Wszystko to normalne ale nie zapomni sie lekcji szkoda jedynie ze nie rozumiesz ze powyzej ZETA to za drogo.
Postoimy to sie zobaczy oby odgniaty czy odparzenia nie porobily sie pozdrawiam przyjacielu drogi.
Bez pospiechu nikt nigdzie sie nie wybiera bo za co ???
Eeeee kolego coś taki znerwicowany zadałem Ci pytanie?
I jeszcze jedno czemu nie sprzedałeś żeby odkupić taniej ?
Spróbuj zagrać coś odrobisz zastanów się .
do tradingu mam lepsze rzeczy, płynne. w ogóle toi dzięki za troskę o mój portfel. Nie wiem tylko jaki masz interes w trosce o jego stan, a namawiasz mnie do ryzykownej rzeczy, na której mogę ponieść stratę.
Ty się natomiast zastanów, czy powinno się tolerować złodziejstwo, w którym biorą udział prawnicy (planując proceder z dużym wyprzedzeniem) na głównym parkiecie GPW. Gdybyście zostali na tym New Connect to byśmy się nigdy nie spotkali byłby spokój. No ale skoro drogi się nam skrzyżowały to musimy sprawy doprowadzić to końca, bo na GPW spółki powinny być przejrzyste, a nie mataczyć od prezesa, przez RN a na dyrektorze finansowym kończąc. Że oszustami są poznańscy audytorzy i ludzie z tzw. consultingu, to wiedziałem już wcześniej.
Doprowadzimy sprawy do końca i wtedy się rozstaniemy. Prawo w Polsce mamy nienajgorsze. Dołożymy starań, żeby stosowne przepisy zostały wyegzekwowane.
Jesteś czy będziesz prowadził monolog ?
Zagrasz jest okazja pewnie masz więcej jak 5k to spokojnie zejdziesz poniżej 1 zł odkupisz i będziesz miał na proces.
To sie chwali ze nie tracisz nadzieji za jakis czas pan ci podziekuje za wspol prace ale umowa to umowa .Skrzydla smaruj wazelinka bracie zebys nie przymarzl na lata z glowa w chmurach i sie wysil bo efektow nie ma przyjacielu drogi