info kto wziął te 5mln może teoretycznie pojawić się w tym tygodniu, a wtedy mamy widełki między 0,2zł i 20zł - czyli jak zwykle :) ja stawiam jednak bliżej 2zł - choć z nagrody w razie zwycięstwa mogę zrezygnować na rzecz organizacji pożytku publicznego...
Żeby jak najszybciej zarejestrowali akcje nowej emisji (serii I bodajże), to sprzedasz je mam nadzieję powyżej 1 zł (bez straty) i przestaniesz misiu jęczec i płakac.
Pytanie, co z serią G, za 1,65zł... ja jestem przekonany, że i te będzie można spokojnie bez straty (a wręcz przeciwnie) upłynnić - nie wiem tylko kiedy :)
cos chyba z ta nasza emisja nie jest najlepiej , trudno sobie wyobrazic ze ktos wzial 5 mln po 1 - 1,1 , a nie ma kasy by wziac z rynku np 20 tys po 0,9+
a co to Kolego , przebudziles sie ze snu? To zawsze Ty pisales , ze cena emisyjna 1 zl to oszustwo , ze ktos zaniza kurs by sie nachapac , i gdzie sa ci z teorii spiskowej ? co mieli tak zarobic , zakopali sie do nory?
z drugiej strony jesli mialbys racje , ze istnieje jakas grupa ktorej zalezy na niskim kursie to logiczne jest podejrzewac ,ze na jej czele stoi zarzad.przeciez to oni generuja brak sprzedazy i zle wyniki
ale to bzdurne przypuszczenia , za tym wszystkim stoi zwykla prosta niekompetencja i glupota zarzadu spolki aton
a dlaczego zalezalo by im na niskim kursie , zeby miec milony groszowych akcji, ????jasne lepiej sprzedac po 1 niz po 2-3 zl???
spolka szajs umiejaca tylko nowe emisje przeprowadzac, epogeum nieumiejetnosci
a po drugie jakby im zalezalo tak bardzo na akcjach swojego dziecka-uposlkedzonego, to by sobie wyemitowali 10mln po 50gr a nei sztucznnie trzymali kurs, nie ma zadnego sztucznego trzymania kursu , w celu kupna , tylko wylacznie w celu oddania trupa z szafy
Mi powiedzieli "mamy nadzieję, że uda się zakończyć w okolicach 20".
O dopuszczeniu do obrotu serii G to samo źródło mówiło "mamy nadzieję, że uda się pod koniec lipca, ew. początek sierpnia"...