Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: polskiejadlo głupcze

EKO to zajebista spółka, ustawiać SL, bo tam co jakiś czas jest odwrócenie, teraz myślę do końca roku będzie 20 zł...

co do polskiegojadla tych bidnych pierogów... to generalnie spółka jeszcze jakiś czas temu była syfem, teraz warto poczytać komunikaty, raport i pomyśleć. Ryzyko jest, nie twierdzę, ale ja kupowałem już wcześniej i mam średnią 21... gdybym wiedział, że ktoś chce zaniżyć do tych poziomów to bym oczywiście czekał :) ale to wiedzą nieliczni, teraz czekam na odbicie, mój typ 30-33 i wywalanie... dla mnie spółki w upadłości to hazard. Jak ktoś lubi hazard to zapraszam :)

dodam jeszcze, że teraz eko bym nie kupował na tym poziomie... jak było tanio była okazja, teraz tylko przesuwać SL i obserwować.

Ja w IGRA nie wchodzę, bo nie wchodzę w coś czego nie rozumiem i co mi śmierdzi na kilometr. Po prostu. To tak jak seks bez gumy z nieznajomą... kto co lubi, ja mam swoje granice ryzyka i jednak tego syfa już nie ruszę. Dziękuję. :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WINVEST 18,89% 0,04 2025-07-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.