wiecie dlaczego kurs nie chce wam rosnac dlaczego ludzie nie chca kupowac tych akcji?? odpowiedz jest bardzo prosta. poniewaz to sprzedanie akcji przez taxus co niektorzy nazwali tutaj to swoistym lock up'em a tak na dobra sprawe taxus moze sypac akcjami byleby mial je jak synek pana domżala bedzie je wykupowal tak wiec smierdzi tutaj ustawkami wedlug mnie
tego niestety jeszcze nie wiem ale tatus jest w spolce mde a or dom przejmuje akcje od taxus'a tak wiec smierdzi tutaj przekretem na odleglosc nigdy rodzinne działania nie przynosily nic dobrego i smialo mozna myslec ze i tutaj tak bedzie inaczej kurs poszybowal by w gore po takim info a tutaj stoi przy prawie zerowych obrotach. Nap[isalem ze kurs powinien po9szybowac w gore po takim info a tak sie nie stalo co upewnie mnie w moim przekonaniu ze 4 gr zobaczymy tutaj szybciej niz jestesmy sobie w stanie wyobrazic. Taxus moze sobie sypac akcjami teraz i np odkupic je po 4-5 gr oni zarobia a ilosc akcji bedzie im sie zgadzala poniewaz dwie najwieksze transze or dom musi wykupic za prawie 2 lata a ta spolka moze juz nie istniec bo padnie
wysokosc kapitału zakładowego or dom 6000,00 zł no przeciez to jakis zart juz nawet nie chce smiecia po 4 gr obserwowac bede ale nie kupie tego nawet spekulacyjnie tutaj smierdzi niewąsko
Coś w tym musi być.
Sam też szukałem jakieś informacji ,czym się oni zajmują ( OR.Dom ) i nic nie znalazłem
Jeśli będzie to prawda co piszesz to słabo zagrali
Na tej informacji mogli by , ładnie kurs podciągnąć do góry i wtedy wysypać się.
Kiepsko zagrali.
Jak sprzedadzą jakieś akcje przed czasem , czy nie muszą wtedy o tym poinformować
tego wlasnie nie wiem ale chyba juz nie skoro akcja zostaly juz dla kogos przeznaczone to w takim razie musza je miec do dnia ich wykupu ale co beda robili z nimi w miedzy czasie to juz chyba nie musi byc podawane w komunikatach
MDEVELOP: Oświadczenie o cofnięciu rezygnacji z funkcji Prezesa Zarządu
Zarząd M Development SA (\"Spółka\") informuje niniejszym, że w dniu 16 listopada 2012 roku Spółka powzięła wiadomość o złożeniu przez Pana Jerzego Gądka pisemnego oświadczenia o cofnięciu rezygnacji z funkcji Prezesa Zarządu.
Niniejszym, Pan Jerzy Gądek informuje, iż cofa złożoną w dniu 15 listopada 2012 roku, podczas posiedzenia Rady Nadzorczej Spółki, rezygnację z funkcji Prezesa Zarządu Spółki, jednocześnie informując, iż złożone oświadczenie woi było dokonane pod wpływem błędu i podstępu.
Pan Jerzy Gądek przekazuje do publicznej wiadomości, iż przed posiedzeniem Rady Nadzorczej Spółki, w dniu 15 listopada 2012 roku, został on poinformowany przez Pana Jacka Kralę - członka Zarządu Taxus Fund S.A. oraz Przewodniczącego Rady Nadzorczej M Development S.A. , że jeżeli złoży rezygnację, to członkowie Rady Nadzorczej M Development S.A. , mający wpływ na możliwość zbycia akcji Spółki, takowego zbycia nie dokonają do czasu zwołania Walnego Zgromadzenia Akcjonariuszy.
Jednocześnie, Pan Jerzy Gądek pragnie zaznaczyć, iż w dniu 16 listopada 2012 roku uzyskał informację o próbach zbycia w/w aktywów, co pozwala na stwierdzenie, że podstawa jego oświadczenia woli odpadła, a on sam został wprowadzony w błąd.
taxus porozumial sie o ile dobrze pamietam z jakas spolka z bydgoszczy aby ta znalazla kupca na akcje mde nastepnie po paru dniach info ze akcje bierze or.dom a spolka bydgoska miala znalezc spolke ktorej kapital o ile sie nie myle wynosil bedzie min 700tys zl a or.dom 6tys zl jaja jak berety
Coś tu śmierdzi
Jeśli chcą wy..........olić Gądka to po co ???
Gądek nie ma już akcji
Mogą go po prostu wy.........olić ze spółki
Bo nie ma już żadnych udziałów dziwne to wszystko.
Jeśli chcieli pozbyć się akcji to po co zamieszanie z Gądkiem ???
To tylko zaniżyło kurs. to wtedy , po co to wszystko. ???
Według mnie powinno jeszcze to urosnąć bo kto im kupi
prawie osiem milionów akcji żeby je upłynnić muszą podnieść kurs, a jak się pozbędą akcji
to skończą jak kiedyś spółka TOORA NIE WIEM CZY JĄ PAMIĘTASZ. ???
Wiem jedno że powinno tu jeszcze ładnie pobujać to w lewo to wprawo
Czas pokaże swoje.
Żałuję że nie wywaliłem przy 0,15 gr
moje pierwsze zakupy na tej spółce były powyżej 20 gr
Moja średnia to 0,06 gr.
Osobiście wolałbym górkę ale to różnie bywa
Tak oni namieszali że sam nie wiem co o tym sądzić.
Powiem tak, wcześniej miałem nastawione na 0,20gr. (sprzedaż) nie weszło trudno
Jak wcześniej napisałem mam swoją działalność gospodarczą i mam mało czasu na śledzenie tego wszystkiego.
Teraz właśnie mam złamaną nogę i muszę siedzieć w domu i mam wolny czas.
Gram na giełdzie dla przyjemności kasa z giełdy nie jest tak dla mnie ważna , ale zawsze lepiej ją mieć niż być jawnie i w imię prawa wy.........ny.
Nie wiem czy dojdzie jeszcze do tych 0,20 gr. zobaczymy.
nie wim czy czasem tu nie jest zagranie typu taxus sprzedaje or akcje ci wiedza ze ktos sie interesuje spolka wiec kupuje akcje i bedzie pozniej pompka po to zeby czesc tych akcji sprzedac dalej