zakutych łbów, że tu gra "spółdzielnia" jak na patrowiczu i tym podobnych. Poza tym PIĘKNE wybicie GÓRĄ :) już prawie widać 0,86 ! buahahahahahahahaha Jesteście żałośni, i ciągle ta sama śpiewka, już za kwartał już za dwa Vedia du...py da!
Nieźle sypią, nawet po 0,60 mi wpadło :) Trolejbus, nie gadaj tylko dobieraj w promocji, masz dziś okazję. 12 mln giełdowej kapitalizacji a będzie przynajmniej ze 2 bańki zysku netto za cały rok (te 4-5mln które wychodzą z prognozy zarządu na razie pozostawiam w sferze marzeń - ale jak się zdarzy to się przecież nie będę gniewał)
Kurde, na co ten naród liczył przed wynikami za 3 kw. że tak się zaczęli wysypywać? Było do półrocza niecały milion zysku, teraz jest już ponad 1,3 mln, przed spółką teoretycznie najlepszy czwarty kwartał. Zarząd ściął cyferki na prognozowanych przychodach które ogłosił bodaj w sierpniu 2011 - wtedy to było przecież jak wróżenie z fusów. Teraz urealnił tę kwotę, jednocześnie podnosząc prognozę zysku. Dla mnie jest OK, jak komuś nie pasuje to niech się zwija gdzie indziej. A kurs i tak się za jakiś czas podniesie...
no to jestem od dzis na tej spolce kiedys juz ja mialem ale potrzebowalem gotowki i sprzedalem. Kupilem dzis skromny pakiecik po 0,65 :) zobaczymy czy da sie zarobic na vedii... wyniki nie wygladaja zle i w sumie dziwie sie ze dzis takie spadki
Ale jaja, Ved największy spadek na NC. Przy kikudziesięcioprocentowym wzroście r/r. A dla odmiany ca 85% njukonektowych spółek pokazało w raportach straty.