Jak juz typujecie proponuje zainwestowac w dmuchany baloooon USD/JPY. Oczywiscie shorta, do tego mozecie dorzucic shorta na NIKKEI225.
pozdro i zycze duzych zyskow
Hej Agent - Polskie Jadło wygląda na konkretny trend spadkowy i nie wiem, czy dobrze zrobiłeś, ale powodzenia:)
Kiedyś powiedziałeś coś mimochodem o Ekoexport i kupiłam po 12,7 - trzymam dalej, dzięki:)
EKO to zajebista spółka, ustawiać SL, bo tam co jakiś czas jest odwrócenie, teraz myślę do końca roku będzie 20 zł...
co do polskiegojadla tych bidnych pierogów... to generalnie spółka jeszcze jakiś czas temu była syfem, teraz warto poczytać komunikaty, raport i pomyśleć. Ryzyko jest, nie twierdzę, ale ja kupowałem już wcześniej i mam średnią 21... gdybym wiedział, że ktoś chce zaniżyć do tych poziomów to bym oczywiście czekał :) ale to wiedzą nieliczni, teraz czekam na odbicie, mój typ 30-33 i wywalanie... dla mnie spółki w upadłości to hazard. Jak ktoś lubi hazard to zapraszam :)
dodam jeszcze, że teraz eko bym nie kupował na tym poziomie... jak było tanio była okazja, teraz tylko przesuwać SL i obserwować.
Ja w IGRA nie wchodzę, bo nie wchodzę w coś czego nie rozumiem i co mi śmierdzi na kilometr. Po prostu. To tak jak seks bez gumy z nieznajomą... kto co lubi, ja mam swoje granice ryzyka i jednak tego syfa już nie ruszę. Dziękuję. :)
generalnie pelen optymizm na rynkach, przed swietym mikolajem, ale jakos nikt nie bierze pod uwage ze niedlugo oficjalnie grecja padnie na kolana. Trojka nie da wiecej kasy.
tak jak pisałem już dziobiemy 21... kto kupił po 17 ten może już dzisiaj zrealizować zyski, a to początek, bo lada moment może być info i rajd na 30... baton na 21 do wydziobania, zapraszam. :)
odpaliło mi SL, ja mam zasadę, że jak jest kilka sesji wzrostowych to SL ustawiam bardzo płytko, uratowało mi to dupę wielokrotnie... EEX może spadnie do 12 to się odkupi na kilka sesji ;) teraz ręce hazardzisty pocą mi się nad gantem... widzę, że ten IGR wam idzie w górę, fajnie, może w końcu dobijecie do 40gr...
przed upadłością, prawda... bo grałem pod pomostówkę... gdybym był taki mądry jak 100% tutaj mądrali bez pieniędzy, to naganiałbym tylko na 100% trafienia i podawał numery lotto na 6tki... po zeszłym roku jestem zdania, że należy grać tylko na bankrutach. I tylko pod konkretne infa po czym wywalać, ale dla was jak się napisze BOMI w sierpniu '12, to będziecie pisali do grudnia '14 roku, że agent wdupił, a ja te akcje mam maks 3-7 dni albo nawet kilka godzin :-) pozdrawlaju i tradycyjnie życzę sukcesów na igroupie.
p.s.
rozumiem, że wy gracie tutaj pod infa z forum polecam taki program do skanowania sieci i zmian na stronach, ułatwi zarządzanie forum i inwestowanie. No i będzie można śledzić konkretne IP oraz wypowiedzi takich klownów jak agent, elzor albo cph (mój prawdziwy kolega).
dokładnie byłem pod korek zapakowany do zeszłego tygodnia, wtedy sprzedałem 70% żeby poobracać na innej spółce i zostawiłem 30% ze SL, który odpalił na poziomie 15 gr. Po wyliczeniu straciłem łącznie 10% całej sumy... dodam, że dzisiaj czekałem na skok kursu innej spółki, którą chciałem sprzedać i dokupić POLJADLO. W styczniu robiłęm wywiad odnośnie spółki i jej działalności. albo są bardzo dobrzy i maskują tragedię realizując normalnie to co kiedyś, albo jest tutaj jakiś inny interes robiony. Co do ubierania, to nie podniecajcie się. Nikt poważny chyba nie kupuje spółek na podstawie forum a poza tym każdy ma dostęp do espi i może sam podejmować własne decyzje. Obstawiam, że temat był ukartowany tym bardziej, że najpierw były specjalnie błędy we wniosku, później pseudo walne a teraz wniosek o likwidację spółki, która no właśnie... :) chyba teraz dopiero zaczyna się ta gra, no ale taki leszcz jak ja tego nie wie. Tak samo wy nie wiecie tego na IGR i jak spierdoli się do 10 gr to będziecie płakali, a ktoś inny wtedy będzie robił zakupy. Na tym to polega. Pozdrawiam i uszy do góry.
POLSKIE JADŁO S.A.: Uprawomocnienie Postanowienia o ogłoszeniu upadłości likwidacyjnej Spółki z dnia 24 stycznia 2013 roku
Raport bieżący
Data sporządzenia
2013-03-26
Raport bieżący nr
16/2013
Skrócona nazwa emitenta
POLSKIE JADŁO S.A.
Podstawa prawna
Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bieżące i okresowe
Treść raportu
Zarząd Spółki Polskie Jadło S.A. w upadłości likwidacyjnej z siedzibą w Krakowie (Spółka) informuje, że w dniu 25 marca 2013 roku otrzymał informację, iż Sąd Rejonowy dla Krakowa - Śródmieścia Wydział VIII Gospodarczy do spraw upadłościowo - układowych z dniem 15.02.2013 roku stwierdził prawomocność Postanowienia o ogłoszeniu upadłości Spółki, obejmującego likwidację majątku dłużnika z dnia 24 stycznia 2013 roku.