taki wasz zas rany los :)
Gdy jest tanio to wy jak prawdziwi polacy, tylko narzekacie. Wejdziecie dopiero po 50 gr. albo i nie, bo zaczniecie kombinować czy przypadkiem nie jest za drogo. To NC barany, tutaj najlepiej zarabia się na bankrutach. Chcesz żyć spokojnie, to kup sobie coś z Wig20 albo jeszcze lepiej, załóż lokatę a nie pierdź tutaj farmazonów i nie snuj teorii spiskowych. Na giełdzie generalnie nic nie jest takie jak ci się wydaje. Tutaj trzeba mieć jaja a nie jajniki. ;)
jarzabek czego sie najadles 50 gr na mde bedzie ale za ile akcji nie powiedziales:) a jezeli muwazasz ze tyle bedzie za 1 akcje to dlaczego nie bierzesz po 0,09 ??
nie dla ciebie to pisałem. Ty jesteś niereformowalny i zaliczasz się do tej drugiej grupy. Z tego też powodu nie zamierzam z tobą polemizować. To jest moja pierwsza i zarazem ostatnia odpowiedź skierowana do ciebie.
dokładnie. Po nowym roku to będziecie zacierać nogami żeby dostać akcje. A wiem co piszę. Na BGE siedzę od 8 gr z takim samym pakietem jak i tutaj. Z samych akcji BGE biorę się na wiosnę do klecenia drugiej chaty. Pozdrawiam myślących.
jeżeli zobaczycie na arkusz zleceń, od 12 listopada cały czas trwa skup po 8 gr. Ktoś łyknął już na spokojnie grubo ponad pół bańki papiera w pakiecikach po paredziesiąt kilo i nadal pakuje. Jak już wspomniano wyżej nie odpowiadam temu imbecylowi, bo on mi wisi jak kilo kitu. Porostu, nie będę zakładał kilku wątków jak ten bezmózg.
kwestia z tym naganiaczem jest taka, że on również nie ma rzeczowych argumentów. Krzyczy, zakłada wątki, a bagienne leszcze oddają akcje za bezcen. Nadejdzie ta słodka chwila kiedy wystrzeli i wtedy hahacz zniknie. Tak samo jak zawsze znikają wszyscy naganiacze, gdy jest nie po ich myśli. Już raz tak było.. pamiętacie? Jak skoczyło do 16gr.. w tym czasie nie było postów hahacza.. oportunista, nic więcej. Pozdro akcjonariat
jednak kwiczysz a ciota i zwykla szmata to z "ciebie" jarzabku jest i z tobie podobnych przydupasow myslacych o mega wzrostach a co do mostatniego wzrostu to nie siedzialem cicho i jakbyscie czytali to gdy bylo po 16 gr napisalem ze zrzucam po 15 i tak tez zrobilem nadal wam zbieraja akcje czy moize ubieraja na zime. jak na moje to jeszcze troche wam ubranek wcisna bo zapowiadaja solidne mrozy
dobrego dilera masz naprawde tutaj 0,2 nie bedzie a ty o jakis kosmosach krancach wszechswiata mowisz podejrzewam ze mowiac kraniec masz na mysli podobnma wartosc kursu jak w marcu i tu mnie berdzo rozbawiasz :):) dzieki lubie przy piatku sie posmiac schodza stresy z calego tygodnia :)
stresy masz, bo inwestujesz kasę za którą powinieneś wreszcie popłacić rachunki. Dlatego też naganiasz na 0,03 bo liczysz, że chociaż po 0,06 wrzucisz do garnka. Śmiejesz się jak doopa do bata to fakt, ale lewy prosty wie że to śmiech opętańca. Pozdro akcjonariat i już mamy 10gr. Nie uciekajcie za wcześnie groszowi biznesmeni :)
trzymać i nie srać w gacie jak haha. Sam ma akcje i nie wie co ma robić. Szuka więc wsparcia, a że nie wie jak to zrobić, to posługuje się takim językiem jaki z wyniósł z domu. Robi co może. ;) Myśli, że na papierze siedzą takie same buraki jak on.
A tutaj jak pofrunie do góry to głowy pourywa z jajami. :) Jak widzicie, cały czas trwa odbieranie papieru pakietami. Ci, którzy wyrzucili w panice, zrobili kupującym prezent. Mnie też :)
to ty nie wiesz co zrobic a ja jeszcze akcji nie mam. moj dom i moje pisanie zostaw w spokoju ciesz sie swoimi manierami wyniesionymi a moje zostaw mi po 2 jak pisalem ze bedzie 4-5 gr pisales ze to bujdy a powiedz prosze ile teraz trzeba zaplacic za akcje mde. pozdrawiam i zycze milego weekendu zarobasie :)