Widać, że czekanie na peronie się skończyło. FF nie jest za duży a to może się przełożyć na duuuuuuże wzrosty.
Dziś sie coś zaczyna obrót mega (jak na tę spółkę)
Co sądzicie Panie i Panowie inwestorzy?
Oby bo dużo ludzi siedzi tu od baaaardzo dawna :) Ja się nie podniecam ale spółka jest piękna - super wyniki co roku, dywidenda.... Licze, że ktoś ją w końcu zauważył i to jest ten czas...A obroty fakt, ogromne - przypominam, że niedawno byliśmy na podwójnym fixingu.
jestem jednym z tych co kibluja tu od dawna znaczy od oferty publicznej i stracilem juz wiare ze ten papier kiedys odbije powyzej tej ceny moze w koncu mnie ta spolka zaskoczy i wzrosnie bo jak na razie jedyne co cieszy to dywidendy.
Dnia 2012-11-15 o godz. 19:51 adam.1983 napisał(a):
> jestem jednym z tych co kibluja tu od dawna znaczy od
> oferty publicznej i stracilem juz wiare ze ten papier
> kiedys odbije powyzej tej ceny moze w koncu mnie ta spolka
> zaskoczy i wzrosnie bo jak na razie jedyne co cieszy to
> dywidendy.
Trzeba było uśedniać jak było nisko. ja też kupiłem trochę dożej, a później uśredniłem. teraz do przodu już jest.
Trochę dokupiłem, ale nie na tyle żeby jeszcze być na + bo średnią mam 6.64zł a dokupowanie i uśrednianie to czasem ryzykowna sprawa, bo można umoczyć jeszcze więcej, dlatego dokupiłem niewielka ilość
Po bardzo długim okresie kiszenia teraz nie oddam tak łatwo i czekam na cenę 8 złotych żeby się odkuć...
Jak myślicie do jakiego poziomu może dojść cena akcji.
W spółce nie widać kryzysu poprawia wyniki praktycznie na każdym poziomie i co najważniejsze wciąż ma bardzo dużo wolnych środków na jakieś przejęcie chociaż nic wspominają o tym aby się coś szykowało, ale może kryzys wystawi jakąś spółkę ...
byłoby miło, a zdaje się że taki był jeden z celów emisji akcji