• Jaka jest przyszłość przed DSS Autor: ronaldszklarek [31.175.185.*]
    W ostatniej edycji RZECZPOSPOLITEJ LISTA 2000 POLSKICH PRZEDSIĘBIORSTW jest spółka z branży ŚLASKIE KRUSZYWA NATURALNE sp.zo.o KRAPKOWICE z przychodami 412 393 mln z ROE 83.7 procenta(dla przypomnienia ROE oznacza zwrot-zarobek z kapitału własnego) Jest to bardzo ważny wskażnik dla każdej spółki.Przy kapitałach własnych 13 474 mln.Są to oczywiście dane za2011r.Do czego zmierzam a no do tego,że wierzyciele DSS wiedzieli dobrze co robią ratując firmę przed upadłością.Z daję sobie sprawę,że takiego ROE DSS nie będzie miał dzisiaj ani jutro ale może pojutrze.A fajnie jest mieć z każdej 100- wki 84 złote czystego zarobku.NIEPRAWDAŻ.Ja kupuje.POZDRAWIAM OBECNYCH I PRZYSZŁYCH AKCJONARIUSZY.
  • Re: Jaka jest przyszłość przed DSS Autor: ~janek2 [77.254.229.*]
    W dłuższym terminie spółka da zarobić.
    Myślę tu o 3-5 latach.
    Inną spułeczką, która powinna dać niezłe zyski w dłuższym terminie to PXM
    Te dwie mam ostatnio na oku ale z zakupem jeszcze się wstrzymuję.
    Pozdrawiam
  • Re: Jaka jest przyszłość przed DSS Autor: ~syfff [85.222.28.*]
    Najlepiej zapakuj sie pod korek z DSS a jak ci braknie to poproś ładnie to ci dodrukują śmiecia bankruta!!!!!buahahahahahahahahahahahahahahahaaaahahahahahahahaaaahahahahahahahaa
  • Re: Jaka jest przyszłość przed DSS Autor: ~Exdss [78.8.98.*]
    Ale to jest forum dotyczace DSS a nie SKN . Zanim zasugerujesz się wynikami SKN poczytaj o ich działalności i ofercie . Sprawdz m.in. ile kruszyw SKN sprzedaje w masach bitumicznych , sprawdz oferte chemii budowlanej i osprzętu do niej. Tych spółek nie można porównywać globalnie sugerując się jedynie kruszywem jako produktem wyjściowym.
  • Re: Jaka jest przyszłość przed DSS Autor: ~ja [78.9.0.*]
    chyba nie jest zle skoro : http://www.dss.pl/o-firmie/aktualnosci/zaproszenie-barborka-dss-2012
  • Re: Jaka jest przyszłość przed DSS Autor: ~sca [95.41.29.*]
    Widzę że Państwo M. znów dali się urobić, na pewno obiecali im wypłatę zaległych zobowiązań... :)
  • Re: Jaka jest przyszłość przed DSS Autor: ~gandalf [83.27.178.*]
    Państwo M. zaliczke 50% woła ale na piwko i krakersy to może nazbierają ,,,co do Barbórki,to pracownicy sami się zorganizowali na 01.12.2012r. w Dzierżoniowie w Bazari,,,.Exss ja tam będę to wstąp ,będzie wesoło .Myślę że to ostatnia łożyska na łamaczu się kończą a to z 300 tysi ,o reszcie nie wspomnę ,,,zresztą to już pewne pod sprzedaż R.... szykuje
[x]
DSS 100,00% 0,04 2015-09-10 15:22:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.