Jest lepiej, dużo lepiej. Jest nadzieja że będzie dobrze!
Spółka zwieksza aktywa i kapitał własny jednak, - rosną zobowiązania.
Ale jest zysk. Zaczyna zarabiać nareszcie i to jest najważniejsze!
W górę serca!
Latem przyszłego roku powinno być w granicach 0,50!
Ty tez 4 lata sie rozwijasz i sciemniasz na temat cento_ideona i co ???
Tu tylko ZYGA moze merytorycznie pisac na temat tej wygłodzonej szkapy MALINOWEGO,ty jedynie mozesz mu sznurowki wiazac
Gdzie ta złotowka frajerku ?????????
Co za prostacka dialektyka bazująca na poróbie obrażania. Próbie bo jakże wesz może obrazić?
Wesz, miej pretensję do raportu który sucho skomentowałem.
Następny nawiedzony w dodatku analfabeta. Te 1111 zgodnie z "trędem" to popkaż jak z dodatkowym zerem będzie wyglądało. Założę się że nie będziesz wiedział.
Jeżeli za kase z odszkodowania zaczną realizować uchwałe z 2010 roku o skupie 61 mln akcji w cenie od o,35 do 1,8 to może akcjie poszybóją na 0,5zł,ale puki co najpierw muszą dostać tę kase.
Takie wpisy budzą agrsję. Uważaj prostaku bo nigdy nie wiesz na kogo trafisz.
Znajdż mój wpis o naganianiu a przestanę wysyłac pod twoim adresem jony dodatnie.
Pewnie wiesz o czym piszę. Za to jak przeczytasz inny mój wpis na tej samej stronie to będziesz durniu wiedział że tak samo oskarżam Króla o zbytni optymizm i wprowadzanie nas w błąd. Zamroziłem co prawda niewiele ale już dostatecznie wk....ł mnie ten gość.
A ty cymbale zanim cokolwiek napiszesz sprawdź to 3 razy.. Inaczej kiedyś będziesz miał problemy.
ALE TY DEJOKAT GLUPI JESTES BU haha
PS
ZAMIAST STRASZYC LUDZI ZE SIE W GLOWNO WDEPNELO STUKAJ PANNE I USRDNIAJ ZMIANA POGODY PEWNIE NIE DLUGO NASTAPI BU haha
Głupi - wkurwiony jak wszyscy na tym walorze. kiedy sobie przypominam o zamrozonej kasie o Królu z jego obietnicami i jeszcze jakis petak mi tu będzie zarzucał... Ja nie uczynię niczego złego komuś ale są wariaci dokoła którzy nie odpuszczają. I przed takimi ostrzegam cielęta.
Natomiast ty IRENEUSZ jestes głupszy ode mnie- sto razy. Ja jestem może i za impulsywny ale uczciwy i nie atrakuje nikogo. Jeżeli "pozwalam" sobie to w obronie. Nigdy nie atakuję nikogo i jestm tolerancyjny.
A ty nie tylko nie umiesz jeszcze pisać ale na pewno nie wstydzisz sie swoich kiedyś dokonywanych wpisów. A powinieneś.
I to jest subtelna różnica między nami. Tak że kolego do szkoły ...i gęba w kubeł.
Podejrzewam że mam więcej powodów do tego aby bardzo chcieć wzrostów..
Moja średnia jak niektórzy wiedzą to 0,34 zł. A ty cymbał jajo jesteś - z fobiami spiskowymi.
ale udajesz pięknego adonisa ...średnia 34 gr nieźle to ile lat jeszcze będziesz czekał na to by odzyskać straty? ja ci powiem ...nigdy nie odzyskasz już kasy bo nigdy nie kupiłes ani jednej akcji jestes opłaconym na forum naganiaczem a sprzedaż trwa cały czas w najlepsze
Nie moge nie odpowiedzieć a powinienem dać sobie z frustratami spokój.
Ty antek jestes zazdrosny bo twoja średnia to pewnie kilkanascie zł i to wzbudziło twoja wściekłość.
Nigdy nie zrozumiem kim kurwa trzeba być żeby tak toczyć pianę? Jakim prostakiem trzeba byś i szaleńcem. I wam co niektórym chcę powiedzieć że dla mnie ta wściekłość wasza i agresja jest niepojęta.
Pawiem wam kim. Prymitywem wściekłym że wam świat jakoś odchodzi.
Jaka jest rada? Prosta. Wziąć się za naukę za poszerzanie horyzontów i wiedzy w ogóle.
