a jakie były podstawy zeby zleciał do 0,2x ,z 1,4x
wiem ze byt to nic ciekawego na te czasy ,ale zeby az tak upasc to nie sądziłem,myslałem za na 0,6x osiadzie a tu masakra jakas,cena jakby do likwidacji bez układu....
Ja się ciesze bo wyszedłem przy ~0,80. A teraz zbieram i liczę na wzrost. Ale nie ma się co oszukiwać 0,8 czy 1,4 zł przy WK ok. 0,30 to była wygórowana cena. jest kilka spółek z zyskami a wskażniku C/WK dużo poniżej 1
to gratuluje,ja siedziałem i patrzyłem ja leci,a moze nawet kupiłem od ciebie,bo wg.mojego widzi mi sie juz nizej nie mogło byc.
a teraz sie modle zeby wogole nie zbankrutował
moze przeskocze na GRI...
> a jakie były podstawy zeby zleciał do 0,2x ,z 1,4x
Firma od 5 lat notuje straty, przychody spadły o połowę, w zarządzie burdel i ciągłe zmiany koncepcji prowadzenia biznesu, brak inwestycji, bardzo konkurencyjna branża... można by wymieniać i wymieniać...
Gdyby nie kolejne emisje akcji z których pieniądze są przejadane, firmy już dawno by nie było.
Dnia 2012-12-20 o godz. 19:28 ~olo napisał(a):
> zbyszek,wszystko racje ale ci co wkładli kase to po co zeby
> stracic? bo jak narazie tak to wygłada!
Jak wkładali kasę, rynek wyglądał inaczej a potem już poszło siłą rozpędu.. przecież wkładają nie swoją... tak mi się przynajmniej wydaje, ale (jak zwykle) mogę się mylić :)
spekuła zaczęła się zabawiać. Podpompują pewnie ze sto procent w styczniu,chociaż do moich 73 groszy to i tak mało. Szkoda gadać. No chyba że faktycznie w 2013 nastanie moda na małe i średnie spółki to wtedy może odrobię stratę
Troszkę przypomina mi to sytuację na sfinksie kilka dni temu.Też skok później mała korekta i skok ceny akcji w trzy sesje przy dużych obrotach. Tutaj obroty też się przebudziły i szykuje się wybicie,przynajmniej tak to wygląda. W każdym razie wierzę że hossa na m i s wigu w tym roku podciągnie kurs bytomia choćby do 80gr
ja tam zbierałem w okolicach 30 gr i sprzedałem wszystko po 53gr. Moim zdaniem teraz będzie spadac do raportu, jak ten okaże sie dobry to dopiero będzie ssanie na papierze i 1 pln w dwie sesje zaliczy. Po raporcie ewentualnie odkupie