• Wezwanie ws. PI Autor: procka [83.4.183.*]
    14-tego Pan S. wystosował Wezwanie ws. Porozumienia.
    Wczoraj minął 7-dniowy termin na odpowiedź czy jakikolwiek ruch ze strony adresatów Wezwania.
    Ciekawe czy to, co się dzieje w tej sprawie, w ogóle ujrzy światło dzienne.
    Wszyscy przyjęli na 'hura' artykuł z Parkietu o Panu W. i Jego planach i tym samym fakt, że było jakieś Porozumienie Inwestycyjne jednym artykułem poszło w niepamięc.
    A tu chodzi nie tylko o potyczkę o karę 2 mln, ale byc może jeszcze o to, by wskrzesic Porozumienie (oczywiście po jakichś tam modyfikacjach).
    Ciekawe...

Zajączek, jeśli tu jeszcze jesteś, to jak tam Twoje Źródła na ten temat ... ?

Pozdr.:)
  • Re: Wezwanie ws. PI Autor: ~zajaczek [188.33.222.*]
    czesc procka. Jestem caly czas. Zero info odnosnie PI. Natomiast glosno o wisniewskim. Ale to wszystko jest juz oficjalnie wisdomo. Mnie troche zmartwilo ze nie ma wiesci odnosnie PI I i zadnego odzewu onosnie wezwania pana S. Niewiedza najbardziej boli. Ja sie z tad nie ruszam dopiero przy 2 czy 3 pln bede wywalal. Czuwajcie
  • Re: Wezwanie ws. PI Autor: ~nektary [46.76.156.*]
    zajączek
    jak myślisz do ilu się osunie
    bo dobrać mam ochotę
  • Re: Wezwanie ws. PI Autor: ~cph [77.66.1.*]
    Mozesz smialo wciagac jak amfe, nizej nie spadnie, gwarantuje swoja cnota.
  • Re: Wezwanie ws. PI Autor: ~Maruder [79.110.197.*]
    Większe zlecenia sprzedaży stoją w kolejce powyższej 30 gr. A dużo chętnych na kupno jest na 26 gr. Teraz idą małe ilości.
    Oczywiście można dziubać małymi porcjami, lub zaryzykować i od razu wziąć większą ilość z wyższą ceną.

Wczoraj zamknięcie było na 29 gr przez podbitkę ilością 100 akcji, więc punktem odniesienia powinno być 28 gr. Czyli dzisiaj jest na -1 gr i 0 gr.
    dobra rada, jak teraz wciagniesz 100 k papiera po 28 groni to cofajac sie 2 -3 dni temu gdy kurs byl po 38gr, to masz super promocje. Ja lece do banku po cash i na kreche tankuje. super spolka daje mozno zarobic. Pamietaj czas promocji ograniczony
  • Re: Wezwanie ws. PI Autor: procka [83.4.183.*]
    Kopenhaga, jak Cię ostatnio 'wyciągnęłam do tablicy', to tłumaczyłeś się, że zainteresował Cię ruch -20% / +20%...
    Dzisiaj się nic nie dzieje, a Ty jednak na posterunku (a Pana JRW przecież nadal nie ma).
    Wiadomo, że możesz tu siedziec cały czas, jak każdy z nas - nawet wskazane, bo ciekawiej i czasem weselej jest - mnie po prostu bawi fakt, że jak Cię zapytac, to bronisz się rękami i nogami, że Ciebie nic nie obchodzi, że tylko tak wpadłeś itd.
    To żaden wstyd się przyznac, że się gra lub nawet inwestuje w IGR, naprawdę :)))))

To oczywiście z przymrużeniem oka, bez urazy, pozdr.:)
    Dziewczyno marazm i przyzwyczajenie, poza tym lubie was choc was nie znam.
    ja dziewczyno siedze påraktycznie non stop na gieldzie, pieniadze musza miec uwage.
    Dzis krotki handel. Japonia szaleje, dzida pionowa, czekam az peknie ten balon, choc nie ukrywam troche za wczesnie wszedlem. coz najwyzej stop pusci. Masz szanse jeszcze fajna pozycje sobie otworzyc. nikkei buja sie po 9400 a usd/jpy po 92,5
    sorrki 82,5, pomylka
    aha co do kupna, ja juz sie wyleczylem z akcji zwlaszcza groszowych.
    -nie lupuie akcji tylko dlatego ze sa tanie bo to oznacza ze spolka jes w szarej ... du..ie lub papiera nikt nie chce patrz ecard.
    Mysle ze najnizej za 26 dzis kupisz. Pozdro.
    wrrrrrrróć!!!! 27.:)
  • Re: Wezwanie ws. PI Autor: ~dank [46.113.106.*]
    brać po 0,28 bo zaraz nei bedzie ;)
    JESTEM ZACHŁANNY
    NASTAWIŁEM NA 0,24 50 K
    RYZYK FIZYK
  • Re: Wezwanie ws. PI Autor: ~Maruder [79.110.197.*]
    A z ciekawości ... jaki dałeś termin ważności zlecenia?
    30.11.12.
  • Re: Wezwanie ws. PI Autor: ~dank [46.113.106.*]
    spadnie niżej? czy zamkniecie 0,30?
    generalnie 0,25
    liźnie 0,24
    ale nie dzisiaj (wariant optymistyczny)