A tak na marginesie przytocz cymbale antek jakiś mój post o naganianiu? Będę wdzięczny...
Jak może być dobrze w polskiej polityce, skoro tu, na tak niskim podłym forum gotują się bez powodu mózgi z wściekłości. Mamy coś w narodzie z wściekłego bezmózgiego zwierzaka i sąsada który modli sie aby sąsaiadowi wszystko wyzdychało. Połączenie tych dwu oddaje co niektórych tutaj charakter. Przecież ja ani nikogo nie atakuję ani nigdy nie jestem agresywny, nikogo nie krytykuję, nie potępiam, a jakie wściekłe ataki musze odpierać? Dlaczego? Ktoś wie? Pewnie mało kto. Powiem wam. Nie pasi wam ta moja kultura pisania, to moje swobodne pióro, to że tak naprawdę nie macie się za co przyczepić i za to własnie pitekantropy się czepiają. To się nazywa moi czytelnicy (zmuszam was do czytania co) ksenofobia, czyli nie podoba wam sie że cokolwiek odstaję od dziadostwa. I to dziadostwo własnie się ścieka własnie dlatego. Nie lubią innych, a nie daj boże kiedy czują że ten inny jest w dodatku lepszy..
Mogę tylko współczuć zwierzakom i upewnić ich że kiedy nie zmądrzeją , życie nauczy ich pokory. Howgh!
A wiecie dlaczego tak się rozmieniam na drobne? Nie wiecie i nawet po przeczytaniu nie zrozumiecie!.
Fatyguję się i leję to oleum tutaj i nie tylko, bo jestem idealistą i romantykiem i mam nadzieję że kiedy co nieco popiszę a ktoś naprawdę to przyswoi w niewielkim stopniu to może nie na darmo żyję...
Może nie na darmo i chociaż mam to ... w dupie co dalej napiszecie ale może dobrze abyście wiedzieli że skoro w tym tygodniu odbieram wyróżnienie literackie ze starocie które przez przypadek ujrzały światło dzienne, to bierzcie sobie do serca to co czasem piszę i że to pisanie może nie jest takie głupie jak wam się na pierwszy rzut wydaje.
I to było na tyle drodzy przyjaciele.
Dejkoat co ty taki nerwowy ,bluzgasz na adwersarzy,jezeli nie jestes na usługach malinowego to czego sie histerycznie wsciekasz ????
A moze ty sam malinowy -reprezetujesz ten sam poziom agresji wsciekłosci co prezes
Od 3 lat jestes na forum Centro- Ideona i nie doczytałem ani jedno postu krytykujacego działanie prezia ,wrecz przeciwnie wychwalałes jego ,a rugałes Zyge i innych !!!
Ciekawe bardzo to ciekawe ?? teoria spiskowa co !
A czegoż to IRENEUSZ mi współczujesz?
Usiłujesz poprawić sobie humor ?
Mam zabawę z wami.
A co do "sąsiatki" to i owszem - masz taką potrzebę interesowania się cudzym życiem - wiesz takie potrzeby maja ludzie nie mający własnego zycia albo kiedy to życie jest żadne. Cudzym życiem interesują się przeważnie pustaki które się nudzą. Człowiek inteligentny nigdy się nie nudzi. Zawsze jest coś do poznania, zgłębienia.
A jakbym ci powiedział że "sąsiatka" jest o 30 lat mlodsza i niesposób tego nie robić to pewnie dalej będziesz zachodził w głowę.. co przy własnej ubożyźnie życia mnie nie dziwi jedynie to ja mogę ci współczuć iż martwisz się o moje doznania zamiast uczyć się gramatyki i ortografii- choć muszę przyznać że robisz pewne postępy. I to było na tyle dla gawiedzi i dla tych którzy zbierają mysli aby znowu mnie zaatakować czymś mało wybrednym i aby znowu dostać po uszach.
TO SIE CIESZE TAKI NIE UFNY JESTES CZEMU BU .....
PS
CHYBA NIE PRZEZ TO ZE CYT Zawsze jest coś do poznania, zgłębienia.
POZNALES DZIURE BEZ DNA NA PIENIADZE DROBNYCH B.....
Poznałem dziurę bez dna i to nie tylko na giełdzie!
Tej dziury giełdowej nie żałuję, chociaż zakiszonych pieniędzy trochę żal. Ale od czegoż nadzieja! No i nie poznałbym wielu wspaniałych ludzi chociażby tych virtualnych np. z tego forum...