcji, o której piszesz, po co mieli podawac, jak na razie wszystko odbyło się na papierze i pewnie wszystko i tak jest w jednych rękach...
Wiele razy juz to pisałam, ale tym razem mam nadzieję, że rzeczywiście w ciągu 2 tygodni (czyli do 10 grudnia) się wszystko rozstrzygnie.