jeśli przebije na stałe 0,24 , może być źle

taka teoria
  • Re: Wezwanie ws. PI Autor: ~miś [89.191.162.*]
    jest dobrze, idziemy na południe tam zatankujemy paliwo
    głupota blokowac spadki
  • Re: Wezwanie ws. PI Autor: ~max [78.133.202.*]
    jutro zamkniecie 25 ,gora 26
    Dnia 2012-11-22 o godz. 17:45 ~max napisał(a):
    > jutro zamkniecie 25 ,gora 26

to popieram.
  • Re: Wezwanie ws. PI Autor: ~KA.EN.EF [84.39.172.*]
    Proszę zwrócić uwagę na psychologiczną korelację tego waloru z bardzo podobnym wręcz bliźniaczym przypadkiem spółki.Mam na myśli dawny PRONOX

Z 1,5złotego spadł jak Igroup, i jest dzisiaj na poziomie 2-3grosze(DEATH)
    A również był układ i rzekoma restrukturyzacja...
    Przy 20-30 groszach była analogiczna sytuacja jak w przypadku INTERNETGROUP,i wielkie nadzieje...WIELKIE EMOCJE... WYPATRYWANIE DZIDY NA 1PLN...
    Jak to się skończyło opisałem powyżej, więc dam tylko złotą bo darmową radę ...ABY KAŻDY KTO DOTYKA INTERNETGROUPA...UWAŻAŁ... BO W KTÓRYMŚ MOMĘNCIE MOŻE BYĆ JUŻ ZBYT PÓŹNO NA KONSTERNACJE !!! i odwrót

W spółce ewidentnie nic się nie dzieje.Wielkie plany zweryfikowała rzeczywistość i twarde realia polish biznes'u...

Sam JRW uciekł już ze statku dawno... A skoro sam kapitan uciekł... no ... to reszte sobie sami dopowiedzcie.
    LICZĘ NA WASZĄ KREATYWNOŚĆ:))

• Re: Wezwanie ws. PI Autor: ~KA.EN.EF [84.39.172.*]
    A .... technicznie też może komuś oczy otworzę na wykresie... proszę zauważyć że ostatni spekulacyjny podjazd miał miejsce poniżej uprzedniego minimum z zakresu poruszania się w kanale krótkoterminowego wzrostu,.

Więc jest oczywiste że na tych zakresach siedzą ludzie nabici na haki... i ostatni wyskok miał nie dać im szans na amnestię.
    A jednocześnie nabić na haki "nowych" wiernych. Lub jak wolicie naiwnych...

Uważan subiektywnie że kolejna fala będzie już ... ale w okolicach 12-16 groszy. I nie da już szansna jakie kolwiek nadzieje!!
    Lecz cóż.... co mają powiedzieć np. ci co brali pronox po 1,5 złotego, a teraz za akcję mogą kupić sobie paczkę zapałek !!!
    GREEN ISLAND IT'S A POLISH FAKE
  • Re: Wezwanie ws. PI Autor: ~sugarboy [89.72.64.*]
    ale czy nie warto wspomniec ze na regnonie/pronox siedzi przyspawana do stolka od samego poczatku ta sama kreatura - malinowy krol, zdemaskowany mistrz oszustwa? stad porownywanie spolek i ich perspektyw wydaje sie byc bledne patrzac pod katem wymiany skladu rn oraz zarzadu oraz zainteresowanie potencjalnego inwestora na spolke. sorry, ale regnona to nawet kijem nikt nie tknie poki rzadzi ten sam flejtuch. ale moze i masz racje, wkoncu to gpw. najpierw nalezaloby poczekac do 10.12 i uslyszec co zarzad ma do powiedzenia, nieprawda?
[x]
WINVEST 1,12% 0,04 2025-07-17 15:27:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.