Uważam ze KLON bedzie perełką po wynikach i minimach na jakich operuje od jakiegos czasu.
Zainteresowanie jest znikome ale akcje ciezko kupic taniej
Pozdrawiam zainteresowanych
jest podaż na tej spółce to widać ,ale powinna być zauważona w połowie sierpnia jeśli wyniki będą dobre.W tej chwili nie będzie problemu z zakupem w okolicach 0,20.
Witajcie Klonomatołki - a szczególnie pryszczaty, say, sylwia - gdzie dzisiaj jesteście?
Czy już wierzycie, że gdy rok temu namawiałem was na sprzedaż Klona po 60 groszy - to naprawdę robiłem to z dobrego serca, a nie z chęci obkupienia się? Czyż nie lepiej słuchać ludzi mądrych, którzy w dodatku bezinteresownie dzielą się swoją wiedzą z innymi - niż być takim małym, zawistnym Polaczkiem? Ale ja się nie obrażam, i dalej chętnie wam pomogę.
zastanawia mnie kto jest zawistny.......? :) Czy ja coś napisałem od tamtego momentu? Jestem przekonany, że wkrótce spółka będzie na swoich poziomach, kwestią czasu jest większe zainteresowanie. To nie jest firma krzak, która przeciera tarcicę......:) Ponadto jest to oczko w głowie MERY. Nie jest to innowacja ale inwestuje w nowe technologie i stara się o najlepszą pozycję w sektorze drewna suszonego. Tylko trochę poprawy u Niemców i zobaczymy kto się będzie śmiał:) Ja nie mam parcia a sprzedaż na takich wolumenach świadczy tylko o jednym..... Nie ma zainteresowania i ciśnienia na to żeby jak najszybciej wykupić papier ale.... spróbuj kupić 50k akcji. Przecież to tylko 10 tyś zł:)